JÓ reggelt Felség!!!
Faternak voltak ilyen törekvései, Ő az egész bolygót neveztette el saját magáról! /Krapulaxia/
Itt a földön barátom, akiről már beszéltem, Vlagyimir volt hasonló, de már elég szépen kikezelték. /Hárshegy/
A naptárt ne felejtsd el megreformáltatni, szilveszter után 01.01.01. következzen! Uralkodásod első esztendeje. KÍvánom, hosszú ideig tartson, mert hsz.-ból itélve örömteli évek elé nézünk! Ha esetleg az "első éjszaka jogát" visszaállítanád, szívesen lennék társad!
Mély hódolattal:
Rex Krapulax
Krapulaxia örökös uralkodója
s.k.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 05:17
Faternak voltak ilyen törekvései, Ő az egész bolygót neveztette el saját magáról! /Krapulaxia/

Itt a földön barátom, akiről már beszéltem, Vlagyimir volt hasonló, de már elég szépen kikezelték. /Hárshegy/
A naptárt ne felejtsd el megreformáltatni, szilveszter után 01.01.01. következzen! Uralkodásod első esztendeje. KÍvánom, hosszú ideig tartson, mert hsz.-ból itélve örömteli évek elé nézünk! Ha esetleg az "első éjszaka jogát" visszaállítanád, szívesen lennék társad!
Mély hódolattal:
Rex Krapulax
s.k.

jóregg, és szép napot mindenkinek:):):):):):)
kéretik figyelembe venni a nevem melletti 3 betűt, és a közeljövőben (egy hét
) a megszólításomnál sziveskedjetek alkalmazni a rangomat...mostantól kezdve nagyon szigorú személyi kultuszt fogok alkalmazni...el fogom nevezni az év hónapjait saját magamról, szobrokat emeltetek a tiszteletemre, terek és utcák viselik nevemet különböző településeken
apropó! ki tudja, hogy kinek a nyomdokaiba lépek ezekkel az intézkedésekkel?
kéretik figyelembe venni a nevem melletti 3 betűt, és a közeljövőben (egy hét

apropó! ki tudja, hogy kinek a nyomdokaiba lépek ezekkel az intézkedésekkel?
napsugaras jóreggelt mindnkinek!

helyes! jutalmadat átveheted a konyhában:):):):):) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 22. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Zserbó
Hozzávalók:
a tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 dl tejföl
4 evőkanálnyi cukor
1 cs. vanilíás cukor
só
töltelék: 25 dkg dió + 25 dkg cukor
na ezt fogom megsütni
Hozzávalók:
a tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 dl tejföl
4 evőkanálnyi cukor
1 cs. vanilíás cukor
só
töltelék: 25 dkg dió + 25 dkg cukor
na ezt fogom megsütni
nos ezt találtam róla:
Drösser szerint ugyan egészen biztosan voltak alattvalókat sújtó úri túlkapások a középkorban, és a házasodást is gyakran kötötték egy meghatározott összeg megfizetéséhez, ennek ellenére a történelemkönyvekben rendszeresen a nemesi jogok között szerepeltetett ius primae noctis nem volt Európa-szerte írásba foglalt jog. Drösser szerint ezt az is alátámasztja, hogy a szűziesség a keresztény, azon belül is a katolikus értékrendben kiemelt fontosságú volt. Az, hogy egy házasulandó szűznek ne leendő férje vegye el ártatlanságát, ellenkezett az egyházi tanokkal. Ráadásul a történészek mindössze egy kis svájci községben találták meg e "jogot" írásba foglalva, de a források szerint ott sem valószínű, hogy éltek volna ezzel. Drösser cikke végén idézi a Német jogtörténet kézikönyvét is, mely szerint a földesuraknak soha nem volt kiváltságuk alattvalóik nászéjszakájára.
vagyis nincs ilyen..tehát, ha bevezetem, akkor az én nevemhez fog fűzödni...tehát bevezetem...és nem bánom, legyen tied az első éjszaka...mellesleg képet még nem küldtél magadról (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 09:20
Drösser szerint ugyan egészen biztosan voltak alattvalókat sújtó úri túlkapások a középkorban, és a házasodást is gyakran kötötték egy meghatározott összeg megfizetéséhez, ennek ellenére a történelemkönyvekben rendszeresen a nemesi jogok között szerepeltetett ius primae noctis nem volt Európa-szerte írásba foglalt jog. Drösser szerint ezt az is alátámasztja, hogy a szűziesség a keresztény, azon belül is a katolikus értékrendben kiemelt fontosságú volt. Az, hogy egy házasulandó szűznek ne leendő férje vegye el ártatlanságát, ellenkezett az egyházi tanokkal. Ráadásul a történészek mindössze egy kis svájci községben találták meg e "jogot" írásba foglalva, de a források szerint ott sem valószínű, hogy éltek volna ezzel. Drösser cikke végén idézi a Német jogtörténet kézikönyvét is, mely szerint a földesuraknak soha nem volt kiváltságuk alattvalóik nászéjszakájára.
vagyis nincs ilyen..tehát, ha bevezetem, akkor az én nevemhez fog fűzödni...tehát bevezetem...és nem bánom, legyen tied az első éjszaka...mellesleg képet még nem küldtél magadról (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

JÓ reggelt Felség!!!
Mély hódolattal:
Rex Krapulax
s.k.

