oh, jules! pussz :)
hmmm... kinek a hálóján lógok? :)
Na neem,minden szo sexhez kötödhet!
"Bevásárolnék", aztán irány valami női napozó, vagy szoli
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 14:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És hogy bizonyítsam, hogy mennyire igazad van, íme egy újabb ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?
Szép estét mindenkinek...
na én itt szundizok..
ez azért jellemző. megjövök, minden kihalt.
tegyük azért hozzá, az én doboz cigimet szedte széjjel.
egyébként mentünk a partira szombaton, köszönök prune párjának: csumi!, ő meg legyint, hogy na, a két éves gyereke is állandóan igy köszön, tiszta borzasztó! én meg mondtam neki ugyebár, hogy: persze, hogy igy köszön! én tanitottam! :)
na, szóval, megtanitottam köszönni :) sikerélmény, komolyan :)
egyébként mentünk a partira szombaton, köszönök prune párjának: csumi!, ő meg legyint, hogy na, a két éves gyereke is állandóan igy köszön, tiszta borzasztó! én meg mondtam neki ugyebár, hogy: persze, hogy igy köszön! én tanitottam! :)
na, szóval, megtanitottam köszönni :) sikerélmény, komolyan :)
hát te ki vagy? üdvözlet. téged még nem olvastalak itt :)
én hogyan jutok a géphez: hétfőn és csütörtökön estig dolgozom, hazaérek hullán, rákérdezek a gyerekre, volt-e valami a suliban, aztán felállitom a géptől, hogy nyomás lecke, tanulás, egész délután itt ülhetett (közben nem is itt ült szegény, hanem odakünn bicajozott). hétvégén az övé este. aztán elalszom, mire rámjutna a sor.
(már ha nem partizunk valahol)
de azért rendes a fiam. ceretem :) csak hagyná, hogy elolvassam ezt a hülye 10 oldalt! folyamatosan élménybeszámolót tart.
(már ha nem partizunk valahol)
de azért rendes a fiam. ceretem :) csak hagyná, hogy elolvassam ezt a hülye 10 oldalt! folyamatosan élménybeszámolót tart.
s megjött a végtelenül romlott... :)
hogy kerültem ide? szexelni akartam :) kielégitő válasz? :)
aztán felhoztam a nappalit egy hozzászólással, ahová betértetek :) oszt maradtam :)
és hogy a büdös fenébe irtok teli 10 oldalt? érthetetlen, komolyan mondom, érthetetlen.
ja, sebeim nyalogatva, köszönöm az érdeklődéseket.
hogy kerültem ide? szexelni akartam :) kielégitő válasz? :)
aztán felhoztam a nappalit egy hozzászólással, ahová betértetek :) oszt maradtam :)
és hogy a büdös fenébe irtok teli 10 oldalt? érthetetlen, komolyan mondom, érthetetlen.
ja, sebeim nyalogatva, köszönöm az érdeklődéseket.
Lassan tiszta szellemjárás lesz itt...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
csak és kizárólag azt lesegetném, hogy mikor ki beszél rólam, és persze, hogy mit
vagy végre leszámolnék voldemort nagyúrral, hogy az a potter gyerek boldog legyen
nem tudom, tényleg nem tudom...talán őrangyalként járnék a világban, és megmentenék olyanokat, akik megérdemlik, autó elől elrántanék gyerekeket, megfognám az éppen leeső téglákat, amik fejbe vágtak volna ártatlan embereket, meg ilyen szociális blabla... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy végre leszámolnék voldemort nagyúrral, hogy az a potter gyerek boldog legyen
nem tudom, tényleg nem tudom...talán őrangyalként járnék a világban, és megmentenék olyanokat, akik megérdemlik, autó elől elrántanék gyerekeket, megfognám az éppen leeső téglákat, amik fejbe vágtak volna ártatlan embereket, meg ilyen szociális blabla... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
És hogy bizonyítsam, hogy mennyire igazad van, íme egy újabb ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
hmm;asszem valamilyen uton-modon nevetsegesse tennem a vezetö politikusokat es föpapokat,ujgazdagokat,pöffeszkedöket.
és ezt mindaddig mig meg nem buknanak
és ezt mindaddig mig meg nem buknanak
Valamit kihagytunk: strand,gyümölcsös,varosvegi kancatelep
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 22:53
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Na meg: "ágyak-alja", Harmónia, Pető-vendéglő, Gipsy-kút stb...:))))
Jó délutánt mindenkinek!
A képek csak illusztrációk. A szereplők tetszőlegesen kicserélhetők ;-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 14:15
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Drágám!
nagyon lyányos napod van!
a fenekre veréshez én is értek!
a fenekre veréshez én is értek!
további jó szórakozást!
Drágám!
a fenekre veréshez én is értek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 14:08
a fenekre veréshez én is értek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemsokára mennem kell.
Amíg nem vagyok itt: LEGYETEK ROSSZAK!!!
De aki nagyon rossz, azt elfenekelem!
Amíg nem vagyok itt: LEGYETEK ROSSZAK!!!
De aki nagyon rossz, azt elfenekelem!

Gennyzsakszem

cuki
Faye