Nézted tegnap a Bárányok hallgatnakot?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, szép napot!
Surdi nincs a héten, szereztem pótszert:
Surdi nincs a héten, szereztem pótszert:
Jó reggelt nappalisok!
Több mint húsz oldal elmaradásom van. Át fogom nézni, addig is tájékoztatna valaki a fontosabb fejleményekről?
LáTom, lenyúlta a 20000-t. Legyen neki ajándék.
Több mint húsz oldal elmaradásom van. Át fogom nézni, addig is tájékoztatna valaki a fontosabb fejleményekről?
LáTom, lenyúlta a 20000-t. Legyen neki ajándék.
nem...most nem néztem, de láttam már régen párszor...én az ilyen jellegű thrillereket szeretem:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 08:28
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Nézted tegnap a Bárányok hallgatnakot?
Gratulálok
Most jöhet a pihenés. Jutalmul mengedjük, hogy egész nap kedvenc medvebőrödön heveréssz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 26. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 12:25
Most jöhet a pihenés. Jutalmul mengedjük, hogy egész nap kedvenc medvebőrödön heveréssz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 26. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
barátaim az úrban:) letettem utolsó vizsgámat, részemről lezártnak tekintem a félévet
nekem is töltsetek valami keményet:)
nekem is töltsetek valami keményet:)
Köménymagos levest akarok!!! Jut belőle egy kevés nekem is, Pillém?
MmePrune[VIP][ADMIN] #19789 | 2007.01.27
fiúk! véleményezzétek:)
5 vadító módszer (és mestereik)
Vaníliafagylalt --- MmePrune
Lepkeszárny --- Édespille
Bábel tornya --- Charlotte
Mély torok --- Katinka
Kis remegések --- Body (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 27. szombat 13:14
5 vadító módszer (és mestereik)
Vaníliafagylalt --- MmePrune
Lepkeszárny --- Édespille
Bábel tornya --- Charlotte
Mély torok --- Katinka
Kis remegések --- Body (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
5 vadító módszer
Vaníliafagylalt
A makkot vedd határozottan, kényelmesen az ajkad közé. Ne szopogasd, hanem nyaldosd, mert a nyelveddel eszméletlen gyönyört kelthetsz. Ha nem érted pontosan, hogy mit kell tenni, gondold azt, hogy fagylaltot eszel.
Lepkeszárny
Ehhez az eljáráshoz a virágról virágra szálló pillangót vedd mintának. Egyenesen és mereven tartott nyelveddel eloször csak a makkot érintsd meg, itt, ott, amott, majd rebbeno mozdulatokkal haladj végig a pénisz szárán. Az izgalom pillanatok alatt a tetofokára hág.
Bábel tornya
Az ajak közt a makk, kezeddel fogod a péniszt, akár egy oszlopot. Könnyedén nyisd ki a szád, s fejedet lassú de egyenletes ritmusban mozgasd föl-alá. Fedezd fel nyelveddel a makk minden négyzetcentiméterét. De vigyázz! A legkisebb óvatlanság, és mindjárt itt az orgazmus!
Mély torok
Eloször nyaldosd, akár a nyalókát. Utána, mintha fel akarnád falni, vedd mélyen a szádba. Most már ne törodj semmivel, csak hagyd, hogy a pénisz minél mélyebbre menjen. A látványa lángra gyújtja a férfi vágyait.
Kis remegések
Ügyelj rá, hogy az ajkad elfedje a fogaidat, így nem okozol sebet, sérülést, kellemetlenséget. Most már nyugodtan harapdálhatod a péniszt és a két herét. A partnered remegni fog a vágytól.
5 vadító módszer
Vaníliafagylalt
A makkot vedd határozottan, kényelmesen az ajkad közé. Ne szopogasd, hanem nyaldosd, mert a nyelveddel eszméletlen gyönyört kelthetsz. Ha nem érted pontosan, hogy mit kell tenni, gondold azt, hogy fagylaltot eszel.
Lepkeszárny
Ehhez az eljáráshoz a virágról virágra szálló pillangót vedd mintának. Egyenesen és mereven tartott nyelveddel eloször csak a makkot érintsd meg, itt, ott, amott, majd rebbeno mozdulatokkal haladj végig a pénisz szárán. Az izgalom pillanatok alatt a tetofokára hág.
Bábel tornya
Az ajak közt a makk, kezeddel fogod a péniszt, akár egy oszlopot. Könnyedén nyisd ki a szád, s fejedet lassú de egyenletes ritmusban mozgasd föl-alá. Fedezd fel nyelveddel a makk minden négyzetcentiméterét. De vigyázz! A legkisebb óvatlanság, és mindjárt itt az orgazmus!
Mély torok
Eloször nyaldosd, akár a nyalókát. Utána, mintha fel akarnád falni, vedd mélyen a szádba. Most már ne törodj semmivel, csak hagyd, hogy a pénisz minél mélyebbre menjen. A látványa lángra gyújtja a férfi vágyait.
