Szilvácska: Nem gondolod, hogy ennyi kannal egyedül nem fogsz bírni?
az alkoholtol :DD,amit itt leiszunk,azt hanyas nelkul kibirni muveszet
na jó volt az msn szex cuncussal? bennünket mé hagytatok ki?
nem értem cuncust, hogy mit keres itt, amikor még csak az előjátéknál tartunk...ez egy hosszú, izgalmas, élvezetes és csodálatos szex lesz...mondjuk a sírig tartó:D:D:D:D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
pille azt javasolta, hogy vegyek egy térképet jelöljem be a lakóhelyeket, és keressem meg a középpontot..ott legyen a buli...névsor: akiket felsoroltam a gennyának, a teljes listás:D
pont rá fogok érni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:11

pille azt javasolta, hogy vegyek egy térképet jelöljem be a lakóhelyeket, és keressem meg a középpontot..ott legyen a buli...névsor: akiket felsoroltam a gennyának, a teljes listás:D
csak keféljétek magatok halálra, de ha cuncus nem bírja szólj és segítek rajtad!
Carthographus vagy? vagy csak buszsofőr?:-)
Én Pécsről vagyok!
Én Pécsről vagyok!
ja buszsöfőrként a körforgalomba kanyarodva kűdi ide a hozzászólásait!
Jicsin aszem Csehországba van (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:16
Jicsin aszem Csehországba van (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Carthographus vagy? vagy csak buszsofőr?:-)
Én Pécsről vagyok!
Én Pécsről vagyok!
én már mindenkit tudok, kivéve zsoltot, aki még képet sem hajlandó küldeni magáról....megjegyzem a többieké megvan...átküldöm privibe ruminak, ha nincs ellenvetés
Jesszus, most fog kiderülni, hogy valakinek a szomszédja vagyok!!!
:-))))
Én előre jelzem, hogy a 14 hónapossal nem tudok messzire utazni, ráadásul délután alszik, szóval igencsak korlátozottak a lehetőségeim :-((
Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:24
Én előre jelzem, hogy a 14 hónapossal nem tudok messzire utazni, ráadásul délután alszik, szóval igencsak korlátozottak a lehetőségeim :-((
Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

én már mindenkit tudok, kivéve zsoltot, aki még képet sem hajlandó küldeni magáról....megjegyzem a többieké megvan...átküldöm privibe ruminak, ha nincs ellenvetés
a bikavér és a leánykák (de még milyenek) őshazája!
Miért változott meg az avatarom????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:27
Törölt felhasználó (21812)

Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!!
na azt tudod én hová valósi vagyok! a szomszédom vagy? örülnék, mert élőben is átélhetnénk egy-két dógot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:27

cuncus üzenete reggelről még:
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám
...ez lenne az én igényem...a többieké?
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám

jaholy! gyüjjünk össze. mer ki kéne tapétázni a nappalit! akkor genya állja a piát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:30

cuncus üzenete reggelről még:
...ez lenne az én igényem...a többieké?

mert össze-vissza dugsz, és ez a büntetésed:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:28

Miért változott meg az avatarom????
1505.hsz....és olyan nincs, hogy valakinek ne legyen képe
még Menyust se nem Jónást