ha visszaolvasol,lathatod,hogy nem én kezdemenyeztem a szadit....
nekem is jobban "fekszik" a símogatás (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 15:02
nekem is jobban "fekszik" a símogatás (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Legalább nem gyertyacsöpögtetsz olyan gyakran! :)))) Ha esetleg a simizésnél maradnál....
fantasztikus megállapitás :) én sem tudnék többet hozzáfűzni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Elírtad: bach orál...
Ez mind igy igaz.
Csak a tapasztalat szerint (ismerösöket kiveve),
a balkezesek tehetsegesebbek!!! Minden motorikus vonalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 15:01
a balkezesek tehetsegesebbek!!! Minden motorikus vonalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehezen alakíthatok ki saját véleményt az írás agyi beidegződéséről, kedves Alina, mert ahhoz ilyen jellegű kutatásokat kéne végeznem.
Ahhoz pedig, hogy elmondhassam, a bal- és jobbkezesek között milyen különbségek vannak, nem elég az ismerőseim alapján véleményt alkotnom, mert az nem kellően nagy számú reprezentatív minta.
Vannak okos jobbkezesek, okos balkezesek, buta jobbkezesek, buta balkezesek. Kutatások nélkül ennyit tudtam megállapítani.
Ahhoz pedig, hogy elmondhassam, a bal- és jobbkezesek között milyen különbségek vannak, nem elég az ismerőseim alapján véleményt alkotnom, mert az nem kellően nagy számú reprezentatív minta.
Vannak okos jobbkezesek, okos balkezesek, buta jobbkezesek, buta balkezesek. Kutatások nélkül ennyit tudtam megállapítani.

Eörsi István - Az ördögfióka és a tündér
Ördögfióka-barátom
felvidít, ahányszor látom,
olyan fürge, olyan fényes,
szaga kellemesen kénes
saját talpát nyalni képes.
Van két kicsi, hegyes szarva,
van egy izmos, kurta farka,
magas fákon reggel-este
annál fogva lóg libegve,
s diót dob a gyerekekre.
Egyszer egy tündér járt arra,
ringott-lengett jobbra-balra,
fehér bugyija kilátszott,
mókusa volt, azzal játszott,
fütyörészett, dalolászott.
Kis ördögöm fentről látta,
s beleszeretett a lányba.
Le is ugrott egykettőre
bukfencezve és pörögve,
s megállt vigyázzban előtte.
"Édes tündér, úgy szeretlek,
mint a mézet vagy az epret.
Soha senkit ilyen szépen
nem szerettem földön-égen -
kérlek, légy a feleségem."
A tündér ezt válaszolta:
"Menjek lakni a pokolba?
Javulj meg, és megszeretlek,
szüleimhez bevezetlek,
s két hét múlva férjük veszlek."
Barátom a fejét rázta:
"Legyen eszed, tündérlányka.
Alattomos áruló
a kis ördög, hogyha jó,
s akkor hozzád nem való."
Kacarászni kezdett erre
a tündérlány csilingelve.
Egyéb választ nem adott,
tapsolt, ugrált, kacagott,
tündérien mulatott.
Így van! én is bal kezemben fogom a kést, és soha egy karcolás sem esett rajtam! /a kocsmában/
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 15:13
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mind igy igaz.
a balkezesek tehetsegesebbek!!! Minden motorikus vonalon.
a balkezesek tehetsegesebbek!!! Minden motorikus vonalon.
katicikának. az offosért.
Ismeritek azt az Eastpark epizódot, amelyikben be akarják tiltani a vindózt? (ha nem, akkor íme)
Eastpark - katt ide
Nos, erről (meg arról, hogy Doktorbalu azt mesélte, Bécsben be akarták tiltani a Mikulást) az jutott eszembe, hogy megkérdezem, ti mit tiltanátok be? (természetesen olyan dolgot, ami még nincs betiltva)
Lehet vicces verziót is írni, de mindent meg kell indokolni!!!
Eastpark - katt ide
Nos, erről (meg arról, hogy Doktorbalu azt mesélte, Bécsben be akarták tiltani a Mikulást) az jutott eszembe, hogy megkérdezem, ti mit tiltanátok be? (természetesen olyan dolgot, ami még nincs betiltva)
a KAráCSONY(!)szennyes,pénzhajhászó kereskedelemmé való lezüllesztését
Így elsőre: A karácsonyt!
Indok: fogalmam sincs kinek mit vegyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismeritek azt az Eastpark epizódot, amelyikben be akarják tiltani a vindózt? (ha nem, akkor íme)
Eastpark - katt ide
Eastpark - katt ide
Nono, akkor inkább téged tiltalak be!!!
Vegyél minden nagykorúnak GG-viptagságot
A kiskorúaktól meg gyűjtsd be a Jézuskához írt leveleket! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:27
A kiskorúaktól meg gyűjtsd be a Jézuskához írt leveleket! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Így elsőre: A karácsonyt!
"de mindent meg kell indokolni!!!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:30
Nono, akkor inkább téged tiltalak be!!!
A kiskorúaktól meg gyűjtsd be a Jézuskához írt leveleket!
A kiskorúaktól meg gyűjtsd be a Jézuskához írt leveleket!
én a bevásárlóközpontokat tiltanám ki az országból elsősorban. minek ekkora választék például a karácsonyfadiszekből?
a tablettás bort is betiltanám, butitó hatása miatt.
most hirtelen nem jut más az eszembe.
a tablettás bort is betiltanám, butitó hatása miatt.
most hirtelen nem jut más az eszembe.
momentán a szakdolgozat írást
2006. 12. 10. vasárnap 21:21
Eastpark - katt ide
Eastpark - katt ide
na, ezt mivel indoklod?
azt hittem, a furulyázással lesz nagyobb problémád. :)
azt hittem, a furulyázással lesz nagyobb problémád. :)
nem az indokkal volt a baj!
:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 21:36
:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
"de mindent meg kell indokolni!!!"
aki tablettás bort vesz,azt mar nem lehet butitani
Sajnos mindig van egy még alacsonyabb fokozat...
:( (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
:( (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor én elkezdtem dolgozni, egy olyan céghez kerültem, amelyik akkor teljesen egyedül uralta a karácsonyfadísz piacot:):):) aztán ez megszűnt, és ma már úton-útfélen lehet ilyeneket venni...de a legjobban az bosszant, amikor az illatszer boltban nem találok gyerekfogkefét, ellenben giccses mikulások tömkelege rázza a seggét a jingle balls-ra (charlotte-tól tanultam
)
)
vazzzz! kurva jól megy:) pedig nem egyszerű: bartók, mozart, bach:):):) a fene tudja, valahogy jól rááll a szám:) veleszületett képesség lenne? vagy csak tanult?

Gennyzsakszem

lulufiu
Madison Sins