Meséld tovább:-))) Intim is jöhet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 12. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 22:58
hát nem volt a kezembe könyv:):):):)
ellenben bementem és felkeltettem az uramat:):):):):)
ellenben bementem és felkeltettem az uramat:):):):):)
semmi különös...tudod a szokásos...kis simogatás, kis puszi a nyakára...cirógatás a mellbimbója körül..nyelvjáték az ágyéka felett..finom harapdálások a combközelítőizmok tájékán...betérdelés a lábai közé...finom érintések a kőkemény..blablablabla.....
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt és kellemes hétvégét!!!!
szép napot,kellemes hétvégét!!
Kellemes szombatot!
Tök jól telik a délelőttöm. Férjem a gyerekkel a parkban bóklászik, én meg az ebédet főzöm és közben üvöltöztetem a zenét (Kreator: Endorama :-)
Csak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Tinikoromban nem főztem anyukámmal vasárnaponként, mert azt mondta, menjek tanulni. Tessék, ez lett belőle! Egy normális húslevest nem tudok főzni a diplomáimmal...
Szégyen...
Csak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Tinikoromban nem főztem anyukámmal vasárnaponként, mert azt mondta, menjek tanulni. Tessék, ez lett belőle! Egy normális húslevest nem tudok főzni a diplomáimmal...
Szégyen...
Te Nőőőő... a húsleves mellé nem kell odaállni...Ízlés szerint.. minden létező zöldséget tegyél bele: brokkoli-karfiol darabtól elkezdve zöldborsón, kelbimbón át a gombáig... És persze közbe-közbe azért kóstolgasd...
Tudsz Te főzni csak sajnáltatod magad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Tök jól telik a délelőttöm. Férjem a gyerekkel a parkban bóklászik, én meg az ebédet főzöm és közben üvöltöztetem a zenét (Kreator: Endorama :-)
Szégyen...
Szégyen...
Jesszus, miket beszélsz? Húslevesbe gomba. Jááááááj. Meg brokkoli. Júúúúúúj.
A többi okés :-)))
Tényleg nem tudok főzni amúgy...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 11:17
Te Nőőőő... a húsleves mellé nem kell odaállni...Ízlés szerint.. minden létező zöldséget tegyél bele: brokkoli-karfiol darabtól elkezdve zöldborsón, kelbimbón át a gombáig... És persze közbe-közbe azért kóstolgasd...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nem húslevest csinálok, az csak példa volt a több ezer étel közül, amit nem tudok könnyedén és mosolyogva elkészíteni.
A mai játék neve: zöldséges csirkebecsinált :-)))
Jó illata van. Ez jó jel :-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 11:17
A mai játék neve: zöldséges csirkebecsinált :-)))
Jó illata van. Ez jó jel :-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindent beleteszek... zellerlevelet, petrezselyem levelet, paprikát, paradicsomot.. minden létező zöldséget.. az íze miatt... sőőőt.. ha naggggyon brutálisra akarom még sáfrányt is szórók bele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 11:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jesszus, miket beszélsz? Húslevesbe gomba. Jááááááj. Meg brokkoli. Júúúúúúj.
Én az arányokkal szoktam küzdeni... palacsinta az általában sűrűbbre sikeredik... akkor higítom... aztán máris min. 50 db lesz
Vagy a galuska...
Vagy a galuska...
Ha sok a palacsinta, nekem bármikor elküldheted a felesleget :-))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 11:25
Én az arányokkal szoktam küzdeni... palacsinta az általában sűrűbbre sikeredik... akkor higítom... aztán máris min. 50 db lesz
Vagy a galuska...
Vagy a galuska...
pedig nem is beszéltünk össze...
És közeleg a 18000 :-)
Neked is finom lett? Az enyém jól sikerült :-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A cikkben kattintsatok a csillagaszat.hu linkre, mert iszonyú jó képeket lehet látni ott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
az enyém MINDIG finom!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 13:50
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is finom lett? Az enyém jól sikerült :-)
van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

jani1239
Amanda R