A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 884 885 886 887 888 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17701   2007. 01. 25. csütörtök 11:05
surdapapa surdapapa
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 10:21
Látom papa ez neked is felkeltette az érdeklődésedet :) nemhiába, ahogy BB mondaná, Pasik vagyunk :)
#17702   2007. 01. 25. csütörtök 11:07
surdapapa surdapapa
mű cickó! nem tetszik a melle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015) VIP
2007. 01. 25. csütörtök 10:22
Surdi nézd meg a szép test topicban a 3219-es képet és véleményezd mert kiváncsi vok rá....
#17703   2007. 01. 25. csütörtök 11:10
surdapapa surdapapa
a 69el nekem is ez a problámám!

úgy látszik itt szinte mindenki csak csinálni szereti?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 10:30
na basszus, bementem a szülős topicba, és kicsit megvédtem azt, akit most mindenki utál vigyor5
egyszer anyám azt mondta: nem vagy normális lányom, mindig olyanokat védsz meg, akiket mindenki utál vigyor2
mellesleg ő is ilyen:)
ami pedig a kérdést illeti: mindkettőt, de nekem a 69 nem a csúcs, mert akkor nem tudok kellőképpen koncentrálni a másikra...viszont, ha egyikre van csak lehetőségem, akkor mindenképpen szopás
#17704   2007. 01. 25. csütörtök 11:14
surdapapa surdapapa
minden esetre igazad van! nem teljesen vagy normális! de hát ki az közülünk? így szeretünk!
szóval eléggé összeollózott a dolog amit picture írt, és van benne logikai bukfenc!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 10:30
na basszus, bementem a szülős topicba, és kicsit megvédtem azt, akit most mindenki utál vigyor5
egyszer anyám azt mondta: nem vagy normális lányom, mindig olyanokat védsz meg, akiket mindenki utál vigyor2
mellesleg ő is ilyen:)
ami pedig a kérdést illeti: mindkettőt, de nekem a 69 nem a csúcs, mert akkor nem tudok kellőképpen koncentrálni a másikra...viszont, ha egyikre van csak lehetőségem, akkor mindenképpen szopás
#17705   2007. 01. 25. csütörtök 12:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
gg-s fennállásom óta másodszor kerültem olyan helyzetbe, hogy "tutiraénvagyokahülye"...miért gondolom azt, hogy dolgokról lehet normálisan értekezni, érvekkel, és nem egymás sértegetésével? ha valakinek van egy elmélete és az nekünk nem tetszik, akkor az már totálisan hülye? ráadásul teljesen kulturáltan próbált érvelni..de egyébként tudom a választ: rózsaszín ködben lebegek folyamatosan, és az én világképem olyan, mint a macskafogó egyik jelenete...sétálunk a réten és mindenki virágot szed vigyor2 vigyor2 vigyor2
#17706   2007. 01. 25. csütörtök 12:27
CPT CPT
Kedves Szilva, itt az a kérdés, hogy kit tekintünk normálisnak :)

De lehet nem érdemes erre szót fecsérelni :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 12:24
gg-s fennállásom óta másodszor kerültem olyan helyzetbe, hogy "tutiraénvagyokahülye"...miért gondolom azt, hogy dolgokról lehet normálisan értekezni, érvekkel, és nem egymás sértegetésével? ha valakinek van egy elmélete és az nekünk nem tetszik, akkor az már totálisan hülye? ráadásul teljesen kulturáltan próbált érvelni..de egyébként tudom a választ: rózsaszín ködben lebegek folyamatosan, és az én világképem olyan, mint a macskafogó egyik jelenete...sétálunk a réten és mindenki virágot szed vigyor2 vigyor2 vigyor2
#17707   2007. 01. 25. csütörtök 12:32
surdapapa surdapapa
nem én csak az mondom, h logikai bukfenc van abban, amit mond! sőt abban is amit Te kimásoltál. Mert veleszületett rendellenességről is beszél, mármint, h ilyeneknek ne legyen gyereke. már pedig pl. egy petevezeték hiánya/elzáródása között nincs is érdemi különbség. azt pedig normális hsz-nek értékelni, h azért korcsosul el az emberiség, mert beültetések vannak.
a genetikai dologban viszont van igazsága.
a stílusomat viszont bánom, nem kellett volna olyan stílusban reagálnom!
igazad van! worship worship worship

de nem offolok tovább. csak nekem a stílusa miatt is nyílt ki a bicska a zsebembe.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 12:24
#17708   2007. 01. 25. csütörtök 12:35
nem érdemes...feszült vagyok a hülye holnapi vizsgám miatt...és egyébként is hajlamos vagyok túl érzékenyen reagálni dolgokat...de azt az egyet nem vitathatod, hogy home avval kezdte, hogy nem lesz népszerű az elméletével, de kulturáltan állt hozzá,egészen addig, amíg durván le nem hordtátok a sárga földig...ezer és egy olyan elmélet van a földön, aminek már rég meg kellett volna buknia...az egész életünk másból se állna, mint, hogy egymás torkának ugrunk, mert a másik hülyeséget mond...érvekkel alátámasztott ellenvéleményeket szeretnék látni...
közben elolvastam surdát is itt alattam...igazából semmi más nem zavart, csak a stílusotok...de attól még szeretlek titeket:)és nem azt mondtam, hogy home-nak tökéletesen igaza van, csak azt, hogy ő megpróbál érvelni az elmélete mellett
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 12:27
Kedves Szilva, itt az a kérdés, hogy kit tekintünk normálisnak :)

