kivételek? azok is vannak?
Az első helyezettet miért érdeklik a kivételek? :-D
Merre vagytok lányok?! Már nem bírjuk sokáig!!!

emberek! gyorsan nézzétek meg a holdat! szivárványkörök... szééép :)

Hahó, nappali!

:( már nem annyira szines... :(

Tegyünk róla!!!!

Mme modellkedéséről valló portréval öszönök el a nappalilakóktól. Jó éjt!

+k
most néztem meg mel gibson új filmjét... a hideg kiráz!
a halál bal kézzel nyúl utánad, kicselezed, s a jobb kéz...
a halál bal kézzel nyúl utánad, kicselezed, s a jobb kéz...
Mit néztél, és melyik adón volt! ? Ismétlik-e?
klikk a kékre :)
no? elnyerte tetszésed?
ne moziba nézd meg. sűrűn le kellett állitsam, mert nem birta a... a gyomrom (?)
ne moziba nézd meg. sűrűn le kellett állitsam, mert nem birta a... a gyomrom (?)
aaalllssszzzooolll??? hhhaaahhhóóó!!!
már megint itt vagyok és már megint olyanba szólok bele, amihez semmi közöm, pletykás vénasszony leszek
, én láttam moziban ezt a filmet, szerintem nagyon jó volt, én nem hiszem hogy véresebb vagy durvább lenne mint akármelyik mai film, vagy lehet hogy bennem van a hiba

ó, hát persze, hogy nem véresebb.
de durvábbnak igenis durvább. gondolj bele: ez történelem. ez igy történt. ez régvolt valóság! nem mese.
s a halálból megmenekül. viszont: partraszállnak az európaiak, s hozzák az "új" halált...
tudod, cseberből vederbe...
de durvábbnak igenis durvább. gondolj bele: ez történelem. ez igy történt. ez régvolt valóság! nem mese.
s a halálból megmenekül. viszont: partraszállnak az európaiak, s hozzák az "új" halált...
tudod, cseberből vederbe...
be kéne takarni katicikát. úgy látom, elaludta a filmbemutatót. :)
tényleg kegyetlennek tűnhet, de a mai világban is van ennél sokkalta véressebb , durvább dolgok (véres gyémántok, nem nagy szám de megdöbbentő, hogyan bánnak a gyerekekkel, a nőkkel stb, pár millió dollár miatt)
hát igen nagy szám lehetett mikor "partra szálltunk", mint az indián viccekben:
fehér ember: na indián, hogy tetszik a városunk?
indián: szép, és nektek, hogy tetszik az országunk?
hát igen nagy szám lehetett mikor "partra szálltunk", mint az indián viccekben:
fehér ember: na indián, hogy tetszik a városunk?
indián: szép, és nektek, hogy tetszik az országunk?

Hát én néztem, amit mutatott, aztán lefagyott, tovább nem ment :( Azért nagyon szépen köszönöm, Kispille .(bevallom, egy idő után nem tudtam, hová kattanjak, vagyhogy ez letölthető film-e?!???) Pussza: Katinka