Jó estét, Nappali
szépet :) rumi visszacsinálta a tigrisbőrt :) mint az eredeti :)
Nocsak, ezt akár vehetem meghívásnak?
Megoldás
Tehát a mai képrejtvény megoldása: EMENTÁLI SAJT. Gratulálok a helyes megfejtőknek!
A trükk ugyebár az, hogy sokan domború gömbnek látják a lyukakat.
És hogy miért ilyen fura a látvány? Nos azért mert ez NEM FÉNYKÉP. Úgy készült a kép, hogy a sajtot rátettük a szkennerre és beszkenneltük.
Egy bengáli gereznáért hagytad ott az "üzenőfalat"????
Ez jó volt... Van még ilyen trükk a tarsolyodban?
(Pl. ráülhetnél Te is a szkennerre, ha hirtelen nincs jobb ötleted
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 20:51
Megoldás
Tehát a mai képrejtvény megoldása: EMENTÁLI SAJT. Gratulálok a helyes megfejtőknek!
És hogy miért ilyen fura a látvány? Nos azért mert ez NEM FÉNYKÉP. Úgy készült a kép, hogy a sajtot rátettük a szkennerre és beszkenneltük.
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Megoldás
Azé' ahhoz elég drága volt, hogy csak úgy szétlapícccsam :-)))
Megkérdezném, hogy van-e egyéb ötleted, hova üljek, de a kedvesem ma már lövöldözött valami hülye pletyka miatt, nem akarok alapot adni további szóbeszédeknek.
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 20:53
Megkérdezném, hogy van-e egyéb ötleted, hova üljek, de a kedvesem ma már lövöldözött valami hülye pletyka miatt, nem akarok alapot adni további szóbeszédeknek.
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jó volt... Van még ilyen trükk a tarsolyodban?
)
)
Azért nem hiszem, hogy szétlapítanád, és különben is, lehet finoman is... Ötletem természetesen lenne, de tekintettel a tűzszünetre, mondjuk akkor ülj a kedvesed ölébe
Lesz még rejtvény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 20:56
Lesz még rejtvény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Azé' ahhoz elég drága volt, hogy csak úgy szétlapícccsam :-)))
beszúrnál egy olyan fotót is, amit kitalálok? köcce :)
Erről megint csak az jut eszembe, hogy hol a kardom?!
De a jegeset is majdnem eltaláltam...
jules, ha meglátsz, a kardod jut eszedbe? túl jól sikerült a közös éjszakánk :)
Már én is gyanakodtam, hogy ez lehet az oka
mi ez az óriási csend?
Elábrándoztam... Nna de elő az abszinttal
még egy hét együtt, s abszint-mérgezéssel temetnek minket a nappali lakói
Nem-nem, ki karddal él, kard által hal
kacag-kacag-kacag :)te, jules, nekem nincs kardom :( mi lészen emigy halálommal?
Egy nyalás abszint meg nem árthat...
Nos, lévén ilyen lovagias gyerek, átmenetileg kölcsönözhetek egyet

Gennyzsakszem

Szex imádó BDSM milf