Nem is igaaaaaz. Most készítem neked a finomságot:
Papa Te kiralt vagy es egy vegtelen uriember (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Cicuskáim! nehogy összekapjatok! csupán én is felköszöntöttem Szilvát, ezzel a képeslappal!
Szilva nekem úgyis tabu, mert a medvebőrön egy barátom dédelgeti!
Charlotte! Örültem volna neki ha küldöd!
Szasztok! Mennem kell!
Szilva nekem úgyis tabu, mert a medvebőrön egy barátom dédelgeti!
Charlotte! Örültem volna neki ha küldöd!
Szasztok! Mennem kell!
MmePrune ahogy kérted:
Rájöttem! BB, te egy gonosz táplálkozási tanácsadó vagy. Olyan finomságokról szúrsz be képet, hogy folyton zabálhatnékom van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 14:09
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
MmePrune ahogy kérted:
hát tudod Te is ENNI JÓ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 14:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Rájöttem! BB, te egy gonosz táplálkozási tanácsadó vagy. Olyan finomságokról szúrsz be képet, hogy folyton zabálhatnékom van.
Azzal nincs is baj, ha az ember eszik és jó étvágya van, az nem mindegy, hogy mit, mivel, hogyan és kivel fogyaszt :)
Mi a jó az orális szexben?-Az az 5 perc csend...
hát ez nagyon király:)majd később benézek, cuppantás...
hát ez nagyon király:)majd később benézek, cuppantás...
ezek is édesek:):):)
-Petike - újságolja ötéves fiának az apa -, összejöttem a gólyával, és nemsokára hoz neked egy kistestvért. A
* Atyaúristen! Az utcánkban hemzsegnek a jobbnál jobb csajok, erre apám megdugja a gólyát....
Anyuka a kamasz fiához:
- Kisfiam, van már barátnőd?- Van. -feleli a fiú bátran.
- És adtál már neki puszit?- Igen.
- És mit szólt hozzá?- Nem hallottam, a combjával összeszorította a füleimet...
-Petike - újságolja ötéves fiának az apa -, összejöttem a gólyával, és nemsokára hoz neked egy kistestvért. A
gy
a homlokához csap: alf
er alf
ek* Atyaúristen! Az utcánkban hemzsegnek a jobbnál jobb csajok, erre apám megdugja a gólyát....
Anyuka a kamasz fiához:
- Kisfiam, van már barátnőd?- Van. -feleli a fiú bátran.
- És adtál már neki puszit?- Igen.
- És mit szólt hozzá?- Nem hallottam, a combjával összeszorította a füleimet...
Hát ha már ily szépen kérted,
Gyere bébi, adjál krémet!
Maszatoljunk a konyhában,
Nem baj, hogy ha néznek páran.
Gyúrom-gyúrom a rétesed,
Így lesz egyre édesebb,
Nem kell ide mézes öntet,
Tölteléked ide öntsed!
Gyúrom-gyúrom a rétesed,
Így lesz egyre édesebb,
Tölteléked ide öntsed!
ha oda tettem volna, akkor két hsz-szel kevesebb lenne, vagyis két hsz-szel messzebb lennénk a 10000-estől
Szép, Szép, Charlotte. Látom ma nem hagysz ki egy lehetőséget sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 14:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ha már ily szépen kérted,
Gyúrom-gyúrom a rétesed,
Így lesz egyre édesebb,
Tölteléked ide öntsed!
Gyúrom-gyúrom a rétesed,
Így lesz egyre édesebb,
Tölteléked ide öntsed!
Hát igen, megragadom aaaaa *khöm* kínálkozó alkalmakat ;-)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Aranyos voltál ma, ezért meghívlak egy kártyapartira. Ha nyerek, kérhetek tőled bármit, és viszont. Mit szólsz?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Írsz magadról pár szót? Úgy vettem ki a szavaidból, hogy követed a dolgainkat, szóval te már ismersz minket.
Kártyaparti?
Nem rossz, egye fene.
Írok magamról, de azért a feltételezés, hogy ismerlek titeket, talán kissé túlzó. A dolgokat vagyis a
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 14:52
Nem rossz, egye fene.
Írok magamról, de azért a feltételezés, hogy ismerlek titeket, talán kissé túlzó. A dolgokat vagyis a
fó
próbálom követni, de kétség kívül a hétvégén eléggé megszalad néha a dolog, így visszaolvasni néha felettébb nehéz munka, és mivel a munkahelyemről internetezek a hétvégén nem megoldható a fórumozás. Egyébként nem is tudom mire lennél kíváncsi, szóval ossz lapokat és meglátjuk mit teszek fel rá alf
ru alf
mo alf
t
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Aranyos voltál ma, ezért meghívlak egy kártyapartira. Ha nyerek, kérhetek tőled bármit, és viszont. Mit szólsz?
Tom bácsi, egy nappaliban miért nem lehet viccet mesélni?
[#f elkialtas]
[#f elkialtas]
Mindent elolvastam és leszögezem, hogy nem akarok "Katicikát" játszani, de a kérdésem ugyanaz, társasági életet élünk itt a nappaliban, amihez szerintem viccmesélés ugyanúgy hozzátartozik, mint admin a fórumhoz...
KI MERRE LAKIK?
Gyertek át a Viccek topicba!
Nem viccelek!!!
Nem viccelek!!!
egy
Ma
valaki? alf
rt alf
in alf
it

Gennyzsakszem

Alexdina