sehol senki?

én itt vagyogatok, közben zenéket töltögetek. mindenki családi hétvégézik biztosan. majd este :) akkor biztos beindul az élet :)
én is töltögetek csak most képeket:)))
akkor mindketten a gép előtt ülönk, rontjuk a szemünk, s közben be-benézegetünk a nappaliba... jó kis szombat, mi?
hú, a mindenit, de meginnék egy pohár sört!
sajnos nem tartok otthon, igazából csak társaságban esik jól. de most annyira örülnék egy pohár sörnek...

hú, a mindenit, de meginnék egy pohár sört!

hát jó kis szombat...én visszafeküdtem az ágyikómba,gép velem az ágyban,kéne picit szolizni de lusta vagyok pár métert megtenni,viszont sörért elmentem:

egy tünemény vagy.
igazán.
te, bébé! nincs kedved kocsiba ülni és áthajtani hozzám igazi seritallal? aztán elmehetnénk együtt szolizni, akár...

te, bébé! nincs kedved kocsiba ülni és áthajtani hozzám igazi seritallal? aztán elmehetnénk együtt szolizni, akár...

csak magatokra gondoltok :((
EN IS INNEK (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:18
EN IS INNEK (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

hát jó kis szombat...én visszafeküdtem az ágyikómba,gép velem az ágyban,kéne picit szolizni de lusta vagyok pár métert megtenni,viszont sörért elmentem:

na,na megszakadok is ezt még idehozom:)))))

áthajtani?hol is laksz?:))))
koszonom
ketto a tietek,a tobbit elfogyasztom en
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:33

ketto a tietek,a tobbit elfogyasztom en

na,na megszakadok is ezt még idehozom:)))))

Én meg szolizni mennék veletek.
Már olyan fehér vagyok mint a hó....
Tényleg összkené dobnunk a lóvét és vehetnénk egy szoligépet a nappali egyik sarkába!

Tényleg összkené dobnunk a lóvét és vehetnénk egy szoligépet a nappali egyik sarkába!

nekem van itthon de szívesen odaaom használatra....:))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:37

Én meg szolizni mennék veletek.

hova fog ennyi beléd férni?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

komoly munka all a hatam mogott :D
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:41
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

hova fog ennyi beléd férni?

Cuncus skorpió jegyben születtél?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:44

ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal
Nem.Szuz vagyok.De miert kerded?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:47

Cuncus skorpió jegyben születtél?
A fejfájást meg a sex elmulasztja, úgyhogy nincs gond!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:44

errol mar hallottam egy igen jo elmeletet.Es igazad van.Most mar megvan a magyarazat:minel tobbszor bebaszni =>sok szex :DDDD
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Edzőtermed is van otthon, mert akkor komplett szolgáltatást is tudsz nyujtani.
Ha mondasz valmi jó bérlet árat akkor eljárnék hozzád gyúrni meg szolizni, persze cska ha a piaci ár feléért adodo a szolgáltatást és nem laksz messze tőlem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:40

Ha mondasz valmi jó bérlet árat akkor eljárnék hozzád gyúrni meg szolizni, persze cska ha a piaci ár feléért adodo a szolgáltatást és nem laksz messze tőlem!

nekem van itthon de szívesen odaaom használatra....:))
gondoltam tán azért választottad a neved mellé:))))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)