huhhhhh......... homloktörlés........ ilyen hsz még nem volt a topikban...........
Na, én itthagytalak, mert igazságtalan vagy!Ne is keress!
Mindent egyoldalúan felhasználni egy eszme érdekében: ez egy ilyen taktika...Katicika így, Katicika úgy akkor is, ha a kis kedvenc
le
a nadrágszárat, akkor is, ha.....Tökéletesen mindegy, hogy mi....Jóéjt mindenkinek! Katinka.
alf
pi alf
si alf
lte
Kérem a fórum-admin véleményét arról, hogy milyen
er
is indítottam én el egy poénként beszúrt képpel??? És arra is megkérem, hogy a nappalilakókat alattvalóiként védje is meg...Köszönöm. és most már tényleg: mindenkinek szép álmokat! Katinka
alf
ős alf
za alf
khullámot
És: Make love, not war!!!!
tom, ilyen szépéjszaka kivánalmat én is kérek!!! "Jó éjszakát, legyen szép és békés hétvégéd sok-sok SZEX-el"
Látom itt is front volt tegnap... Rem. elvonult... ezt a fiúknak:
Ezt meg Nekünk csajoknak:
derüs napot mindenkinek
hmm fincsi málna
így reggeli után jól fog esni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 20. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
így reggeli után jól fog esni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 20. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nagyon tetszik:
Mivel nem szeretném, hogy továbbra is potenciális tűzfészekként hassanak, kérem a téma tisztelt adminját, törölje az #18761 ,#18763, #18765,#18768,#18773, #18782, #18783, #18784 sz. hozzászólásokat. Ezenkivül megkérem az emített háeszekre reagálókat, hogy hasonlóképpen járjanak el, mert ez a topik nem érdemli meg, hogy így elbánjunk vele! Pont.
U.I:Szép napot mindenkinek!
U.I:Szép napot mindenkinek!
Szép hétvégét mindenkinek!
Az rendben van, hogy korán feküdtél, de mikorra értél haza?
Én meg az szeretnék lenni, aki voltam. Se több, se kevesebb. Most csak egy "2s1én" vagyok.
Én meg az szeretnék lenni, aki voltam. Se több, se kevesebb. Most csak egy "2s1én" vagyok.
Amit iwiw-n küldtél. Vagy már nem emlékszel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
hello, erdokerulo:):):):)
tegnap eszembe jutottál...kefe tíííbor mondatának volt egy helyes megfejtője anno:) a roncsfilmből...nah tegnap az volt a gg-n:):):)illetve még egy másik idézet is eszembe jutott: "máma nagyon hullámoznak az érzelmek"
melyik filmből idéztem?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 20. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 09:56
tegnap eszembe jutottál...kefe tíííbor mondatának volt egy helyes megfejtője anno:) a roncsfilmből...nah tegnap az volt a gg-n:):):)illetve még egy másik idézet is eszembe jutott: "máma nagyon hullámoznak az érzelmek"
melyik filmből idéztem?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 20. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép hétvégét mindenkinek!
Szia Mme! Nekem nem csak tegnap, mindig.
A mondat meg ismerős, de nem ugrik be.
Most csak villám látogatáson vagyok itt.
Legyen szép hétvégétek..
Legyen szép hétvégétek..
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Mme! Nekem nem csak tegnap, mindig.
Legyen szép hétvégétek..
Legyen szép hétvégétek..
Az ajtód előtt ázok, Teee..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

machine78
Envy