ha jól néztem a dohányzás és a szex cím állná meg a helyét leginkább, ugyanis a cigaretta fétisizálásáról szól a topic...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:17
Törölt felhasználó (7767)
Magyarul is lehet, mert magyarított jövevényszavak, így: szmoking, fétis .
De valóban - és nemcsak zárójelben - érdemes volna valódi magyarul is odaírni valamit! Penetrátor ötletei közül bármelyik megállja a helyét("dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz,").
De valóban - és nemcsak zárójelben - érdemes volna valódi magyarul is odaírni valamit! Penetrátor ötletei közül bármelyik megállja a helyét("dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz,").
nekem ilyenkor örökbecsű Hofi Géza jut eszembe!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:17
Egy félmeztelennel szolgálhatok egyenlőre:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Valaki számítógépezett már szex közben? Pl. fórumozott, miközben a párja szopta v. fordítva?
na ezt a hozzászólást meg én nem értem...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:11
Ezt hívják hivatali hatalommal való visszaélésnek...
de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul.
A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek!
de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul. A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek!
Ezt hívják hivatali hatalommal való visszaélésnek...
de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul.
A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:02
de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul. A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
egy meztelen Penetrator képért cserébe bármire hajlandó vagyok
meztelen katicika fotó sincs ám még nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:09
Nekem már megvan egy darabja!
mennem kell sziasztok
Nekem már megvan egy darabja!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
videjó felvétel barátom!
amit közkinccsé teszel itt! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
amit közkinccsé teszel itt! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen Surda, valahogy pont így
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:01
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
egyik kezével ujjazza a csajt, másik kezével a mellét markolássza; a farkával pedig gépeli a 3000 karaktert mmprunehpVIPADMIN-nak a pályázatok topicba!
nekem meg már régesrég járna 1 meztelen mmprunehpVIPADMIN fotó!!!
Na most kicsesztél velem eszembe juttatad,hogy nincs cigim.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:00
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kopp-kopp! Mint adminhoz jönnék...nem lehetne a smoking fetish topik neve után zárójelbe valami értelmeset odairni? Pl.dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz, vagy valami ilyesmi... lehet, több hsz. lenne.
Hát ,hogy.Bűvöskocka elv alapján vagy úgy nem jó?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ja, azt hittem öltönymániásoknak van az a topic :D
Kopp-kopp! Mint adminhoz jönnék...nem lehetne a smoking fetish topik neve után zárójelbe valami értelmeset odairni? Pl.dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz, vagy valami ilyesmi... lehet, több hsz. lenne.
egyik kezével ujjazza a csajt, másik kezével a mellét markolássza; a farkával pedig gépeli a 3000 karaktert mmprunehpVIPADMIN-nak a pályázatok topicba!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:57
Igen, végső soron ez lenne a pláne, mert a másik úgy alapból semmi extra.
De esetleg még a másik oldalról nézve komoly tehetség kellhet ahhoz, hogy miközben a pasi nyalja ki a lányt, közben ujjazza, és mindemellett a másik kezével hol a mellét simogatja, hol épp gépel és fórumozik :)
Na ez is nagy teljesítmény lehet :)
De esetleg még a másik oldalról nézve komoly tehetség kellhet ahhoz, hogy miközben a pasi nyalja ki a lányt, közben ujjazza, és mindemellett a másik kezével hol a mellét simogatja, hol épp gépel és fórumozik :)
Na ez is nagy teljesítmény lehet :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

blackdickmadrid
Kamilla