erről jut eszembe azt tudjátok, h miért jobb az Alzheimer kór a Parkinsonnál???
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 29. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 20:06

olyan ez,mint a puska diákkorodban,kellesz emlékeztetönek,hiszen Alzheimert már tegezni fogod

csengetett mylord? ...imádom...nem lesz bünti, hacsak nem az, hogy surdit ma lefoglalom, amíg te nem leszel

Törölt felhasználó (21812)

Na, most mennem kell. Szép délelőttöt.
Nem tudom még, hogy alakul a délután, de írjatok jókat, hogy nevetgélni lehessen!
Nem tudom még, hogy alakul a délután, de írjatok jókat, hogy nevetgélni lehessen!

fúúúúújjjj
csúnyán beszélsz!
még egy ilyen és a szádra verek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:13
csúnyán beszélsz!
még egy ilyen és a szádra verek!

Megvan a megoldás: most magnóra mondok egy-két szexkönyvet, és akkor majd onnan játsszuk be, mert hülyén hangzana a remegős nagymama-hangommal, hogy "és akkor a deli vitéz elővette hatalmas, kőkemény, kék eres faszát és a hercegnő lucskos pinájába tolta tövig".

gyönyörű
házi típusú?
én eccer fogtam ilyet pici korába. erre a hülye állatorvos jön, h be kell oltani a macskákat is veszettség ellen. az nem számított Neki, h a macs még nem érte el azt a kort, amikor oltani lehet ... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:17
házi típusú?
én eccer fogtam ilyet pici korába. erre a hülye állatorvos jön, h be kell oltani a macskákat is veszettség ellen. az nem számított Neki, h a macs még nem érte el azt a kort, amikor oltani lehet ... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez meg az előző macskánk volt. A legjobb fej macska, aki csak létezhetett:

Sziasztok!
Milyen korán kelt ma mindenki, azért jó, hogy hagytatok aludni engem a hintaszékben, bár azt álmodtam, hogy a lányok amíg aludtam felré hajtották a boxeralsóm szélét és meglesték mi van a gatyámba!
Lányok igaz ez?!
Milyen korán kelt ma mindenki, azért jó, hogy hagytatok aludni engem a hintaszékben, bár azt álmodtam, hogy a lányok amíg aludtam felré hajtották a boxeralsóm szélét és meglesték mi van a gatyámba!

Lányok igaz ez?!

morticia szerep ???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
én szenilis típus vagyok! nem emléxem rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:54

Most beírom a holnap reggeli kérdést, mert lehet, hogy nem ülök géphez (bár ez leginkább csak áramszünet esetén és/vagy a gépem megrogyásakor következhet be).
Szóval: emlékeztek-e még, hogy hány évesen és milyen körülmények között tudtátok meg, hogy a gyerkőcöket nem a gólya hozza?
Szóval: emlékeztek-e még, hogy hány évesen és milyen körülmények között tudtátok meg, hogy a gyerkőcöket nem a gólya hozza?

és

végére értem a visszaolvasásnak, tehát on lány vagyok.
azaz lennék, mert nincs az a lyány amelyiken on jó lenne lenni.
apropó szenilitás: mint ha lett volna másik jelentkező aki ma leakar foglalni ... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Lányok igaz ez?!

Lányok igaz ez?!

erre nincs válasz?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 08:47

arra sem mit müveltél Charlotte-tal? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
hűűűű
erre se emléxem
de sokat ihattam! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
erre se emléxem
de sokat ihattam! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel senki sem válaszol:
-miért jobb az Alzheimer kór a Parkinsonnál???
-inkább felejtsem el hogy ittam, mint hogy kilötyögtessem az italt!
-miért jobb az Alzheimer kór a Parkinsonnál???
-inkább felejtsem el hogy ittam, mint hogy kilötyögtessem az italt!
most már beírom csakazértis, pedig látom, hogy válaszoltál...nem tudsz várni kicsit????????
Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem!
és ez még jobb is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 08:47
Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem!
és ez még jobb is

Látod papa leléptek a lányok.
Vagy a gyerkőceikkel foglalkoznak vagy magukkal!:)
Vagy a gyerkőceikkel foglalkoznak vagy magukkal!:)
Megpróbálom átküldeni neked a surda zenéjét.....
Tedd majd fel a telcsidre csöngésnek és ha valamelyik nyilvános helyen jársz és meghallja valamelyik nappali lakó a surdazenéjét egy telefonmcsöngéseként akkor tudni fogjuk te vagy a GG-s surdapapa!

