A spagetti vagy en?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:14
Törölt felhasználó (21812)
Nem nagyon értem, hogy ez most hogy jön ide?
tegnap este azt mondta uram, amikor mondtam neki, hogy álmos vagyok, de nem tudok aludni,hogy menjek a férjemhez:):):) vagyis a géphez...erről jut eszembe, van valami tárgyatok, gépetek, amit nevesítettetek?
Az ertelmezes pontos,a modszer nem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:25
Al dente = haraphatóra, roppanósra (azaz nem kifejezetten puhára) főzve.
fél percenként kiveszel egyet a vízből, és megkóstolod:)
fél percenként kiveszel egyet a vízből, és megkóstolod:)
tehát a megoldás?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, de ha egyszer nekik van jó testük...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
most elmegyek itthonról, mert:
Kerti partira hívott meg egy pofa
Mert ő mindig meghívat engem is, bár nem vagyok a rokona
Se őse se hőse se ismerőse
Mégis ő az aki mindig szól
De pedig nem ismer ő se�
és remélem nem lesz:
Eleinte sajnos kicsikét kókadt volt a gang
És néhány bamba, zsizsikes ócska bringa hamar az agyamra ment
És sajna én olyankor néha elvesztem a fejem
Hogyha vacakul érzem magam valami tingli-tangli helyen
Így hát jött Tom Collins és a Skarlát Szajha
Az olívabogyóért volt némi hajsza
Ott az asztal körül, de én fürge voltam, sőt:
A tequilámhoz szereztem citromot és sót.
Kerti partira hívott meg egy pofa
Mert ő mindig meghívat engem is, bár nem vagyok a rokona
Se őse se hőse se ismerőse
Mégis ő az aki mindig szól
De pedig nem ismer ő se�
és remélem nem lesz:
Eleinte sajnos kicsikét kókadt volt a gang
És néhány bamba, zsizsikes ócska bringa hamar az agyamra ment
És sajna én olyankor néha elvesztem a fejem
Hogyha vacakul érzem magam valami tingli-tangli helyen
Így hát jött Tom Collins és a Skarlát Szajha
Az olívabogyóért volt némi hajsza
Ott az asztal körül, de én fürge voltam, sőt:
A tequilámhoz szereztem citromot és sót.
hideg van már egy kerti partihoz :)
Szerintem is kamuzik :-))))
Nem adok nevet a tárgyaknak (kivéve a lányom babái). Épp elég volt, hogy kicsi koromban elneveztünk egy kakast Lilikének, és aztán levágták nagyanyámék és ettem belőle. Persze utólag tudtuk meg, hogy az Lilike volt.
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:29
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap este azt mondta uram, amikor mondtam neki, hogy álmos vagyok, de nem tudok aludni,hogy menjek a férjemhez:):):) vagyis a géphez...erről jut eszembe, van valami tárgyatok, gépetek, amit nevesítettetek?
Nagyon pontosan be kell tartani a fözes idejet,ellenörizni meg,al dente vagy nem, FALHOZ VAGOD,ha ott ragad(tapad),elerted a fözesi pontot.Azonnal leönteni hideg vizzel,hogy ne puhuljon tovabb,de csak röviden,hogy ne "merevedjen" meg.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem kéne figyelembe venni, hogy milyen a fal (csempézett, falambériás, meszelt, fényes festékkel festett, tapétázott...)?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:47
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon pontosan be kell tartani a fözes idejet,ellenörizni meg,al dente vagy nem, FALHOZ VAGOD,ha ott ragad(tapad),elerted a fözesi pontot.Azonnal leönteni hideg vizzel,hogy ne puhuljon tovabb,de csak röviden,hogy ne "merevedjen" meg.
Tapetas konyhat nem lattam meg...
De csempen,meszelt, fényes festékkel festett falon tapad!
Kiprobalhatod,nem vicc. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:50
De csempen,meszelt, fényes festékkel festett falon tapad!
Kiprobalhatod,nem vicc. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem kéne figyelembe venni, hogy milyen a fal (csempézett, falambériás, meszelt, fényes festékkel festett, tapétázott...)?
Ja,csak egy szalat!!!
Ne az egesz fazekkal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:50
Ne az egesz fazekkal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt nem tudom kihagyni, ha már tésztáról beszélünk:
De ha még nem jó, akkor dobhatom a következőt, aztán még egyet és még egyet. A lányomnak utána hogy magyarázom meg, hogy nem szabad a kaját a falhoz vágdosni?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat igen,nehez gyereket nevelni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 15:11
De ha még nem jó, akkor dobhatom a következőt, aztán még egyet és még egyet. A lányomnak utána hogy magyarázom meg, hogy nem szabad a kaját a falhoz vágdosni?
Melyik apacakolostor szamara keszült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 15:10
Ezt nem tudom kihagyni, ha már tésztáról beszélünk:
kerti partyn voltam, igenis ott!...és volt hússütés vasplatnin, meg raktunk tüzet, hogy ne fázzunk, és bikinit énekeltünk, de nem kellett hívnom pillét, mert tudtuk a szöveget...és pille egyébként is a bigcity másik végén van...dobott egy smst
Írásbeli igazolással és fényképes dokumentációval alátámasztott részletes beszámolót vagyok csak hajlandó elfogadni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 19:57
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
kerti partyn voltam, igenis ott!...és volt hússütés vasplatnin, meg raktunk tüzet, hogy ne fázzunk, és bikinit énekeltünk, de nem kellett hívnom pillét, mert tudtuk a szöveget...és pille egyébként is a bigcity másik végén van...dobott egy smst
figyi! az egyetlen ember vagyok, a gyerekeimen kívül, aki nem ivott alkoholt, momentán én vagyok szavahihető csak
...mellesleg a többiek még buliznak, én jöttem haza a "férjemhez":):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 20:06
...mellesleg a többiek még buliznak, én jöttem haza a "férjemhez":):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Írásbeli igazolással és fényképes dokumentációval alátámasztott részletes beszámolót vagyok csak hajlandó elfogadni

Gennyzsakszem

Mause3
Evelyn Lory