pedig már azt hittem labdába rúghatok...pedig megint cal évődsz velem...szép mond6om...bántani a kisebbet....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:59
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

hát a párjaink egymáshoz költözhetnének, a skacok meg jöhetnek:):):):):) de tudod, hogy csak a depi szól belőlem.....mennem kell nagyon bonyolult és összetett ebédet kotyvasztani a két szarosnak...csak nehogy elb..szam...a tejbegrízbe grízt kell tenni vagy búzadarát???????
Szerintem tegyél mindkettőt. Nálunk egyébként a grízgombóc a divat benne. Mármint én személy szerint akkor szeretem, ha van benne gombóc is. Csak sajnos amit én csinálok abban sosincs :)

hát a párjaink egymáshoz költözhetnének, a skacok meg jöhetnek:):):):):) de tudod, hogy csak a depi szól belőlem.....mennem kell nagyon bonyolult és összetett ebédet kotyvasztani a két szarosnak...csak nehogy elb..szam...a tejbegrízbe grízt kell tenni vagy búzadarát???????
a kis kukkoló
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:01

Asszem a keleti szél, vagy az Dorotit vitte óz birodalmába és én a nyugatival jöttem? Nem emlékszem már, olyan régóta vagyok itt. Csak eddig nem nagyon szóltam, csak figyeltem. Nem jól érteni magyar :)
Na köszönöm szépen :( Bár nem tgadom, sokszor izgató csöndben figyelni és várni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:02
Törölt felhasználó (62015)

a kis kukkoló

Na de akkor most, mi van a kártyapaklival? Teljesen elfújta a szél azt is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Tetszenek a válaszaid. Nyalhatsz!
És mi szél hozott a gg-re?

És mi szél hozott a gg-re?
hééééé nem sértés volt ott vigyorgok a szó végén
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:03

Na köszönöm szépen :( Bár nem tgadom, sokszor izgató csöndben figyelni és várni.
Nem vagyok olyan sértődős, nem kell félni. Egyébként nálatok se mindig jön be az oldal? nekem az előbb volt egy kis szerverhiba üzenetem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:09
Törölt felhasználó (62015)

hééééé nem sértés volt ott vigyorgok a szó végén

Igen, a mai játék ennyi lesz, mert ébredezik a kisded. :-(
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:04

Na de akkor most, mi van a kártyapaklival? Teljesen elfújta a szél azt is?
Igen, előfordul, hogy "a lap nem jeleníthető meg".
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:10

Nem vagyok olyan sértődős, nem kell félni. Egyébként nálatok se mindig jön be az oldal? nekem az előbb volt egy kis szerverhiba üzenetem?
Nem jól érteni magyar? Tehát külföldön élsz? Hol?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:01

Asszem a keleti szél, vagy az Dorotit vitte óz birodalmába és én a nyugatival jöttem? Nem emlékszem már, olyan régóta vagyok itt. Csak eddig nem nagyon szóltam, csak figyeltem. Nem jól érteni magyar :)
Hát most igen szomorú leszek:( Pedig már előkészítettem a kártyázós ruhámat is:)
Na sebaj, de azért jössz még majd fórumra ma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, a mai játék ennyi lesz, mert ébredezik a kisded. :-(
No, mielőtt megyek, még egy idézet és két kérdés:
Popper Péter: A meghívott szenvedély:
"A szexuális összeillés titokzatos egybeesése rengeteg ismert és ismeretlen feltételnek. Néha létrejön, néha nem. Miért? A legbecsületesebb válasz: csak!
Bizonyos, hogy ebből a szempontból döntő szerepe van az illatoknak is. A test kipárolgó vonzó és taszító illatáról van szó, s ha baj van vele, nem segít semmiféle parfüm, kölni vagy dezodor. az iszlám szigorú válási törvényei szerint is, ha a házasfelek bármelyike undorodik társának szagától, azonnal ki kell mondani a válást.
Így hát sok okból előfordulhat, hogy két ember, aki egymást mélyen szereti, szexuálisan nem illik össze. Ez az igazi tragédia a szerelemben!"
Nos, ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy megtörtént-e már veletek, hogy valakivel
SZERELMESEK VOLTATOK EGYMÁSBA, DE A SZEX NEM MŰKÖDÖTT?
vagy fordítva:
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
És hogy alakultak ezek a kapcsolatok?
"A szexuális összeillés titokzatos egybeesése rengeteg ismert és ismeretlen feltételnek. Néha létrejön, néha nem. Miért? A legbecsületesebb válasz: csak!
Bizonyos, hogy ebből a szempontból döntő szerepe van az illatoknak is. A test kipárolgó vonzó és taszító illatáról van szó, s ha baj van vele, nem segít semmiféle parfüm, kölni vagy dezodor. az iszlám szigorú válási törvényei szerint is, ha a házasfelek bármelyike undorodik társának szagától, azonnal ki kell mondani a válást.
Így hát sok okból előfordulhat, hogy két ember, aki egymást mélyen szereti, szexuálisan nem illik össze. Ez az igazi tragédia a szerelemben!"
Nos, ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy megtörtént-e már veletek, hogy valakivel
vagy fordítva:

