A masik meg nem bantasa.
Na itt mindenki szieztazik....
Aki ejjel legeny,legyen nappal is az!
Aki ejjel legeny,legyen nappal is az!
Vagy a masik nem megbantasa.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ezt muszáj még betennem:
Prune esküvője
Prune esküvője

pontosan, helyes meglátás.
de itt csak ketten vagyunk ezen a véleményen... legalább ebben egyek vagyunk :)
de itt csak ketten vagyunk ezen a véleményen... legalább ebben egyek vagyunk :)
Nem hiszem,hogy csak ketten lennenk!
Sajat gyengeseget,tevedest,normalitast?- nem szivesen adunk senki tudtarra!
Inkabb a szank nagy: en igy!!! en ugy!!! ennyiszer!!! annyiszor!!!
Es ezek a leggyengebbek....a legbaranykabbak.
Sajat gyengeseget,tevedest,normalitast?- nem szivesen adunk senki tudtarra!
Inkabb a szank nagy: en igy!!! en ugy!!! ennyiszer!!! annyiszor!!!
Es ezek a leggyengebbek....a legbaranykabbak.

Törölt felhasználó (21812)

Na, ezt muszáj még betennem:
Prune esküvője
Prune esküvője

én igenis, hogy nem játszottam el soha orgazmust...vegyék tudomásul, ha valami nem jó
de ez mocsok duma volt:):):)
én kerek-perec megmondom, hogy mit csináljon, ha nem tökéletes, és miután javítható, ezért nem kell eljátszani utána...vagyis a színészkedésbe fektetett energiát azt inkább a rendezésbe fektetem
a többivel egyetértek:)

én kerek-perec megmondom, hogy mit csináljon, ha nem tökéletes, és miután javítható, ezért nem kell eljátszani utána...vagyis a színészkedésbe fektetett energiát azt inkább a rendezésbe fektetem

a többivel egyetértek:)
*szempillarebegtetős szmájli*
De azért havat is küldj majd, mert hiányzik.

nem hiszem el...Kreatort hallgatsz? fiatal koromban kedvenc egyuttesem volt...mikor nekem is derekig ero hajam volt....
Extreme Aggression kazettam szarra hallgattam,szerintem legjobb album
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Tök jól telik a délelőttöm. Férjem a gyerekkel a parkban bóklászik, én meg az ebédet főzöm és közben üvöltöztetem a zenét (Kreator: Endorama :-)
Csak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Tinikoromban nem főztem anyukámmal vasárnaponként, mert azt mondta, menjek tanulni. Tessék, ez lett belőle! Egy normális húslevest nem tudok főzni a diplomáimmal...
Szégyen...
Csak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Tinikoromban nem főztem anyukámmal vasárnaponként, mert azt mondta, menjek tanulni. Tessék, ez lett belőle! Egy normális húslevest nem tudok főzni a diplomáimmal...
Szégyen...
es mire hasznalod
szomszedasszony? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:13

szomszedasszony? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....

jóreggelt mindenkinek!!!
#18112-arra van más:7-35x50-es látcsö!!!

#18112-arra van más:7-35x50-es látcsö!!!

Válasz para11 üzenetére
szép napot mkinek

jóregg mindenkinek:):):):)
neked meg: helyes!!!megijedtél, mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 07:59
neked meg: helyes!!!megijedtél, mi?

Törölt felhasználó (62015)
VIP

szép napot mkinek

Jó reggelt! Mosolygósat mindenkinek! Léptem dolgozóba

Jó reggelt mindenkinek, visszatértem és ha minden igaz végre nem csak olvasni lesz már időm :)
Derékig érő haj?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 05:28
nem hiszem el...Kreatort hallgatsz? fiatal koromban kedvenc egyuttesem volt...mikor nekem is derekig ero hajam volt....

Jó reggelt mindenkinek!
Bébének és CPT-nek - a két visszatérőnek - külön üdvözletem!
Bébének és CPT-nek - a két visszatérőnek - külön üdvözletem!