Főúr! Ez már mégiscsak tarthatatlan helyzet!!!Hogy nekem már "glóriában" kell kiszolgálnom saját magam, mert Nagyjóska éppen fütyül a kötelességére!! Hallatlan!
Hahó, állj csak meg egy pillanatra! Skacok!!! Egyikőtök sem kérdezte meg a kissráctól, hogy mitől a franctó Zacsi három Ő!??? Fiúk, ellenőrízzétek a zacsitokat! Megvan? Tartalom rendben? OK!
Hát kisfiam, ha igaz, amit csak sejtek, akkor nagy gratula a három mogyidhoz! :))))
(Ez egy válasz zacsi3 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát kisfiam, ha igaz, amit csak sejtek, akkor nagy gratula a három mogyidhoz! :))))
(Ez egy válasz zacsi3 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
skacok ellmentem, de még visszatérek. jó mulatást˘!
zacsi honnan írsz?
halihó,itt vagyok
miért is?
ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 18:19
Törölt felhasználó (62015)
ne mert nem szeretem
Nem irtam,na...
Talan eljö majd a nap...
Talan eljö majd a nap...
Szavakkal nem lehet elerni....
Elcsipem,s meggyurkallom!
Mostmaosztan!!!
Elcsipem,s meggyurkallom!
Mostmaosztan!!!
tisztázni...
az előbb olyan érzésem volt, irtál egy privit, át is szaladtam, megnéztem a mélem. rossz megérzés, nem irtál privit.
veszekedésről részemről sincs szó... nem tudom, nyugtatni gondolom téged nem szükséges.
ha gondolod, ird meg a privit. ha gondolom, én is megirom - egyszercsak...
az előbb olyan érzésem volt, irtál egy privit, át is szaladtam, megnéztem a mélem. rossz megérzés, nem irtál privit.
veszekedésről részemről sincs szó... nem tudom, nyugtatni gondolom téged nem szükséges.
ha gondolod, ird meg a privit. ha gondolom, én is megirom - egyszercsak...
Csak tiztazni kene valamit....
Nem veszekedes...resszemröl biztos nem!
Nem veszekedes...resszemröl biztos nem!
tényleg! levezethetnél ismét egy párbajt!
no, tényleg cuppom mindenkinek!
segitség! nem birok innen felállni! még maradnék, azért kellemes meleg van itt, a nappaliban, ha néha "párbajos" is.
no, tényleg cuppom mindenkinek!
segitség! nem birok innen felállni! még maradnék, azért kellemes meleg van itt, a nappaliban, ha néha "párbajos" is.
no, akkor én most nekiállok tényleg készülődni, eddig csak mondogattam.
tartsd a frontot addig, mig vissza nem térünk
, te, nappali örzője :)
tartsd a frontot addig, mig vissza nem térünk
, te, nappali örzője :)
ne viccelj! hát lehet itt aludni?
Apukad!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 18:22
Törölt felhasználó (62015)
megjött életem 2 legfontosabb pasija...később bekukk!
Te kicsi erzekeny edepuca!...
Spontan dolog volt,ha jol emlekszem,elnezest kertem..
Spontan dolog volt,ha jol emlekszem,elnezest kertem..
üdvözöltelek mert rég láttalak Teeeeeee
nekem is mennem kell. este én is visszajövök. kellemes további koraestét kivánok mindenkinek.
alina jól eltűnt. ma sem lesz békejobb...
arra is mondta, ne izgulj!

Gennyzsakszem

Nasrad28