Valami amerikai rajzfilmben volt a Mardel ilyen röhögős
és tényleg! mardel! köcce, jules :)
amerikai mese volt? lehet. akkoriban teli volt a tévé lengyel és orosz mesékkel. akkoriban még mindenki amerikába vágyott :)
amerikai mese volt? lehet. akkoriban teli volt a tévé lengyel és orosz mesékkel. akkoriban még mindenki amerikába vágyott :)
Mindenféle flúgos járművekkel versenyeztek benne, és a bajszos kapitánynak volt a kutyája... Ez az?
ez. ez, ez, ez. :)
na, para és katicika elmentek mes-re.
na, para és katicika elmentek mes-re.
De piszkosul művelt tudok lenni néha
A bárpult kihozza belőlem a maximumot
A bárpult kihozza belőlem a maximumot
Gondolod kameraznak is?
Nem hiszem...
Nem hiszem...
csak emlékeztessenek rá.
ma például az ablak jutott eszembe. tudod, az a régi tévéműsor. a déry miatt néztem mindig, szimpatikus ember volt nagyon. ültem tiz évesen az "ablak" előtt, és néztem déryt, bálint gazdát...
apukám is mindig nézte. én a fotelemben ültem, ő meg a rekamén :)
ma például az ablak jutott eszembe. tudod, az a régi tévéműsor. a déry miatt néztem mindig, szimpatikus ember volt nagyon. ültem tiz évesen az "ablak" előtt, és néztem déryt, bálint gazdát...
apukám is mindig nézte. én a fotelemben ültem, ő meg a rekamén :)
biztos eljön annak is az ideje :)
ne izgulj, para nagyon diszkrét ember :) nem fog teregetni :)
ne izgulj, para nagyon diszkrét ember :) nem fog teregetni :)
Na igen, akkor még nem is volt ennyi sorozat, max. az Onedin család meg az Isaura
vissza akarom pörgetni az időt! nem szeretek "nyugatizálódva" élni! nem izlik az olcsó tej, nem izlik az olcsó sajt... sir-sir-sir
nem baj, megveszem azt a lottót, ha megnyerem, leköltözöm vidékre, veszek egy tanyát :) puli kutyám lesz. és juhászom is :)
nem baj, megveszem azt a lottót, ha megnyerem, leköltözöm vidékre, veszek egy tanyát :) puli kutyám lesz. és juhászom is :)
Debiza fö'vöttem, s ehejt társalgánk es vala! :)))
Juhéj
észrevettük
a beszélgetés végén majd másoljátok át a nappaliba :) le ne maradjunk semmiről :)
a beszélgetés végén majd másoljátok át a nappaliba :) le ne maradjunk semmiről :)
En "csak" ezert nem pörgetnem vissza!
Annyi "Mihaela"-t nezettek velünk..
Csak vasarnap volt 10 percet Tom es J.
Annyi "Mihaela"-t nezettek velünk..
Csak vasarnap volt 10 percet Tom es J.
mindjárt jövök, csak el kell intéznem valakit...addig hancúrozzatok:):):)
GYAKORLÁS
GYAKORLÁS
De most legalább a plitikusaink mindig ott vannak, ha szükségük van ránk
Kimaradt egy -o, hogy az a...
Lovat,szamarat a tanyara? Azt nem?
Hehe, ez aranyos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ilyen nincs! Ennek is kikockázták a punciját.

Gennyzsakszem

marylin
(tini) Savannah