Hogy elfedte az anyagi különbségeket. Nem tudom, szerintem akkoriban is voltak olyan kivételezettek akik nem műanyag köpenyben jártak.
Meg különben is, minek elfedni azt. Akkor is és most is a cipő volt az igazi szimbólum. Ki ne emlékezne mekkora szó volt egy jó márkájú sportcipő, és ez ma is így van. A cipőre meg má hadd ne húzzunk emiatt tutyit :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:09
Meg különben is, minek elfedni azt. Akkor is és most is a cipő volt az igazi szimbólum. Ki ne emlékezne mekkora szó volt egy jó márkájú sportcipő, és ez ma is így van. A cipőre meg má hadd ne húzzunk emiatt tutyit :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jelentős haszna volt az iskolaköpenynek, elfedte a tanulók családi helyzetének nagy anyagi különbségeit...én is hordtam szki-ban 2 évig, innen is látszik, hogy egy évvel vagyok idősebb, mint lotyókám:) remélem andris szíve kicsit jobban húzz az érettebb nőkhöz
Kedves Charlotte. Azt hittem menned kell :):):)
Na nem mintha küldeni akarnálak, sőőőt. De szerintem mint sejtheted is. Nem igazából a földön fekvéssel lenne bajom, de tény ha választhatok, akkor inkább ágy. De betört orral vértócsában feküdni napi 4-5 ször az eloég szar lehet :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:27
Na nem mintha küldeni akarnálak, sőőőt. De szerintem mint sejtheted is. Nem igazából a földön fekvéssel lenne bajom, de tény ha választhatok, akkor inkább ágy. De betört orral vértócsában feküdni napi 4-5 ször az eloég szar lehet :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nos, azt hiszem, tudunk mit kezdeni egy földön fekvő férfivel ;-)
Igen, apu, már megyek is!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:31
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Na nem mintha küldeni akarnálak, sőőőt. De szerintem mint sejtheted is. Nem igazából a földön fekvéssel lenne bajom, de tény ha választhatok, akkor inkább ágy. De betört orral vértócsában feküdni napi 4-5 ször az eloég szar lehet :)
Na nem mintha küldeni akarnálak, sőőőt. De szerintem mint sejtheted is. Nem igazából a földön fekvéssel lenne bajom, de tény ha választhatok, akkor inkább ágy. De betört orral vértócsában feküdni napi 4-5 ször az eloég szar lehet :)
Szívemre nem venném, ha betörne az orrod, ezért inkább aládfekszem, hogy puhára ess. Na, így jóóóóóóó?
;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:31
;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajajj, de még mennyire jóóóóó, csak fel ne fázz a sok földönfekvésben. De majd keresünk neked egy mű medvebőrt:) Csak, hogy szegény macikat ne kelljen halomra lőni, a kabátjukért :)
Jut eszembe, Ha mindenkin ilyen nadrág lesz, mindenki hasraesik, vagytok elegen lányok, hogy mindenki alá fekhessen valaki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:34
Jut eszembe, Ha mindenkin ilyen nadrág lesz, mindenki hasraesik, vagytok elegen lányok, hogy mindenki alá fekhessen valaki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívemre nem venném, ha betörne az orrod, ezért inkább aládfekszem, hogy puhára ess. Na, így jóóóóóóó?
;-)
;-)
Egyébként.. a Bach-virágterápiával volt valakinek valami élménye már?
ejnye-no, és mi lesz férjuraddal? :O
én már összeomlottam volna a féltékenységtől a helyében... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:34
én már összeomlottam volna a féltékenységtől a helyében... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
;-)
;-)
Nah végre. Bár sokáig kerestem, asszem megvan Charlotte második egyenruhájának férfi párja, remélem tetszik :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik egyenruhajavaslatom:
Hm... Kata... volt egy barátnőm akit így hívtak... de hülye voltam, és elrontottam mindnent... :(
Most már inkább nem is írok neki... nem merem zavarni...
Most már inkább nem is írok neki... nem merem zavarni...
nem...most megnéztem mi is az
Ha az emberi tökéletesség és teljesség távlataiban gondolkozol, akkor teljes lelki egységed és boldogságod elérésének hét fokozata van a következő sorrendben:
1. Békesség,
2. Remény,
3. Öröm,
4. Hit,
5. Bizonyosság,
6. Bölcsesség,
7. Szeretet.
Ezeket fokozatosan felszabadítva önmagadban kell megvalósítanod.
Ne feledd! Lelki egészséged a benned lévő harmonikus állapod függvénye.
én most úgy érzem, hogy mind a hét fokozat megvan:):):)
A Bach virágterápia elmélete szerint lelki hiányosságaid gyakran a következő diszharmonikus állapotokban nyilvánulhatnak meg:
* gyengeség
* kétségbeesés
* félelem
* szenvedés
* önbizalomhiány
* határozatlanság
* lehangoltság
* túlhajszoltság
* kételkedés önmagadban
* csüggedés
* türelmetlenség.
