tenyleg, ami szep az szep....
Őszintén? Háááááááááááát.... (és ez még nem is a teljesen őszinte véleményem)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:38

ezeket tegnap kaptam vadtól mailben...szerintem gyönyörűek:):):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

eszem-faszom megall olyan gyonyoruek
2006. 12. 19. kedd 13:38

kár lenne a gyerek cuccát tönkretenned, inkább feláldozom magamat:):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:36
en nem bizti hogy a gyereked regeszcuccaval jatszadoznek.....inkabb a mamaval ha lehet

en nem bizti hogy a gyereked regeszcuccaval jatszadoznek.....inkabb a mamaval ha lehet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:14
jóreggelt!
most hallottam, hogy a lánygyerekek többe kerülnek, mint a fiúk:):):) mekkora mákom van:)
más: voltam ma vásárolni anyukámmal..szerintetek is kibírhatatlanok néha az anyukák?
viszont a nagyobbik fiamnak vettünk egy régész készletet, illetve a készlet túlzás, de több részből áll..van egy "kőtömb" valami puhább anyagból, és abban van egy t-rex koponya, ami lényegesen keményebb, és a mellékelt vésővel, meg eszközökkel fel kell "tárni" a fosszíliát
szerintem csúcs játék...remélem örül neki
most hallottam, hogy a lánygyerekek többe kerülnek, mint a fiúk:):):) mekkora mákom van:)
más: voltam ma vásárolni anyukámmal..szerintetek is kibírhatatlanok néha az anyukák?
viszont a nagyobbik fiamnak vettünk egy régész készletet, illetve a készlet túlzás, de több részből áll..van egy "kőtömb" valami puhább anyagból, és abban van egy t-rex koponya, ami lényegesen keményebb, és a mellékelt vésővel, meg eszközökkel fel kell "tárni" a fosszíliát
szerintem igenis jópofa játék!!! de nem bánom, ha már engem kellőképpen elszórakoztattál
akkor játszhatsz a fiam régészes készletével is:):):):):)
akkor játszhatsz a fiam régészes készletével is:):):):):)
jóreggelt!
A Karácsonyt rühellem....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Végső soron, nem mondom, hogy nem csomagolnám ki szívesen a fa alatt:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 09:19
- majd ezt elmondom a lányomnak, mielőtt tornyos babaházat kér húsvétra...
(de amúgy ezt tényleg karácsonyi nyuszinak szánták, az a ruci neve, hogy christmas bunny)
Törölt felhasználó (21812)
- majd ezt elmondom a lányomnak, mielőtt tornyos babaházat kér húsvétra...(de amúgy ezt tényleg karácsonyi nyuszinak szánták, az a ruci neve, hogy christmas bunny)
- majd ezt elmondom a lányomnak, mielőtt tornyos babaházat kér húsvétra...(de amúgy ezt tényleg karácsonyi nyuszinak szánták, az a ruci neve, hogy christmas bunny) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszzatérve a nyuszikához, amúgyis alul van öltözve kicsit a télhez, lehet, hogy mégse karácsonyi, csak a husvéti ruhája is piros. De ha már itt tartunk a husvétkori, nyuszi tojja az ajándékot dolog se rosszabb mint a karácsonyi nyuszi. Úgy el tudom képzelni, ahogy éjszaka a húsvéti nyuszi, tojik a gyerkőcnek mondjuk egy dömpert :)
Viszzatérve a nyuszikához, amúgyis alul van öltözve kicsit a télhez, lehet, hogy mégse karácsonyi, csak a husvéti ruhája is piros. De ha már itt tartunk a husvétkori, nyuszi tojja az ajándékot dolog se rosszabb mint a karácsonyi nyuszi. Úgy el tudom képzelni, ahogy éjszaka a húsvéti nyuszi, tojik a gyerkőcnek mondjuk egy dömpert :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 08:44
Ez a kép elég nagy képzavar. Karácsonyi nyuszi, milyen hülyeség már, igaz?
Jut eszembe, a szád rendbejött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 09:04
És te?
Én jól vagyok, bár kicsit fáradtan.
A gyerekek már csak ilyenek, elég gyakran betegek, de legalább erősödik az immunrendszerük, és ha végre megjönnek az igazi heidegek, az betesz a vírusoknak meg baktériumoknak, így akkor a megfázásos betegségek aránya csökkenni fog:) Szóval van jó is a rosszban. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 09:04
A gyerekek már csak ilyenek, elég gyakran betegek, de legalább erősödik az immunrendszerük, és ha végre megjönnek az igazi heidegek, az betesz a vírusoknak meg baktériumoknak, így akkor a megfázásos betegségek aránya csökkenni fog:) Szóval van jó is a rosszban. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
És te?
Jól, köszönöm. Csak kicsit fáradtan. De a gyerkőc már gyógyul (legalábbis ebből a betegségből. hogy mikor lesz a következő, ki tudja. attól tartok, nem túl sokára :-(
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is jó reggelt kedves Charlotte. Hogy vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 08:35
Jó reggelt kedvesek!
Képzavar, valóban. De az ilyen nyuszikat én szeretem :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 08:44
Ez a kép elég nagy képzavar. Karácsonyi nyuszi, milyen hülyeség már, igaz?

Gennyzsakszem

RFBaracus