De lehet nem érdemes erre szót fecsérelni :)
#17709   2007. 01. 25. csütörtök 12:45
Valaki aki vad Valaki aki vad
Jóebédet mindenkibabe!
#17710   2007. 01. 25. csütörtök 12:51
surdapapa surdapapa
akkor kérlek olvass vissza a hsz-eiben! mert ez eleve nem így van, ahogy Te írod!
majdhogynem a korcs ember és a lombik program közé = jelet tett!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 12:35
nem érdemes...feszült vagyok a hülye holnapi vizsgám miatt...és egyébként is hajlamos vagyok túl érzékenyen reagálni dolgokat...de azt az egyet nem vitathatod, hogy home avval kezdte, hogy nem lesz népszerű az elméletével, de kulturáltan állt hozzá,egészen addig, amíg durván le nem hordtátok a sárga földig...ezer és egy olyan elmélet van a földön, aminek már rég meg kellett volna buknia...az egész életünk másból se állna, mint, hogy egymás torkának ugrunk, mert a másik hülyeséget mond...érvekkel alátámasztott ellenvéleményeket szeretnék látni...
közben elolvastam surdát is itt alattam...igazából semmi más nem zavart, csak a stílusotok...de attól még szeretlek titeket:)és nem azt mondtam, hogy home-nak tökéletesen igaza van, csak azt, hogy ő megpróbál érvelni az elmélete mellett
#17711   2007. 01. 25. csütörtök 12:55
surdapapa surdapapa
bocs még egy a személyes érintettség okozta a stílusom. de most is azt mondom, h egymáshoz logikailag nem illő dolgokkal érvelt. Pl Hitler, Sztálin. Erre csak Beethowent említem, akinek ebből a logikai sorból kiindulva megfogannia sem lett volna szabad. Meg jön az észosztásával, h a természet majd megoldja ...
na jó hagyjuk, mert beleidegesedek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 12:35
#17712   2007. 01. 25. csütörtök 12:55
surdapapa surdapapa
#17713   2007. 01. 25. csütörtök 12:56
#17714   2007. 01. 25. csütörtök 12:59
surdapapa surdapapa
felém általában jól fityeg, de felb**ták az idegem egy másik topicban!

nálatok rendben van?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 12:56
Szia Surda!
Hogy ityeg?
#17715   2007. 01. 25. csütörtök 13:00
NEM ADTAM MINDENBEN IGAZAT NEKI! engem csak az zavar, amikor valaki megpróbál kulturáltan vitatkozni és olyan reakciók jönnek, mint amit te és cpt berakott...de felejtsük el...nincs bajom veletek(sőt!), és az érveiteket is megértettem...de ez tényleg csak az én ködös elmém zavartsága hehe hehe hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 12:55
bocs még egy a személyes érintettség okozta a stílusom. de most is azt mondom, h egymáshoz logikailag nem illő dolgokkal érvelt. Pl Hitler, Sztálin. Erre csak Beethowent említem, akinek ebből a logikai sorból kiindulva megfogannia sem lett volna szabad. Meg jön az észosztásával, h a természet majd megoldja ...
na jó hagyjuk, mert beleidegesedek!
#17716   2007. 01. 25. csütörtök 13:01
#17717   2007. 01. 25. csütörtök 13:03
surdapapa surdapapa
csókküldős smile!

meg a puncidra: finom finom finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 25. csütörtök 13:00
NEM ADTAM MINDENBEN IGAZAT NEKI! engem csak az zavar, amikor valaki megpróbál kulturáltan vitatkozni és olyan reakciók jönnek, mint amit te és cpt berakott...de felejtsük el...nincs bajom veletek(sőt!), és az érveiteket is megértettem...de ez tényleg csak az én ködös elmém zavartsága hehe hehe hehe
#17718   2007. 01. 25. csütörtök 13:04
surdapapa surdapapa
#17719   2007. 01. 25. csütörtök 13:06
javítottam:):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 13:04
nekem a google keresője jön be!
#17720   2007. 01. 25. csütörtök 13:16
nekem hol jobbra, hol balra ityeg....hiába ágaskodna, nem kell senkinek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 12:59
felém általában jól fityeg, de felb**ták az idegem egy másik topicban!

nálatok rendben van?

... 884 885 886 887 888 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!