bizz magadban is :)
akkor... akkor én a hintaszékben csücsülve iszom a sert, s nézem sid-et, te pedig terülj el a medvebőr közepén :)
reklám megy... mindig ez a sok hülye reklám...
akkor... akkor én a hintaszékben csücsülve iszom a sert, s nézem sid-et, te pedig terülj el a medvebőr közepén :)
reklám megy... mindig ez a sok hülye reklám...
szépet.
nyomd be a discovery ch-t. nézd velem :)
nyomd be a discovery ch-t. nézd velem :)
Mit nézünk?
sid vicious utolsó napját :(
Na ne, ma már volt Hendrix, INXS Hutchence, sok lesz ez egy napra... De azért na jó
Reggel úgyis mániákus depresszióm volt, és INXS-t hallgattam, miközben vakartam a Sex Pistiol-omat:)
Reggel úgyis mániákus depresszióm volt, és INXS-t hallgattam, miközben vakartam a Sex Pistiol-omat:)
... és ma az üllői úti fák alatt sétáltál...
Azt épp nem, de kellett írnom egy nyavalyás esszét az imént, közben sokszor emlegettem egyéb fák(k)at is...
esszét? mi célból?
Az egyetemen ahová hobbiból járok, túlzott követelésekkel álltak elő
ezekszerint hobbiból irod az esszéket is... akkor nem is nyavalyás.
Mindenkinek megvan a perverziója... Kellene egy egyetemi diploma lassan az okításhoz
És hát a határidő a 2. legjobb múzsa.
egyetem... hmmm... mostmár értem, mit keresel a koleszos topikban!
Hát, a jó pap sírjára is az van írva, hogy tanulmányait befejezte...
sok sikert! no, nem a sir felé :)
Köszönöm, kedves vagy mint mindig
vége :( pityereg-pityereg :(
milyen érdekes... ha akarjuk, tiz percbe sűríthetjük életünk. ha pedig úgy akarjuk, egy hónap is kevés az élmények átélésére...
milyen érdekes... ha akarjuk, tiz percbe sűríthetjük életünk. ha pedig úgy akarjuk, egy hónap is kevés az élmények átélésére...
Na igen... Az a lényeg, hogy ha 10 másodperc alatt lepereg előttünk a film, ne legyen uncsi
az utolsó 10 másodpercet halál unalomban tölteni... arról már lecsúsztam, nem fenyeget.
az egyik oldalról nézve igen, a másik oldalról... nem. ismét egy elgondolkodtató történet.

Gennyzsakszem

Scarlet Lovatt