neeemmm. a csengőhangom az üvegtigrisből van.
majd ha a ti számotok meglesz arra fogom beállítani a forró szélt! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:10
majd ha a ti számotok meglesz arra fogom beállítani a forró szélt! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem a surda zenét használod csengőhangként a mobilodon?!
na ezért félnek a férfiak a nősüléstől:
- Na milyen nős embernek lenni?
- Megfiatalodtam! Mintha újra 15 éves lennék!
- Hogy lehet az?
- A WC-ben cigarettázom, és titokban iszom.
- Hogy lehet az?
kiraly (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
na ezért félnek a férfiak a nősüléstől:
- Hogy lehet az?
- Hogy lehet az?
Szilvacskanak, hogy ne haljon meg butan,mert mas okositasi modra most nincs lehetoseg...
Elso
Válasz MmePrune[ADMIN] üzenetére
Elso
Válasz MmePrune[ADMIN] üzenetére
Melyik csak nem az ízirájder öcsém?!, mert az nekem is meg van és néha használom...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:11
neeemmm. a csengőhangom az üvegtigrisből van.
majd ha a ti számotok meglesz arra fogom beállítani a forró szélt!
majd ha a ti számotok meglesz arra fogom beállítani a forró szélt!
Háááát.. azért látom a banán csak elfogyott a végén
De az a fenék amelyiket a bácsi kenegetett vagy púderozott... huu az nagggyon durva lötyögős
De egyik sem akkora mint az Én feneköm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 13:09
De az a fenék amelyiket a bácsi kenegetett vagy púderozott... huu az nagggyon durva lötyögős
De egyik sem akkora mint az Én feneköm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Te ember.. azért.. a 68-asnál már nagy a kockázata h. a protkó a farkadon marad
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:24
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
töksötétben mindegy,hogy 18,vagy 68 éves a száj,amelyik leszop...
persze,könnyü itt erröl filozofálni,nem tudom,hogy adott esetben mit tennék.
persze,könnyü itt erröl filozofálni,nem tudom,hogy adott esetben mit tennék.
a sannyyiii
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:18
Melyik csak nem az ízirájder öcsém?!, mert az nekem is meg van és néha használom...
na szeeebbbuuuussztok!
saaannnyiii!
saaannnyiii!
majd kivétetem vele elötte...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:25
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Te ember.. azért.. a 68-asnál már nagy a kockázata h. a protkó a farkadon marad
láttál te már ananászfát?
és már voltam ananászültetvényen,de 1 szem fát sem láttam,ugyanis nem fán nö!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 11:47
és már voltam ananászültetvényen,de 1 szem fát sem láttam,ugyanis nem fán nö!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
1813 Január 11. (194 éve történt)
Elültették az első ananászfákat Hawaii-on.
köszönet érte nekik:):):)
Elültették az első ananászfákat Hawaii-on.
köszönet érte nekik:):):)
puszi mindötökére!!!
2007. 01. 11. csütörtök 13:09
Az ananász őshazája feltehetően Paraguay, Kolumbusz Kristóf hozta be Európába 1493-ban.
......ha ez így van, akkor ki vitte vissza?
Az ananász nem fán terem. Ha levágjuk a friss ananász zöldjét, és földbe tesszük, két év múlva élvezhetjük a gyümölcsét. Ananász ültetvény van már szerte a világban, a legnagyobb kivitelezők a távol-keleti országok, ahol kitűnően megfelel az éghajlat a termelésnek.
....akkor hogyan ültették el, ha először le kellett vágni a zöldjét annak, amit még csak utána ültettek volna el?
nagyon sok kérdést felvet ez a probléma...javaslom para egy adminnal sose kötekedj
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:53
Az ananász nem fán terem. Ha levágjuk a friss ananász zöldjét, és földbe tesszük, két év múlva élvezhetjük a gyümölcsét. Ananász ültetvény van már szerte a világban, a legnagyobb kivitelezők a távol-keleti országok, ahol kitűnően megfelel az éghajlat a termelésnek.
....akkor hogyan ültették el, ha először le kellett vágni a zöldjét annak, amit még csak utána ültettek volna el?
nagyon sok kérdést felvet ez a probléma...javaslom para egy adminnal sose kötekedj
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
láttál te már ananászfát?
Most mentem. Legyetek jók, és szabadítsátok ki Pillét.
aha,es mi volt elöször:a tojás,vagy a tyúk(esetleg a kakas?)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 15:15
Az ananász őshazája feltehetően Paraguay, Kolumbusz Kristóf hozta be Európába 1493-ban.
szép estét:))
lányok,fiúk megkaptam a mail-eket
kösz a mailt! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem a surda zenét használod csengőhangként a mobilodon?!
te lazíts itt,ne figyelj,van különbejáratú
ÁRGUSUNK!!!!
tölts magadnak egy pohár különlegességet!
ÁRGUSUNK!!!!
szóval: tudással????
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 19:35
te lazíts itt,ne figyelj,van különbejáratú
ÁRGUSUNK!!!!
ÁRGUSUNK!!!!

Gennyzsakszem

kompak