na moncykám! tudod mit kockáztatsz...írd be de rögvest
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 15:08
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem baccus.. közben elgondolkoztam.. h. ha beírom egy ország, mi több.. egy világ fog rajtam röhögni
csak keményen!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
na moncykám! tudod mit kockáztatsz...írd be de rögvest
Krumplibogarakat szedtem 10 fillér volt darabja.. aztán mikor már 1 Ft-ra nőtt az ár, Apukám azt mondta na jól van akkor innentől sűrűbben permetez
De hozzáteszem ez olyan 25 éve volt...
De hozzáteszem ez olyan 25 éve volt...
Ez volt olyan ciki? Ne röhögtess :-))))))
Mi a krumplibogarat a csirkéknek adtuk. Ha pénzt lehetett volna vele keresni, én is leadtam volna :-))))
Mi a krumplibogarat a csirkéknek adtuk. Ha pénzt lehetett volna vele keresni, én is leadtam volna :-))))

(hasfogós szmájli)
Én is emlékszem, amit Moncy ír! Nagy rajzás volt abban az évben, felzabáltak mindent. De szerintem te még akkoriban tanultál járni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 15:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ez volt olyan ciki? Ne röhögtess :-))))))
Krumplibogarat én is szedtem, és a tyúkoknak adtam, de nem vártam meg míg ki kelnek a peték, mint Moncy.
És a forintos két gombóc nálam is csúcs volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
És a forintos két gombóc nálam is csúcs volt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
na megnyugodtam h. nem csak Én származom vidékről
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Krumplibogarat én is szedtem, és a tyúkoknak adtam, de nem vártam meg míg ki kelnek a peték, mint Moncy.
És a forintos két gombóc nálam is csúcs volt.
És a forintos két gombóc nálam is csúcs volt.
És valszeg nem is vagy olyan öreg
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És az miért ciki, hogy vidékről származol? Nekem az a ciki, ha valaki arra vág fel, hogy fővárosi. Meg ha a vidéki szót a tapló szinonímájaként használják...
Éjjjjjen a vidéééééék! Pest monnyon le! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Éjjjjjen a vidéééééék! Pest monnyon le! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
"Meg ha a vidéki szót a tapló szinonímájaként használják... "
Ez igaz! Egyszer, mikor az V. kerület vidékén jártam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 15:50
Ez igaz! Egyszer, mikor az V. kerület vidékén jártam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És az miért ciki, hogy vidékről származol? Nekem az a ciki, ha valaki arra vág fel, hogy fővárosi. Meg ha a vidéki szót a tapló szinonímájaként használják...
Éjjjjjen a vidéééééék! Pest monnyon le!
Éjjjjjen a vidéééééék! Pest monnyon le!
Most mennem kell. Szép délutánt minden kedves fórumozónak!
De ittfelejtem a cipőm, hogy Surdi herceg megkeressen.
Surdi! A farsangos topicban is trottyos vénembernek néztek a neved miatt. Lassan ideje lesz váltani...
És egy utolsó gondolat:
"Azt tapasztaltam, hogy szeretkezéskor olyan szorosan tapadnak egymáshoz a nyálkahártyák, hogy az erkölcs nem fér el közöttük"
Diderot
"Azt tapasztaltam, hogy szeretkezéskor olyan szorosan tapadnak egymáshoz a nyálkahártyák, hogy az erkölcs nem fér el közöttük"
Diderot
Sziasztok! Most mennem kell!
Ez ám az élvezet! Mire megjön Pille, én elmegyek
FALUFEELING AZ ÖSSZES VIDÉKINEK:)
megjegyzem: nagyanyám mindig odakötötte a tehén lábszárához a farkat:) és mindig volt tünde nevű tehene
megjegyzem: nagyanyám mindig odakötötte a tehén lábszárához a farkat:) és mindig volt tünde nevű tehene

Szegény Pille!!! Mit is csináljon, amíg Para11 végre megérkezik!?!!!
Amúgy, kedves erdőkerülő, mióta csűrsz-csavarsz, ha válaszolni kellene?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most mennem kell!
sziasztok. paránk merre jár?

Gennyzsakszem

Bakri