jól van. szétnézek. majd keresek olyat, aki nekem nem tetszik (mivel nem egy az izlésünk)
"kénytelenek" vagytok megelégedni a nappalis fiukkal:-)Mikor és kinek lesz leánybúcsúja?
Csak bekéne öltöznünk valami csippes ruhába...
Csak bekéne öltöznünk valami csippes ruhába...
áááá, ő charlotte-é...nekem keress valaki mást
ő nem csippendél, te! ő igazi tűzoltó! nézd, milyen édes feneke van :) nem fog táncolni, ne izgulj :) majd táncolsz te alatta
helyes, de tudod, hogy én nem vagyok annyira oda a csípppppendélért...inkább valami természetes fiúkat vetkőztessetek, jóóóóóóóóó?
vigyük majd a tűzoltót is?
nem is! a tűzoltót a leánybúcsúra visszük :) :) :)
nem is! a tűzoltót a leánybúcsúra visszük :) :) :)
nekem tetszik:) jöhettek így:):):)
koszorúslányruha?
charlotte! megtaláltam egyik eltévedt tűzoltófiúdat :) :) :)
no, fiúk, hogy örömötök leljétek: a sárgadinnye tálalva :)
én vállalom, hogy az esküvő másnapjára mindenkit ellátok algopyrinnel
ej-ej, tom! hát ér szétoffolni a topikot hawaii naptárral a tél derekán???
Mit akarsz? Nekem eddig még Surdim sincs, nemhogy naptáram :-(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
csajok! nekünk sem lesz már naptárunk az idén
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
csodálkozol vazze, sehol nem találok meztelen pasis naptárat a neten...kénytelenek lesztek magatokról berakni egy-egy jól sikerült képet:):):):)
január: joe
februás: cuncus
március: tom
április: para
május:horzi
június:vad
július:jesus
augusztus:cpt
szeptember:jules
október:vazi
novem ber:surda
december: rumi
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
igazán megtehetnéd az első lépést cicus
most mi van? nem jó a hónapbeosztás? cserélhettek:) mellesleg komolyan azt gondoltam, hogy tele vagyunk tökös belevaló pasikkal, akik beraknak magukról egy-egy jó képet a naptárhoz, de hát...
csodálkozol vazze, sehol nem találok meztelen pasis naptárat a neten...kénytelenek lesztek magatokról berakni egy-egy jól sikerült képet:):):):)
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

zolee_only
Morgan