Este 9 után leszek hosszabb ideig, ha nem jön közbe semmi.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:13

Hát most igen szomorú leszek:( Pedig már előkészítettem a kártyázós ruhámat is:)
Szó sincs róla, most már magyarországon lakok. Voltak kissebb kitérők. A nem jól érteni magyart azt csak arra írtam, hogy nehéz volt beleszokni ebbe a fórum dologba. Szerintem még fórumot olvasni is tanulni kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:13

Nem jól érteni magyar? Tehát külföldön élsz? Hol?
Ezt a képet BB-nek küldöm:

Nálam ilyemi még nem volt, de van ismerős házaspár, ahol hosszú évek óta nincs köztük semmi testi kapcsolat. Szeretik egymást, de már nem úgy, a gyerek viszont összetartja őket.
De lehet ez itt most nem jó válasz :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:14
De lehet ez itt most nem jó válasz :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy fordítva:
vagy fordítva:

előfordul nálam is csinálta az előbb....nekem múltnap kiírta h külföldről léptem be az oldalra...meg azóta is...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:10

Egyetértek.
És még egy kis játék neked. Ha van kedved, csináld meg a saját South Park képmásodat itt:
SP katt ide
Utána printscreennel mentsd le a képet, vágd ki az alakot valamilyen progival, töltsd fel ide:
Képfeltöltés katt ide
és szúrd be a képet.
Ha van kedved... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:15
És még egy kis játék neked. Ha van kedved, csináld meg a saját South Park képmásodat itt:
SP katt ide
Utána printscreennel mentsd le a képet, vágd ki az alakot valamilyen progival, töltsd fel ide:
Képfeltöltés katt ide
és szúrd be a képet.
Ha van kedved... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szó sincs róla, most már magyarországon lakok. Voltak kissebb kitérők. A nem jól érteni magyart azt csak arra írtam, hogy nehéz volt beleszokni ebbe a fórum dologba. Szerintem még fórumot olvasni is tanulni kell.
1. Szerelem, szex nélkül: Nem nem működött, nem volt...szakítottunk, majdnem belehaltam...szó szerint...
2. no szerelem, maximális szex: Volt, isteni volt, minden mehetett, de jött a szerelem és szakítottunk.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:14
2. no szerelem, maximális szex: Volt, isteni volt, minden mehetett, de jött a szerelem és szakítottunk.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy fordítva:
vagy fordítva:

Itt nincsenek rossz válaszok (max. rossz kérdések...)
És te jelenleg kapcsolatban élsz? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:17

És te jelenleg kapcsolatban élsz? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálam ilyemi még nem volt, de van ismerős házaspár, ahol hosszú évek óta nincs köztük semmi testi kapcsolat. Szeretik egymást, de már nem úgy, a gyerek viszont összetartja őket.
De lehet ez itt most nem jó válasz :)
De lehet ez itt most nem jó válasz :)