Ki kéne találni valami szöveget, hogy miért mászok fel a konyhapultra. Vagy mondjam ki őszintén, nyíltan, hogy vágd be, bébi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:19
Törölt felhasználó (21812)
Miket beszélek? Méghogy felöltözni. Inkább levetkőzöm:
Azért a mai jelmezverseny sem marad el!
Egy kicsi fétis mindenkinek kell,
A karosszékből ÁLLJANAK most fel!
A karosszékből ÁLLJANAK most fel!
És az orális fixációm miatt muszáj vagyok ilyet is tenni:
kit szopsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:37
Elnézést kérek, hogy elfelejtettem az előbb kitenni a figyelmeztető jelzést:
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hehe, Vazi a haját fogja tépni, hogy mennyi képet szúrtam be megint.
Vazin és Willyn kívül zavar még valakit, amit művelek?
Hogyan jutottál be a Lenin- mauzóleumba???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:37
LÁNYOK FIGYELEM!
Legénybúcsúhoz keresünk profi sztriptíztáncost.
Kizárólag nők jelentkezését várjuk (lehetőleg Tolna megyéből, mert ott lesz a buli) a következő e-mail címen:
************07@citromail.hu (kimoderálva az e-mail cím)
A jelentkezéseket kizárólag fényképpel, és a szolgáltatások áraival fogadjuk el.
Legénybúcsúhoz keresünk profi sztriptíztáncost.
Kizárólag nők jelentkezését várjuk (lehetőleg Tolna megyéből, mert ott lesz a buli) a következő e-mail címen:
************07@citromail.hu (kimoderálva az e-mail cím)
A jelentkezéseket kizárólag fényképpel, és a szolgáltatások áraival fogadjuk el.
Protekcióóóóóóó :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:54
Törölt felhasználó (7767)
Hogyan jutottál be a Lenin- mauzóleumba???
Engem nem zavarnak a képek, de mivel egyszerű forumozó vagyok a véleményem csak egy megjegyzés. Csak nehogy vazi letiltson "megengedettnél több kép beszúrása címszóval" :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:47
Hehe, Vazi a haját fogja tépni, hogy mennyi képet szúrtam be megint.
Tom mindig vajszívű...csak van amikor kagyott vaj, van amikor olvadt vaj:-)
nagy puszi mkinek nem vagytok ám elfelejtve most van egy kis időm gondoltam bekukk hozzátok
szép napot mindenkinek :)rumi, nagyon aranyos tőled, hogy meséket linkeltél ide, majd este alvás előtt olvasok egyet-kettőt. :)
szia vad.
küldök egy két "térdre-tennivalót" mélen - egy picit később :) semmi patikai praktika, füvesember receptje :)
küldök egy két "térdre-tennivalót" mélen - egy picit később :) semmi patikai praktika, füvesember receptje :)
Szia BB már hiányoltunk, rég jártál erre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 15:27
Törölt felhasználó (62015)
nagy puszi mkinek nem vagytok ám elfelejtve most van egy kis időm gondoltam bekukk hozzátok
Puszillak érte!
szeretem a munkám, sajnos nem a hobbimból élek, nem minden reggel járok sirva dolgozni :)
szeretek bejárni, mert dolgozik egy-két ember, akik széppé varázsolják a napot :) (nem a gégész
). a gégészetet a pénz miatt szeretem csinálni, no és a munka sem rossz, mert pörgős, nem unatkozol három órán keresztül egy pillanatig sem :) szóval, jól kifogtam.
megjegyzem, szivesebben vezetnék egy teaházat, ahol természetesen abszintot is kinálnánk (ez volt a tervünk ariadne-val, de a pénz közbeszólt. igazán csinos kis teaház lett volna - saját gyógynövények, etc...
szeretek bejárni, mert dolgozik egy-két ember, akik széppé varázsolják a napot :) (nem a gégész
). a gégészetet a pénz miatt szeretem csinálni, no és a munka sem rossz, mert pörgős, nem unatkozol három órán keresztül egy pillanatig sem :) szóval, jól kifogtam.megjegyzem, szivesebben vezetnék egy teaházat, ahol természetesen abszintot is kinálnánk (ez volt a tervünk ariadne-val, de a pénz közbeszólt. igazán csinos kis teaház lett volna - saját gyógynövények, etc...
picit felgyorsultak nálam az események de ídőt szakítok rátok mindenképp...fél 5kor megint rohanás addig ráérek de este benézek....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

bellami68
Marie V