Azonnal utánnanézek
"punciból folyó nedv szex után" cimű topikot nyitotta meg - zizzent kérdést feltéve.
Nem akarta szegény, hogy markáns arcéleddel porig alázz minket
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:29
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
en orvendek,hogy betetted a kepem,bar elotte megkerdezhettel volna.S az a helyzet,hogy frissebb kepet is tehettel volna .De most mar mindegy...
igazad lehet, biztos kényelmetlen állandóan karddal császkálnod idebenn. majd kitaláltunk valami újat :) (én elvagyok az abszintommal
)
)
Nűnemű jules??? Persze, névrokonok vagyunk
nálam műkszik
jé! most nézem, van egy másik jules is a fórumon, de ő nőnemű: jules middleton. tán rokonok lennétek?
Nem enged be az msn, nálatok megy?
De lassan új vívmányokat kell kifejleszteni, hiszen nem rohangálhatok folyamatosan felfegyverkezve
en orvendek,hogy betetted a kepem,bar elotte megkerdezhettel volna.S az a helyzet,hogy frissebb kepet is tehettel volna .De most mar mindegy...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:16
vazze, zsűl...neked nem is látszik annyira az arcod:):):) de szerintem te is jobb pasi vagy, mint ez az ugrabugra:):):) de azért nem baj ugye, hogy beraktam ide, mert kezdem rosszul érezni magamat ennyi lehurrogó hsz után
Hmmmm, értékelem a méltó elbánást
amennyiben kardod fogod rám, akkor nem lesz gond. azzal elbánok
Nem árt az alapos és rendszeres ápolás, mert majd a végén nem tudod miért köpködsz szőrgombócokat... Netán majd még rám akarod fogni, és akkor majd nekem is Rád kell fognom valamit
nem talált
huh...én meg már teljesen megijedtem, hogy elestél
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ismét?
Lehetne már rejtvény is...
s=d és néha egyéb hejessírázsi góngyalyim izs vanak
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:17
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, én nem lehurrogtam, hanem mindössze kifejeztem elégesettségemet... Különben is, ha hozzávesszük a Hajós-mániádat, én meg egész kajakos lettem, akkor ez egész jó eredmény
nem is volt rejtvény:):):):) ez egyébként az alcsúti platánsor:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 14:15
Törölt felhasználó (21812)
Csak úgy:

Gennyzsakszem