Szerintem ha már tovább lehet fejleszteni a vállalkozást, akkor annak mindenkéépen a teázóval együtt kell működnie.
Bent sejtelmes fényke és zene, mindenféle ajzószerek, hátul meg természetesen a szobák.
A teákat és különféle italokat lengén öltözött pincérnők és pincérek szolgálják fel. És amennyiben valamelyik italozó párocska vagy kissebb társaság többet is szeretne hátramegy a teljes mértékben felszerelt szobákba.
Mindeközben az épüleet tulsó felén szexshop és peepshow müködne, akár night klubbal egybekötve. És úgy lenne kialakítva, hogy a teázóban élvezkedő párocskákat lehetne figyelni, akár tükrökön keresztül, vagy beépített kamerák és kivetítők segítségével:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 08:39
Bent sejtelmes fényke és zene, mindenféle ajzószerek, hátul meg természetesen a szobák.
A teákat és különféle italokat lengén öltözött pincérnők és pincérek szolgálják fel. És amennyiben valamelyik italozó párocska vagy kissebb társaság többet is szeretne hátramegy a teljes mértékben felszerelt szobákba.
Mindeközben az épüleet tulsó felén szexshop és peepshow müködne, akár night klubbal egybekötve. És úgy lenne kialakítva, hogy a teázóban élvezkedő párocskákat lehetne figyelni, akár tükrökön keresztül, vagy beépített kamerák és kivetítők segítségével:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

fejleszd már tovább a vállalkozást:
egyik oldalról kiadó szoba párocskáknak.
ugyanaz a hely másik bejárattal peepp show.
dupla bevétel!
egyik oldalról kiadó szoba párocskáknak.
ugyanaz a hely másik bejárattal peepp show.
dupla bevétel!
várom a zenét!
alőre is
köszönet
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 09:18
alőre is

Tedd majd fel a telcsidre csöngésnek és ha valamelyik nyilvános helyen jársz és meghallja valamelyik nappali lakó a surdazenéjét egy telefonmcsöngéseként akkor tudni fogjuk te vagy a GG-s surdapapa!

üzemeltető: Gennyzsákszem NyRt
Üzletvezető:
-teázó: Édespille
-szálloda: MmePrune
-mozi: Charlotte
-peepshow: Cuncus
-szexshop:CPT
-anyagbeszerzési vezető: Rucajsz
-zenei rendező: WildHorse
háááátttt
nekem már nem is jutott pozíció
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 09:19
Üzletvezető:
-teázó: Édespille
-szálloda: MmePrune
-mozi: Charlotte
-peepshow: Cuncus
-szexshop:CPT
-anyagbeszerzési vezető: Rucajsz
-zenei rendező: WildHorse
háááátttt
nekem már nem is jutott pozíció
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ha már tovább lehet fejleszteni a vállalkozást, akkor annak mindenkéépen a teázóval együtt kell működnie.
Mindeközben az épüleet tulsó felén szexshop és peepshow müködne, akár night klubbal egybekötve. És úgy lenne kialakítva, hogy a teázóban élvezkedő párocskákat lehetne figyelni, akár tükrökön keresztül, vagy beépített kamerák és kivetítők segítségével:)
Mindeközben az épüleet tulsó felén szexshop és peepshow müködne, akár night klubbal egybekötve. És úgy lenne kialakítva, hogy a teázóban élvezkedő párocskákat lehetne figyelni, akár tükrökön keresztül, vagy beépített kamerák és kivetítők segítségével:)