Mély hódolattal:
Rex Krapulax
s.k.

Köszi!
Ebből is látszik bölcs uralkodó vagy!
Mi közünk nekünk a németekhez?
A franciát nézd, vagy talán még a magyarban is volt, bár tény, hogy nem, vagy csak igen ritkán éltek vele. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:04
Ebből is látszik bölcs uralkodó vagy!
Mi közünk nekünk a németekhez?
A franciát nézd, vagy talán még a magyarban is volt, bár tény, hogy nem, vagy csak igen ritkán éltek vele. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

nos ezt találtam róla:
vagyis nincs ilyen..tehát, ha bevezetem, akkor az én nevemhez fog fűzödni...tehát bevezetem...és nem bánom, legyen tied az első éjszaka...mellesleg képet még nem küldtél magadról
vagyis nincs ilyen..tehát, ha bevezetem, akkor az én nevemhez fog fűzödni...tehát bevezetem...és nem bánom, legyen tied az első éjszaka...mellesleg képet még nem küldtél magadról
Helló mindenkinek! Hódolatom uralkodóimnak!

szép délutánt :)
micsoda babákat találtam!
a nappali mmepruneVIP-je :)

a nappali charlotte-ja :)

s a nappali katicikája :)
a nappali mmepruneVIP-je :)

a nappali charlotte-ja :)

s a nappali katicikája :)

kiK a te uralkodóId?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:30
Törölt felhasználó (21812)

Helló mindenkinek! Hódolatom uralkodóimnak!

És a nappali Pilléje

Három országban vallom magam állampolgárnak, tehát az uralkodóim: Orália királya, Anália királynéja és Vaginália császára.
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Maszturbáliában is megfordulok néha vándorlásaim során, de az köztársaság, tehát nincs uralkodója...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:41

Három országban vallom magam állampolgárnak, tehát az uralkodóim: Orália királya, Anália királynéja és Vaginália császára.
;)
;)
és persze jómagam: PRUNERIA nagyasszonya
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:41

;)
;)
Aztán tegyél meg mindent, hogy nehogy PRÜDÉRIA legyen belőle...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt egy másik topicban olvastam, és merem remélni, hogy az írója azt kívánta mondani: szomorú, hogy a 16 éves lányok már túltapasztaltak
de azért megkérdem tőletek, lehet egy 16 éves kislány olyan tapasztalt, mint egy 40 feletti nő???
"Ma egy 16éves kiscsaj lehet hogy többet tud a szexről és tapasztaltabb mint a 46éves öreglány, és ez elég szomorú."
de azért megkérdem tőletek, lehet egy 16 éves kislány olyan tapasztalt, mint egy 40 feletti nő???
"Ma egy 16éves kiscsaj lehet hogy többet tud a szexről és tapasztaltabb mint a 46éves öreglány, és ez elég szomorú."
első rendeletem: naponta köteles mindenki kétszer kefélni, kétszer szopni, kétszer nyalni...és a vulgáris megfogalmazás jelzi, hogy le a prüdériával!!!
ahhh, úgy el fogok fáradni ez alatt az egy hét alatt ettől a sok uralkodástól:):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:46
ahhh, úgy el fogok fáradni ez alatt az egy hét alatt ettől a sok uralkodástól:):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán tegyél meg mindent, hogy nehogy PRÜDÉRIA legyen belőle...
Még itt is szopni és nyalni kell???
A meló helyen is mindíg ezt akarják elvárni...
a végén meg b*sz6juk... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:49
A meló helyen is mindíg ezt akarják elvárni...
a végén meg b*sz6juk... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

első rendeletem: naponta köteles mindenki kétszer kefélni, kétszer szopni, kétszer nyalni...és a vulgáris megfogalmazás jelzi, hogy le a prüdériával!!!
ahhh, úgy el fogok fáradni ez alatt az egy hét alatt ettől a sok uralkodástól:):):):):)
ahhh, úgy el fogok fáradni ez alatt az egy hét alatt ettől a sok uralkodástól:):):):):)
Nyugi Főnökasszony!
Hosszú évtizedek tapasztalatai alapján állíthatom, hogy nem lehet!
Azért azt a szopást, nyalást pontosítsd nemekre lebontva légyszíves.
Meg tudod az első éjszaka... Esetleg 10-évre visszamenőleges hatállyal...?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:47
Hosszú évtizedek tapasztalatai alapján állíthatom, hogy nem lehet!
Azért azt a szopást, nyalást pontosítsd nemekre lebontva légyszíves.
Meg tudod az első éjszaka... Esetleg 10-évre visszamenőleges hatállyal...?

ezt egy másik topicban olvastam, és merem remélni, hogy az írója azt kívánta mondani: szomorú, hogy a 16 éves lányok már túltapasztaltak
parancsold szolgáidnak, hogy naponta két alkalommal kéretik ajtóm elé finom úr, ki segitségemre vagyon eligazodni anália, orália, s vaginália királyságában.
(kurrrva jó combfixet vettem ma
)
(kurrrva jó combfixet vettem ma