K magyar dokumentumfilm, 1988
rendező: Dobray György
Film a prostituáltakról - Rákóczi tér
K 2
rendező: Dobray György (1990)
Film a prostituáltakról - Az éjszakai lányok
látta valaki?
K 2
látta valaki?
K 9000....
Vagy csak K 9? A kutyás film...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:02

K 2
látta valaki?
K 2
látta valaki?
én ebből tanultam:):):) lásd:17449 hsz... meg a szexpiaci körséta c. könyvből:):):):)
Nekem meg még a Gólya hozza jutott
No persze titokban az Illatos kert... vagy már nem is tom mi volt a címe.. Mára meg maradt a Kámaszutra

No persze titokban az Illatos kert... vagy már nem is tom mi volt a címe.. Mára meg maradt a Kámaszutra

nem látta senki? én képes voltam moziba elmenni miatta...de egy jelenetre emlékszem: a "matróz" fekszik a prostin és dolgozik az ügyön, lihegve, szuszogva, a csaj (andreának hívták) meg megkérdezi halál unottan: kész vagy már? erre a pasi: ahh, ohh mindjárt, szusz, ah, uh stb... csaj újra: kész vagy már?
és többre már nem emlékszem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:02

K 2
látta valaki?
K 2
látta valaki?
mellesleg"Az ezeregy éjszaka meséi"szintén tele van erotikával,csak nem a gyerekkiadást kell olvasni!
Belealudtál!!! :):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:11

nem látta senki? én képes voltam moziba elmenni miatta...de egy jelenetre emlékszem: a "matróz" fekszik a prostin és dolgozik az ügyön, lihegve, szuszogva, a csaj (andreának hívták) meg megkérdezi halál unottan: kész vagy már? erre a pasi: ahh, ohh mindjárt, szusz, ah, uh stb... csaj újra: kész vagy már?

abban a pillanatban te is elélveztél és minden elsötétült elötted
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:11

Még bakfiskoromban olvastam lopva, azóta sikerült úgy "kikölcsönöznöm" a barátnéimnak, hogy nyoma veszett közönkézül...:)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:12

mellesleg"Az ezeregy éjszaka meséi"szintén tele van erotikával,csak nem a gyerekkiadást kell olvasni!
Egy mondatára pontosan emlékszem: "...akkor átszúrtam a nadrágját, és megfosztottam őt leányságától..." :) A többi már ködbe vész, de erre tisztán emlékszem.
nem aludtam bele, és nem élveztem el, a fene sem emlékszik már mi történt utána

Zsiga,a Freud azt mondaná:azért,mert magadat képzelted a leányzó helyébe,tudatalatt arra vágytál,hogy veled is ezt tegyék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:17

Törölt felhasználó (7767)

Egy mondatára pontosan emlékszem: "...akkor átszúrtam a nadrágját, és megfosztottam őt leányságától..." :) A többi már ködbe vész, de erre tisztán emlékszem.
csak egy ilyen "sótlan"válasz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:20

nem aludtam bele, és nem élveztem el, a fene sem emlékszik már mi történt utána

tényleg nem tudom...töröm a fejemet, de semmire nem emlékszem a filmből...nem lehetne másik filmes élményemről beszélni?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdeztem a Zsigabát akkor még, - transzban -, hogy e' mija? De most látom, hogy magamtól is rágyühettem vón' :)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:24

Zsiga,a Freud azt mondaná:azért,mert magadat képzelted a leányzó helyébe,tudatalatt arra vágytál,hogy veled is ezt tegyék

jól van, mesélem akkor kérés nélkül:):):):)
van egy alapmű, a roncsfilm:):):) imádom...az akkori bandámmal elmentünk megnézni, aztán az egyik mulatozáson felszedtem egy sznob pasit, és elvittem őt is moziba a roncsfilmre...többet nem is láttam
bár utána még hazavitt
van egy alapmű, a roncsfilm:):):) imádom...az akkori bandámmal elmentünk megnézni, aztán az egyik mulatozáson felszedtem egy sznob pasit, és elvittem őt is moziba a roncsfilmre...többet nem is láttam

a pasit nem láttam, a roncsfilmet azóta is megnézem alkalmasint
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:32

bár utána még hazavitt

Jóéjt Kedveseim!

ez csak az alaphelyzet,nem lehetne egy kicsit bövebben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:32

bár utána még hazavitt