Kis remegések
Ügyelj rá, hogy az ajkad elfedje a fogaidat, így nem okozol sebet, sérülést, kellemetlenséget. Most már nyugodtan harapdálhatod a péniszt és a két herét. A partnered remegni fog a vágytól.
szép napot mkinek
Ez általában segít, ha meg nem sértelek vele
Szép jó napot mindenkinek.
Mi ez a pangás ma itt? megvan a 20000 nem is kell már a fórum?
5-6 évesen, kőrisfa hordóban tárolva..
A baj csak az, hogy a hozzájutáshoz:
1, ismeretség kell
2, ára az aranyéval vetekszik
A baj csak az, hogy a hozzájutáshoz:
1, ismeretség kell
2, ára az aranyéval vetekszik
Neked is CePeTe! Hétfő van. Vagy alszanak, vagy próbálnak felébredni.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 11:06
Szép jó napot mindenkinek.
El voltam itt délelőtt. Na, mentem kajálni... Jó étvágyat mindenkinek.
Sztrapacska lilahagyma nélkül?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 12:22
El voltam itt délelőtt. Na, mentem kajálni... Jó étvágyat mindenkinek.
Ja! A hagyma benne van.
És Te ettél már bablevest hagymakarikákkal? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
És Te ettél már bablevest hagymakarikákkal? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen, hagymával, és csülökkel :-D
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 13:16
Ja! A hagyma benne van.
És Te ettél már bablevest hagymakarikákkal?
És Te ettél már bablevest hagymakarikákkal?
találtam egy jópofát... ti hogyan döntenétek? régebben charlotte tett fel hasonló kérdést, de asszem nem ez volt:
Egy vállalat új vezető beosztású alkalmazottat keresett. Meghirdette az állást. A jelentkezőknek egyetlen kérdésre kellett válaszolnia egy adott szituációval kapcsolatban:
- Mit tenne ha kétüléses sportkocsijával egy autóbuszmegállóhoz érne, és ott a következő embereket találná: egy beteg, aki ha nem kerül rövidesen kórházba, akkor meghal, egy katona, akinél egy táska van és a lehető legrövidebb időn belöl el kell jutnia a városba, hogy megakadályozzon egy közelgő katasztrófát, és egy nő akihez foghatót soha nem látott, ő álmai asszonya, éa ha most itthagyja, valószínűleg soha nem látja viszont.
Nézzük csak a lehetőségeket:
Beviszem a katonát, így megmentem a világot, de hagyok meghalni egy ártatlant, és elveszítem álmaim asszonyát.
Beviszem a beteget, így megmentek egy embert de elveszítem álmaim asszonyát, és lehet hogy katasztrófát okozok.
Felveszem álmaim asszonyát, és tojok a világra, de akkor meghal egy ember, és lehet hogy pár óra múlva már nem élvezhetem az életet az egyetlenemmel, mivel vége a világnak.
tehát?
Egy vállalat új vezető beosztású alkalmazottat keresett. Meghirdette az állást. A jelentkezőknek egyetlen kérdésre kellett válaszolnia egy adott szituációval kapcsolatban:
- Mit tenne ha kétüléses sportkocsijával egy autóbuszmegállóhoz érne, és ott a következő embereket találná: egy beteg, aki ha nem kerül rövidesen kórházba, akkor meghal, egy katona, akinél egy táska van és a lehető legrövidebb időn belöl el kell jutnia a városba, hogy megakadályozzon egy közelgő katasztrófát, és egy nő akihez foghatót soha nem látott, ő álmai asszonya, éa ha most itthagyja, valószínűleg soha nem látja viszont.
Beviszem a katonát, így megmentem a világot, de hagyok meghalni egy ártatlant, és elveszítem álmaim asszonyát.
Beviszem a beteget, így megmentek egy embert de elveszítem álmaim asszonyát, és lehet hogy katasztrófát okozok.
Felveszem álmaim asszonyát, és tojok a világra, de akkor meghal egy ember, és lehet hogy pár óra múlva már nem élvezhetem az életet az egyetlenemmel, mivel vége a világnak.
tehát?
Elkérem a katonától a táskát és odaadom álmaim asszonyának, akit az ölembe ültetek, a beteget meg a másik ülésre.
Aztán elviszem a táskát a renedeltetési helyére, a beteget a kórházba, a nőt meg a lakásomra.
Milőtt hanyat döntöm bemutatkozom.
Bond vagyok...
James Bond
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 13:27
Aztán elviszem a táskát a renedeltetési helyére, a beteget a kórházba, a nőt meg a lakásomra.
Milőtt hanyat döntöm bemutatkozom.
Bond vagyok...
James Bond
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
találtam egy jópofát... ti hogyan döntenétek? régebben charlotte tett fel hasonló kérdést, de asszem nem ez volt:
tehát?
tehát?

Gennyzsakszem

Kedvespar