ha már itt tartunk: meddig jár a korsó a kútra???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:03
úgy rémlik, hogy olvastam már egyszer itt, de miután ma gyerekirodalmi napot tartottunk, ezért időszerűnek éreztem berakni:):):):)mellesleg rejtvény is:)
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre kétnapi fejadagot tesz ki.
2) Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.
3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
4) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
5) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre kétnapi fejadagot tesz ki.
2) Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.
3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
4) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
5) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
nincs aki momentán elvenné az eszemet:) de ez tetszett:) chip chip csóka:):):) majd az oviban így tanítom a gyerekeknek...a mai felgyorsult internet függő világban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
amíg meg nem dugják a vízhordó kislányt:)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tapasztalt vagy ebben is! csak nem vízhordó voltál az építőtáborban?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
KATALINKA SZÁLLJ EL
Cathy szívem húzz el,
Gyünnek Allah fiai.
Szikes lukba letepernek,
Onnan is kivernek,
Rolni alá nyomnak,
Onnan is kihúznak,
Ihol szpáhik, janicsárok,
Rögtön agyon*****nak.
Cathy szívem húzz el,
Gyünnek Allah fiai.
Szikes lukba letepernek,
Onnan is kivernek,
Rolni alá nyomnak,
Onnan is kihúznak,
Rögtön agyon*****nak.
nem..én kukoricát címereztem...délidőben meg csövet csumáztam a kazalban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:24
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tapasztalt vagy ebben is! csak nem vízhordó voltál az építőtáborban?
Cathy szívem húzz fel,
Lűnek Allah fiai.
Szikes lukadba letepernek,
Oda is bevernek,
Rögtön alád nyomnak,
Ottan aztán ki- behúznak,
Ihol szopatások, Jani csávók,
Rögtön agyonbasznaknak és szopatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:26
Lűnek Allah fiai.
Szikes lukadba letepernek,
Oda is bevernek,
Rögtön alád nyomnak,
Ottan aztán ki- behúznak,
Ihol szopatások, Jani csávók,
Rögtön agyonbasznaknak és szopatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
KATALINKA SZÁLLJ EL
Cathy szívem húzz el,
Gyünnek Allah fiai.
Szikes lukba letepernek,
Onnan is kivernek,
Rolni alá nyomnak,
Onnan is kihúznak,
Rögtön agyon*****nak.
Cathy szívem húzz el,
Gyünnek Allah fiai.
Szikes lukba letepernek,
Onnan is kivernek,
Rolni alá nyomnak,
Onnan is kihúznak,
Rögtön agyon*****nak.
vigyázzon mki mert Prune Admin asszonyság minden topicba utánatok megy de lehet nem csak oda,én már mikor a konyhába megyek,elég sűrűn visszanézek nincs-e mögöttem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nem..én kukoricát címereztem...délidőben meg csövet csumáztam a kazalban
azé nézel Te vissza, h nem vmelyik ffi megy-e utánnad a nappaliból. még a végén kimaradsz vmi jóból!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:29
Törölt felhasználó (62015)
VIP
vigyázzon mki mert Prune Admin asszonyság minden topicba utánatok megy de lehet nem csak oda,én már mikor a konyhába megyek,elég sűrűn visszanézek nincs-e mögöttem
büdös francba...én fővárosi lány voltam...sose kellett építőtáborba mennem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem teszem meg, akkor a fentiek basznak meg...izéééé....le
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:29
VIP
szenvedjetek, de a senyvedjetek se rossz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
kösz én már tegnap megkaptam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt tedd be a Zombee topicba lesz aztán ne mulass
kérésed számomra parancs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:39
VIP
ezt tedd be a Zombee topicba lesz aztán ne mulass
jajj ezért engem meg fog ölni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig ki akartalak elégíteni! erre vágytál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:50
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
jajj ezért engem meg fog ölni
na, nem kéne sokáig dolgoznod az ügyön
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Szakesz2015
Kathia Nobili