608as hsz, pont te nem tudod
?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
még én se tudom melyik pasiról van szó
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajjjajjaj...a mai nap csupa meglepetes!
Nem tudok eleget csodalkozni..
csók... csók... csók... mindenkinek :):):)
Amikor anno neked estem, hogy önts tiszta vizet a pohárba nemedet illetően, nem azért tettem, mert láttam rólad egy fényképet, hanem azért, mert Szilva utalt arra a fórumban, hogy férfi vagy. És megmondom őszintén, hogy utána bántott a dolog, hogy annyira konok és követelőző voltam. De talán így utólag megbocsátod nekem.
(mondd meg őszintén, nem jobb, ha a nappaliban a csajok kényeztetnek, mint ha a pasik udvarolnának?)
No, azt írtad a másik topicban, hogy jó lenne rólam egy igéző. Én elküldöm, ha dobsz egy privit a mélcímeddel. De cserébe kérem a te képedet. Ez így korrekt, ugyebár. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 22. hétfő 23:11
(mondd meg őszintén, nem jobb, ha a nappaliban a csajok kényeztetnek, mint ha a pasik udvarolnának?)
No, azt írtad a másik topicban, hogy jó lenne rólam egy igéző. Én elküldöm, ha dobsz egy privit a mélcímeddel. De cserébe kérem a te képedet. Ez így korrekt, ugyebár. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajjjajjaj...a mai nap csupa meglepetes!
Helló! Kellemesen elfáradtál?
Na, én is megyek aludni. Jó éjt!
kellemesen elfáradtam, sőt, még kellemesebben :) s hazaérek, meghatódom, hogy emitten, a nappaliban üldögélve gondoltok rám.
hp pille, elérzékenyül, mintha hetven éves lenne...
hp pille, elérzékenyül, mintha hetven éves lenne...
Mar reg megbocsajtottam,en sem akartam "azt" tovabbvinni..Abba csak ugy belecsusztam..
A "korrekt" egy icipicit zsarolosnak tünik,mivel TE IS CSAK EGY HUNCUT NÖ VAGY,"UGYEBAR" !!!
De az idö elhoz minden kerdesre egy valaszt..egy megoldast...varjuk ki !!!
Jo ejt mindenkinek,es SZEP ALMOKAT!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 22. hétfő 23:39
A "korrekt" egy icipicit zsarolosnak tünik,mivel TE IS CSAK EGY HUNCUT NÖ VAGY,"UGYEBAR" !!!
De az idö elhoz minden kerdesre egy valaszt..egy megoldast...varjuk ki !!!
Jo ejt mindenkinek,es SZEP ALMOKAT!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Amikor anno neked estem, hogy önts tiszta vizet a pohárba nemedet illetően, nem azért tettem, mert láttam rólad egy fényképet, hanem azért, mert Szilva utalt arra a fórumban, hogy férfi vagy. És megmondom őszintén, hogy utána bántott a dolog, hogy annyira konok és követelőző voltam. De talán így utólag megbocsátod nekem.
No, azt írtad a másik topicban, hogy jó lenne rólam egy igéző. Én elküldöm, ha dobsz egy privit a mélcímeddel. De cserébe kérem a te képedet. Ez így korrekt, ugyebár.
No, azt írtad a másik topicban, hogy jó lenne rólam egy igéző. Én elküldöm, ha dobsz egy privit a mélcímeddel. De cserébe kérem a te képedet. Ez így korrekt, ugyebár.
jó éjt
ja, és paránk mindenkinek puszit küld.
Kösz a puszit, Neked 11-kor ébresztő, a többiek meg ki az ágyból, de azonnal!
Jó reggelt hétalvók!
Jó reggelt hétalvók!
Szep jo napot kivanok mindenkinek egy hosszabb szunet utan
Kilenc hónap múlva megtudod.De akkor két hsz is kell majd, hogy megmutasd az eredményt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
meg erdokerulo,sikerült a vámszedése?
Neked is minden jót! itt egy feles és mesélj, merre jártál?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
koszi szepen a felest,mar be is vettem a szervezetbe...merre jartam??Hajduszoboszlon voltam a 7 vegen :)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Áztattad magad egy kicsit? Legalább jó időd/időtök volt.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 07:43
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
koszi szepen a felest,mar be is vettem a szervezetbe...merre jartam??Hajduszoboszlon voltam a 7 vegen :)
aztattam magam kivul belul,az ido meg nem volt a legszebb, de vegulis "munkaugyben" voltam s az aztatas csak bonuszkent volt :D
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
"MmePrune[VIP][ADMIN] #19066 | tegnap 21:33
pillének vendége van:)
édespille #19100 | ma 00:02
ja, és paránk mindenkinek puszit küld."
Azt tudtam, hogy Para költözik, de azt nem mondta, hogy Pilléhez:))
pillének vendége van:)
édespille #19100 | ma 00:02
ja, és paránk mindenkinek puszit küld."
Azt tudtam, hogy Para költözik, de azt nem mondta, hogy Pilléhez:))
Mit dolgozol te a hétvégén, Hszoboszlón? Egyébként én még sosem áztattam ott magam, sem kívül, sem belül.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 07:48
aztattam magam kivul belul,az ido meg nem volt a legszebb, de vegulis "munkaugyben" voltam s az aztatas csak bonuszkent volt :D

Gennyzsakszem

Ebony