és a 24926-ban írtakat is érted?
na télleg menek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:35
na télleg menek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Értem. :)

Vad ki van éhezve Pécsett
Lányok elégítsétek ki eme pecset
Neki ez lenne a nagy öröm
Nem is kéne akkor Neki a söröm (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányok elégítsétek ki eme pecset
Neki ez lenne a nagy öröm
Nem is kéne akkor Neki a söröm (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem. :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:31

erről=mármint arról, h miért is nem lehet magyartul kiírni aminek van magyer megfelelője!
Szilva! Katicika!
várom a jól megérdemelt mezítelen fotót rólatok!!!
mára ennyi!
mindenkinek!
várom a jól megérdemelt mezítelen fotót rólatok!!!

mára ennyi!

Ja vissza oda.(bocsi Mme)
erről=mármint arról, h miért is nem lehet magyartul kiírni aminek van magyer megfelelője!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:28

... ma már nem bolt van! hanem shop! ott lehet jó nagyokat shopni ...
volt egy majd 10 perces betétje erről!
volt egy majd 10 perces betétje erről!
... ma már nem bolt van! hanem shop! ott lehet jó nagyokat shopni ...
volt egy majd 10 perces betétje erről! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:20
volt egy majd 10 perces betétje erről! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

már közvetlenül a kérésed után megtettem...megelőlegezve a bizalmat..már ami a képet illeti
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:11

Ezt hívják hivatali hatalommal való visszaélésnek...
de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul.
A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek!

Ez már történelem...kösz, Madam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:17

Magyarul is lehet, mert magyarított jövevényszavak, így: szmoking, fétis .
De valóban - és nemcsak zárójelben - érdemes volna valódi magyarul is odaírni valamit! Penetrátor ötletei közül bármelyik megállja a helyét("dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz,").
De valóban - és nemcsak zárójelben - érdemes volna valódi magyarul is odaírni valamit! Penetrátor ötletei közül bármelyik megállja a helyét("dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz,").
Történetesen melyik mondata?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
látod willy..te se tudtad mi a dörgés..csak azután írtál bele, hogy zárójelben odaírtam, hogy dohányzás, szex
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:18

Törölt felhasználó (24620)

ha jól néztem a dohányzás és a szex cím állná meg a helyét leginkább, ugyanis a cigaretta fétisizálásáról szól a topic...
ha jól néztem a dohányzás és a szex cím állná meg a helyét leginkább, ugyanis a cigaretta fétisizálásáról szól a topic...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem ilyenkor örökbecsű Hofi Géza jut eszembe!!!

Egy félmeztelennel szolgálhatok egyenlőre:

Törölt felhasználó (21812)

Valaki számítógépezett már szex közben? Pl. fórumozott, miközben a párja szopta v. fordítva?
na ezt a hozzászólást meg én nem értem...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:11

de később megbeszélhetjük! Egyenlőre a pozitív hozzáállásod jeléül, lécci írj oda valamit magyarul.

A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:02

A smokingot még értem, kedves Willy, a fetish-t tartom nem odaillőnek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

egy meztelen Penetrator képért cserébe bármire hajlandó vagyok

meztelen katicika fotó sincs ám még nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:09

Nekem már megvan egy darabja!