Reménykedtem, hogy nem az eseted. De természetesen ha az, semmiképpen nem venném el tőled.
para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne botránkoztass!!!!!!!!!!!!!!!!
ne botránkoztass!!!!!!!!!!!!!!!!
Unicumra váltok én is! Valahogy olyan szimpatikus neve van: benne van a "cum" is.
Egyébként egy dicsérő oklevélen láttam, hogy aszongyahogy: "Summa cum laudae" :)
Egyébként egy dicsérő oklevélen láttam, hogy aszongyahogy: "Summa cum laudae" :)
a középsőt nem adnám szivesen, ezt most én kaptam
jó kell legyen,te,nem szép!
(a polip se szép,mégis jó....)
(a polip se szép,mégis jó....)
Ha Pillének nem kell, én vállalom a középsőt. Nyamiiiiiii
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
unicumozunk épp. tölts csak egy garronet. :)
Hoppá, ha más tesz fel kérdést, megbolondulok a gondolkodástól, olyan nehéz...
Egy klipet nem lehet kiválasztani.
De az egyik legnagyobb kedvencem:
Dream theater - Pull me under
És amikor bolondozok, akkor ilyen vagyok:
Electric six - Danger! High voltage! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 16:05
Egy klipet nem lehet kiválasztani.
De az egyik legnagyobb kedvencem:
Dream theater - Pull me under
És amikor bolondozok, akkor ilyen vagyok:
Electric six - Danger! High voltage! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
és pille rákóczi együttese
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni
(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
Millen Garrone-t kérsz? :-D
Keverve, rázva valamivel, vaggy tisztán? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:37

Ezt a szellemet a Hajós háza fölött látták menetekelezni, pontban éjfélkor! Aztán szétfoszlott, mint a pára! :))))
Szépjóestvét, Fennség, szépjóestvét alattvalótársaim! Egy Garrone-re kérnék engedélyt, Fennség (alázat-szmájli)
Keverve, rázva valamivel, vaggy tisztán? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Ezt a szellemet a Hajós háza fölött látták menetekelezni, pontban éjfélkor! Aztán szétfoszlott, mint a pára! :))))
Szépjóestvét, Fennség, szépjóestvét alattvalótársaim! Egy Garrone-re kérnék engedélyt, Fennség (alázat-szmájli)
nekem ez magyarázat. nem sokat változtam, mióta felnőtt lettem

nekem a Whiskey-sör jött be :-D
a szépből sosem elég
Hát, ez nem magyarázat, mert én is hallgattam Bathoryt. Oké, nálam tényleg múlt idő, de este meghallgatom ezeket a számokat megint :-)
ez már a nimfománia határát súrolja....
unicummal együtt a poharat! próbáld majd ki egyszer. nagyon finom :)
poharat a korsóba???
kis telhetetlen :-D

Gennyzsakszem

Lucie P