NEM
en is meg vok ijjedve
en is meg vok ijjedve
Ezek a tűzoltók mindig elkószálnak, úgy kell őket összefogdosni...
;)
;)
Boldog új évet neked is Cuncus!
:-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 21:31
:-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
BUEK!!!
Sajnos csak most fertem gephez,bontom a sort es megyek visszaolvasni
Na, MmePrune hozzászólást szerkeszt:
Eredeti hsz: Charlotte imádlak (Surda).
Prune által módosított: Prune imádlak.
Eredeti hsz: Hajós a legszexibb pasi (Charlotte).
Prune által módosított: Hajóst átadom Prune-nek.
Hát kellett ez nekünk???
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 21:15
Eredeti hsz: Charlotte imádlak (Surda).
Prune által módosított: Prune imádlak.
Eredeti hsz: Hajós a legszexibb pasi (Charlotte).
Prune által módosított: Hajóst átadom Prune-nek.
Hát kellett ez nekünk???
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
látom jol elvagytok:))
MmePrune[ADMIN]
még mindig csak hozzá szolást tud szerkezteni illetve tőrőlni ebben a témában csak
de tiltani én tudok meg tom1019 csak:) meg minden egyébb
MmePrune[ADMIN]
még mindig csak hozzá szolást tud szerkezteni illetve tőrőlni ebben a témában csak
legyen Tied a pasi,enyem a cucc
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 16:28
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó, tetszik
csak vetkőztesd kissé...olyan dzsungeles túlélős legyen, a terepjárója mellett, izzadt, koszos picit szőrös felsőtesttel:)
csak vetkőztesd kissé...olyan dzsungeles túlélős legyen, a terepjárója mellett, izzadt, koszos picit szőrös felsőtesttel:)
Na csak ne fenyegetőzzön, mádám, mert olyan képek vannak a gépemen a mádámról, amit nem szeretne a fórumban viszontlátni a mádám. Vagy nevezzem inkább mádmázellnek?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:01
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz, mert tiltalak:):): nagyon pontgyüjtőgetős gyanús vagy
jo egeszseget kivanok es tartsa meg a joo otleteid......de a menyasszony mit szol hozza
(termeszetesen nem sajatitanam ki,barmelyik nappalis fiut laszophatna...de csak annyi) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Logika: Ha Szilvácska a menasszony cuncus a vőlegény, Pillécske talán elkisér engem... és elkapja a csokrot...
allok rendelkezesetekre...Szilva lakodalman
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 16:14
helyes, de tudod, hogy én nem vagyok annyira oda a csípppppendélért...inkább valami természetes fiúkat vetkőztessetek, jóóóóóóóóó?
"februás: cuncus "
es miert pont februas?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 13:34
es miert pont februas?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
csodálkozol vazze, sehol nem találok meztelen pasis naptárat a neten...kénytelenek lesztek magatokról berakni egy-egy jól sikerült képet:):):):)
január: joe
februás: cuncus
március: tom
április: para
május:horzi
június:vad
július:jesus
augusztus:cpt
szeptember:jules
október:vazi
novem ber:surda
december: rumi
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
január: joe
februás: cuncus
március: tom
április: para
május:horzi
június:vad
július:jesus
augusztus:cpt
szeptember:jules
október:vazi
novem ber:surda
december: rumi
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
BUEK!!!
ellenemre lett volna, de mit csináljak, ha a hülye tételeimet kell kidolgoznom, és nem tudtam előbb jönni??? aki az engedélyem nélkül megy aludni, annak büntetésből szexelnie kell egész éjszaka
látom jol elvagytok:))
MmePrune[ADMIN]
MmePrune[ADMIN]
na azt még megnézem
szép éjszakát
Te mindíg finom vagy és nöies....
iyen korán? tuti nem aludni mész
no, nem birom kivárni elbocsájtásod
kedves mmepruneADMIN, kérek engedélyt a nappaliból távozni... visszavonulnék hálószobámba, ha nincs ellenére, nyugovóra térnék...
neki duplan szamitanak...
összeharácsolt pontjainknak annyi

Gennyzsakszem

Love88
Kirsten