sajnos igy sem ismerem egyiküket sem,kivéve természetesen Joan Baezt
vajon erre gondolt?
Szia Katinka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 18:38
Szia Katinka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
TEEEEEEE,ne is kerülj a szemem elé,teeeeee.....
ez nem mond számomra igy semmit
meg szerencse,hogy a"cuki vagyok"meg a neten is fent van,de Zappa eltünt a süllyesztöben
meg csak a Mikulas jön....
meguntátok a nappalizást?
de..már odament...de a vodkácska elkísérte....:-)
hukk...még aznapos vok:-(
hukk...még aznapos vok:-(
gondoltam, mert a biaha nem ismerszik:-)
THX!
próbálom!
próbálom!
Apropó, mjúzik!
PUF, Kispál nincs mp3-ban vkinek?
PUF, Kispál nincs mp3-ban vkinek?
mit ne mondjak, nagyon rulez ez ez emil:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 14:03
erről most ez jutott eszembe:
lentről fent a jobb - csúszómászó
fentről bal a lent - csúszómászó
lentről jobb a bal - csúszómászó
fentről lent a jobb -- csúszómászó
emil rulez!
emil rulez!
erről most ez jutott eszembe:
emil rulez!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:56
emil rulez!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de most majdnem komolyan:) Ez a Kelt mint fent, akár lent mint fent is lehetne. Vagy ha tovább megyek, akár kent, mint fent:) Vagy akár lassan kint mint bent is.
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :)
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :)
Na de most majdnem komolyan:) Ez a Kelt mint fent, akár lent mint fent is lehetne. Vagy ha tovább megyek, akár kent, mint fent:) Vagy akár lassan kint mint bent is.
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:44
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
meg azért is, mert surda fenéken billent, ha charlotte-nak nyalsz
meg azért is, mert surda fenéken billent, ha charlotte-nak nyalsz
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:32
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem már csak azért is jobbak szilva ötletei, mert ennek a kent mint fent, akarom mondani, Kelt mint Fent dolognak semmi értelme sincs.
Szerintem már csak azért is jobbak szilva ötletei, mert ennek a kent mint fent, akarom mondani, Kelt mint Fent dolognak semmi értelme sincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:21
Törölt felhasználó (21812)
KMF = Kelt mint fent.
Ez a hivatalos verzió, de a te variációid jobban tetszenek ;-)
Ez a hivatalos verzió, de a te variációid jobban tetszenek ;-)
Prune-nek igaza van, tényleg vártalak képpel, csak a másik két ribi is odatolta az övét.
De hogy orvosoljam ezt az áldatlan helyzetet, íme egy kép, amelyiken csak egyedül vagyok. Na jó, nem egyedül, hanem a nyalókámmal.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 11:30
De hogy orvosoljam ezt az áldatlan helyzetet, íme egy kép, amelyiken csak egyedül vagyok. Na jó, nem egyedül, hanem a nyalókámmal.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek 1ébként fel vagyok háborodva.
A lotyókám hosszú idő után most nem várt fotóval.
Ezért meg kell őt fednem.
Sőt lehet meg is vesszőzöm.
Csak az a baj, h vszínű mindez nem ma lesz, mert alig van időm.
Most volt 10 percem bekukkolni hozzátok.
A lotyókám hosszú idő után most nem várt fotóval.
Ezért meg kell őt fednem.
Sőt lehet meg is vesszőzöm.
Csak az a baj, h vszínű mindez nem ma lesz, mert alig van időm.
Most volt 10 percem bekukkolni hozzátok.

Gennyzsakszem

Norbdorkia
Alia