Nem, Katinka eleve külhonban lakik, lásd Tündérkert: Erdély topic.
én is
a faszik tényleg ilyen hülye fejet vágnak, mikor hátulról nyomnak minket? asszem odaállitok egy tükröt az ágyamhoz, megsasolom.

a faszik tényleg ilyen hülye fejet vágnak, mikor hátulról nyomnak minket? asszem odaállitok egy tükröt az ágyamhoz, megsasolom.
Már a NEGYEDIK helyen a topic. Még 30 hsz. és lehagyja a Pénisz: mennyi az átlagot is!!!
Fontosabbak leszünk, mint a kuki mérete!

Jaj, nagy izgalmamban nem néztem csak az utolsó két számjegyet. Szóval még 130 hsz. kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:18
Törölt felhasználó (21812)

Már a NEGYEDIK helyen a topic. Még 30 hsz. és lehagyja a Pénisz: mennyi az átlagot is!!!

Akor gépeljetek szorgosan én addig beugrok a kádba ha már úgyis üres.

Amugy meg megyek palacsintát sütni, mert az asszony azt szeretne enni és mire hazajön addig el is készülök vele!

akkor szerintem nem kéne többet hozzászólnunk a péniszátlagos témához. mert ugyebár mi is növeljük a hozzászólások számát.
horzi, hozhatnál errefelé is egy kis palacsintát. sok túróval. és baracklekvárosat is.

ok merrefele laksz?
hetedhét országon is túl, az óperenciás-tengeren is túl, az üveghegyen is túl... az ezüst erdő közepén

ott egy kis favityilló. ropog a tűz a kandallóban. de majd nagyon vigyázz az ösvényen, a bokrok alatt rejtőznek a kis manók. és még sárkányokkal is talákozhatsz útközben.
Annyit fürdőzöl, hogy lassan víziló lesz belőled :-)))))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:31

Akor gépeljetek szorgosan én addig beugrok a kádba ha már úgyis üres.

No, elmentünk kirándulni. Puszi

QRVA JÓÓÓÓÓ!
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, még-még ilyet!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 15:21

QRVA JÓÓÓÓÓ!
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :)
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :)
momentán csak egy voksra van időm: dr genyau
és charlotte-nak üzenem:
de majd kifejtem bővebben...csak most: kerti partyra hívott el egy pofa, aki mindig meghívat engem...
és charlotte-nak üzenem:

pussz :)
még nem. egyszer csak hazatalál prune, majd akkor. :)
no, most szaladok fürdőzni (most nem a pezsgőbe).
no, most szaladok fürdőzni (most nem a pezsgőbe).
gyereke imadlak titeket,persze nem annyira mint Szilvat