Ha van olyan negatív jellemvonásod, amely megtöri harmóniádat, akkor a Bach virágterápia növényei segítenek legyőzni személyiséged árnyoldalát és életedet boldogabbá, örömtelibbé és hasznosabbá teszik.
de ebből is van...akkor mégiscsak kéne virágterápia:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:37
Ha az emberi tökéletesség és teljesség távlataiban gondolkozol, akkor teljes lelki egységed és boldogságod elérésének hét fokozata van a következő sorrendben:
1. Békesség,
2. Remény,
3. Öröm,
4. Hit,
5. Bizonyosság,
6. Bölcsesség,
7. Szeretet.
Ezeket fokozatosan felszabadítva önmagadban kell megvalósítanod.
Ne feledd! Lelki egészséged a benned lévő harmonikus állapod függvénye.
én most úgy érzem, hogy mind a hét fokozat megvan:):):)
A Bach virágterápia elmélete szerint lelki hiányosságaid gyakran a következő diszharmonikus állapotokban nyilvánulhatnak meg:
* gyengeség
* kétségbeesés
* félelem
* szenvedés
* önbizalomhiány
* határozatlanság
* lehangoltság
* túlhajszoltság
* kételkedés önmagadban
* csüggedés
* türelmetlenség.
Ha van olyan negatív jellemvonásod, amely megtöri harmóniádat, akkor a Bach virágterápia növényei segítenek legyőzni személyiséged árnyoldalát és életedet boldogabbá, örömtelibbé és hasznosabbá teszik.
de ebből is van...akkor mégiscsak kéne virágterápia:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Egyébként.. a Bach-virágterápiával volt valakinek valami élménye már?
A fffffffffenébe, a lelkiismeretem willy néven írogat a fórumba.
Mondd csak, minden huncut nőszemélyt figyelmeztetsz, ha rosszalkodnak?
;-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:39
;-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ejnye-no, és mi lesz férjuraddal? :O
én már összeomlottam volna a féltékenységtől a helyében...
én már összeomlottam volna a féltékenységtől a helyében...
le is szoktam szúrni őket keményen
erényesen kell fellépni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:50
erényesen kell fellépni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A fffffffffenébe, a lelkiismeretem willy néven írogat a fórumba.
;-)
;-)
..izé, erélyesen.. basszus, keveset aludtam megint...
Erényesen, vagy Erélyesen?
Nem mindegy :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:54
Nem mindegy :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
erényesen kell fellépni!
erényesen kell fellépni!
biztos hogy mindegyiket meg lehetne cáfolni, és kiderülne, hogy nem szenvedsz egyikben sem...de ahhoz jobban kéne ismernünk téged...én is faluban lakom, de nem szoktam műizékkel hadonászni, a hétvégén tartok egy varázskurzust, gyere és meggyógyítalak:):):):):):)
Mondtam már, hogy ne hadonássz azzal a késsel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 09:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
erényesen kell fellépni!
erényesen kell fellépni!
anyám hazajött erről az egészségnapról, és elkezdett áradozni, hogy megmérték és most csak 50%-on van az energiaszitnje, meg a nemtom milyen aurája, és az akármilyen... én meg szakadtam a röhögéstől...
Mondom, 'Jó Anyu, feltelepítünk rád egy patchet. és upgradelve leszel 2.01-es verzióra.'
nah, ez a aurafotózás is... :/
csinálok Photoshopban 10 perc alatt olyan action-t ami egy gombnyomással aurafotót csinál a beimportált képből... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:00
Mondom, 'Jó Anyu, feltelepítünk rád egy patchet. és upgradelve leszel 2.01-es verzióra.'
nah, ez a aurafotózás is... :/
csinálok Photoshopban 10 perc alatt olyan action-t ami egy gombnyomással aurafotót csinál a beimportált képből... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos hogy mindegyiket meg lehetne cáfolni, és kiderülne, hogy nem szenvedsz egyikben sem...de ahhoz jobban kéne ismernünk téged...én is faluban lakom, de nem szoktam műizékkel hadonászni, a hétvégén tartok egy varázskurzust, gyere és meggyógyítalak:):):):):):)
jaaa, a késem.. na mindjárt kaptok egy fotót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 10:03
Mondtam már, hogy ne hadonássz azzal a késsel!
Te meg majd kapsz 1 hónap tiltást a gg-ről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaa, a késem.. na mindjárt kaptok egy fotót...
Na, most már tényleg megyek. Kikapcsolom a gépet is, hogy ne settenkedjek vissza gg-t olvasni. Boooooorzasztó ez a függőség. Remeg a kezem, miközben kikapcsolom a gépet, hogy talán mégis bekapcsolva kéne hagyni...

Gennyzsakszem

Sophie Parker