nagyon tehetséges....sose lesz boldog...elveszik a gyerekkorát, nem játszhat, nem mókázhat, nem csinálhatja azt amit akar...nagyon hamar ki fog égni, drog, alkohol blablabla...
nem akarok zseni, szupertehetséges, tökéletes gyerekeket, és szerencsére nem is azok...pont olyan jók és rosszak, mint kell lenniük
és pont olyan okosak, mint az anyukájuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 19:42
nem akarok zseni, szupertehetséges, tökéletes gyerekeket, és szerencsére nem is azok...pont olyan jók és rosszak, mint kell lenniük

Törölt felhasználó (62015)

gndoltam megosztom veletek
http://www.youtube.com/watch?v=ecbITPaWG2M
http://www.youtube.com/watch?v=ecbITPaWG2M
a belinkelést elszúrtam volt még vagy 4 ilyen kislány az első helyezett 1millió dollárt kapott.
tényleg nem lesz gyerekkora:((
imádom a karácsonyt:) imádom a punnyadást, a tespedést, a lustálkodást, imádom a sokszor leadott filmeket újra megnézni...anniyra jóóóóóóóóóóó
milyen üres a gg:) mindenki rokonlátogat, vagy beiglimérgezést kapott

jobban tetted volna, ha belinkeled a karácsonyi menüsort
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 22:56

Törölt felhasználó (62015)

a belinkelést elszúrtam volt még vagy 4 ilyen kislány az első helyezett 1millió dollárt kapott.
belinkeltem a pocakomba:))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazságod vagyon: kong a nappalink! !!!! Halálra unom magam....
Boldog Karácsonyt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

imádom a karácsonyt:) imádom a punnyadást, a tespedést, a lustálkodást, imádom a sokszor leadott filmeket újra megnézni...anniyra jóóóóóóóóóóó

nem szabad unatkozni:)))

Ide is beugrom egy kicsit...

Szépjóreggelt mindenkinek!
Szerencsésen túléltétek?
Ne feledjétek el holnap a fölösleges ajándékokat másracserélni!
Szerencsésen túléltétek?
Ne feledjétek el holnap a fölösleges ajándékokat másracserélni!

ásit-ásit-ásit...
szép reggelt.
nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz...
szép reggelt.
nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz...
korábban keltem, mint prune (VIPvagymég?)
én már mennék dolgozni... utálok tespedni... be sem kapcsolatam a tévét ünnepek alatt.
tudom, ha meg dolgozom, az a bajom. na, önmagammal sem könnyű ám zöldágra vergődjek.

én már mennék dolgozni... utálok tespedni... be sem kapcsolatam a tévét ünnepek alatt.
tudom, ha meg dolgozom, az a bajom. na, önmagammal sem könnyű ám zöldágra vergődjek.

vip vagyok még kicsit:):):) pár napig:):):) és már tanulok, teeeee...de tényleg később keltem, mint szoktam...fél8kor kaptam ágyba a kávémat...és már énekelgetek, 29én ének vizsgám van
ne nótázz, te!!! még felébred a kedves, most altattam el... aztán nem lesz időd tanulni :)

há' mondom, hogy csitt! csendben csak! még szükségem van a dobhártyáimra.

jesszus! addig elhallatszott?

elővettem a furulyámat is:):):):)
ha meguntad a sajátod, kölcsönadhatom esetleg az enyim :) :) :)

asszem engem jobban izgatna egy szőrösebb:):):):) olyanod nincs?