A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 956 957 958 959 960 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19141   2007. 02. 13. kedd 16:09
édespille édespille
wave wave wave nagy boltban nagy kocsit tologat ember lánya. :) egye fene. legközelebb tolhatod :)
#19142   2007. 02. 13. kedd 16:10
édespille édespille
te leszel a felelőse. vigyor vigyor vigyor
#19143   2007. 02. 13. kedd 16:11
CPT CPT
Na én el. Kellemes délutánt és estét mindenkinek.
Sziasztok
#19144   2007. 02. 13. kedd 16:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
mit tologatsz teeeee! hát a múltkor is a te konzervjeid törték el a lábamat:)
#19145   2007. 02. 13. kedd 16:13
édespille édespille
vigyázz! ha meghallják odakinn, nálad ingyen van vizit, nem győzöd majd! :):):)
ezzel azt szerettem volna hangsúlyozni: végre valami kedvezmény a mi szakmánkban is. :) vagyunk egy páran (szerencsére), kik nem fognak vele élni.
már megint váltott műszakban vagyunk, csak olvasni jöttem picit, aztán el is illanok. vagy te is leköszöntél már? még nem értem a mai napotok végére. vigyor
#19146   2007. 02. 13. kedd 16:15
édespille édespille
mekkora ötlet! s készül mán a sztriptiiiz??? nyes nyes nyes
#19147   2007. 02. 13. kedd 16:18
édespille édespille
akkor most idéznélek: "farsang volt, és egész nap a telet jelképező csizmában mászkáltam...ettől fáj a lábam..."
szóval? mitől fáj a lábad? vigyor
minek öltöztél végülis?
#19148   2007. 02. 13. kedd 16:22
a múltkori nagybevásárlásod utáni konzervlábraeséstől eltört, most csak fáj:):):):)
4évszak, csizma lábszárvédővel, barna nadrágon őszi levelek, zöld pólón tavaszi virágok, fejemen szalmakalap, napszemcsi:) 5-7 éves őrületesen jó pasikkal táncoltam
#19149   2007. 02. 13. kedd 16:27
édespille édespille
fogadjunk, nem jöttek rá, hogy négy évszak vagy! :):):)
de miért ez az össze-visszaság? nem tudtad eldönteni, melyik légy, s ezért lettél mind a négy?
még rimel is. vigyor
#19150   2007. 02. 13. kedd 16:32
na vazze, rajtad igazodjak ki hehe hehe most szúrtál le telcsin, hogy miért nem vagyok mesen, erre belépek, te meg sehol vigyor2 vigyor2 vigyor2
#19151   2007. 02. 13. kedd 16:34
képzelj el nyárnak, bikiniben eplus2 eplus2 eplus2 vagy tavasznak habos-babos tüllruhában tarka virágokkal hehe hehe hehe bundában megsültem volna, őszi levelekbe hemperegve meg avarnak hittek volna:)hát ezért smile smile smile
#19152   2007. 02. 13. kedd 16:35
édespille édespille
elhadartam, amit szerettem volna, rohanok, tudod :)
érdekes. teli a nappali csajjal, most meg pasik nincsenek. surdapapa délelőtt hiányol minket, mi meg délután őket... wow3 wow3 wow3
#19153   2007. 02. 13. kedd 16:47
eros007 eros007
Vagyok, csak éppen olvasgatom a mai nap 100 új hozzászólását vigyor2 nyes
#19154   2007. 02. 13. kedd 16:54
X Törölt felhasználó (69371)
na akkor mérlegeljünk egy kicsit!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#19155   2007. 02. 13. kedd 17:03
édespille édespille
csak százat? gondold el, mikor több, mint tiz oldalt harácsolnak össze! :):):) az ám a fergeteges visszaolvasás! :)
#19156   2007. 02. 13. kedd 17:04
édespille édespille
szia tom! wave wave wave kipihented a fáradalmakat? mi van a kért fotókkal? hmmm?
#19157   2007. 02. 13. kedd 20:13
Szoni Szoni
De ketten kell vallaljuk ! vigyor2 wave
#19158   2007. 02. 13. kedd 22:19
édespille édespille
rendben. vállaljuk ketten. de te leszel a főfelelős, akkor is! :)
#19159   2007. 02. 14. szerda 06:20
én nem igazán kedvelem a valentin napot...volt egy idő, amikor vettünk valami apróságot, kedvenc csokit egymásnak, de ma már megbeszéltük, hogy nem kell...azért berakom a kedvencemet:)

VALENTINOS JÓ REGGELT:)
#19160   2007. 02. 14. szerda 06:22
270 Február 14. (1737 éve történt)
Valentin nap
Valentin püspök halálának évfordulója. A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást.

0496.02.14. -én I. (Szent) Gelasius pápa elrendelte, hogy e napon ünnepeljék Szent Valentin napját.

Az ősi pogány templomi áldási ceremóniákból alakultak ki a Valentin-napi szokások. Ezt a napot az angolok már 1446-ban ünnepelték. Az 1700-as években váltak divatossá a Valentin-verseskötetek, a XIX. században ezen a napon már üdvözlőkártyákat is küldtek egymásnak az emberek. A Valentin-nap megünneplése Magyarországon 1990-ben éledt fel.

Az ókori Rómában február közepén volt a várva várt Lupercalia, a szerelemünnep, amikor mindent szabad. A római erdőisten, a farkas alakjában elképzelt Faunus asszonyát, Luperca istennőt dicsőítették ezen a napon, s Faunusról köztudott, hogy féktelen, kifogyhatatlan szerelmi erővel - ma potenciának neveznénk -, rendelkezett.

Ekkor Róma fiataljai, akik épp, hogy csak a látszat kedvéért elrejttették szemérmüket egy rongydarab alá (a bátrabbja még ezt sem), véletlenszerű névkihúzás nyomán párt kerestek maguknak.

Ilyenkor az is szokás volt, hogy a lányok körbe futották a Palatinus dombot, a város papjai pedig egy kecskebőrből készült szíjjal meglegyintették őket.(A szíjat februa-nak hívják, ebből lett a február.)

A legenda szerint az i.sz. 270-ben tartott ünnepen végezték ki Valentint, az üldözött, keresztény püspököt. Bizonyos nézetek szerint Valentint azért ítélték halálra, mert segített üldözött keresztény társainak, sőt egyiket-másikat ki is mentette a börtönből, míg más források szerint Valentin titokban párokat adott össze, noha ezt II. Claudius megtiltotta, mondván: a nőtlen katona lojálisabb a nősnél.

A legenda szerint a kivégzés előtt Valentint börtrönben őrizték. A börtönőrnek volt egy vak lánya, akit Valentin imádsággal meggyógyított. Egy másik variáció szerint ez a lány teljesen éplátású volt, viszont szerelembe esett Valentinnal. Amikor a férfit vitték a vesztőhelyre, akkor odakiáltott, hogy "a Te Valentinod", illetve egy másik változat szerint levélkét dobott a (vakságból felgyógyult) lány felé az imént idézett szöveggel.

A teljesség kedvéért van egy harmadik variáció is, amelyben nincs semmilyen lány, csak annyi, hogy miközben vitték el, azt kiáltotta a tömegnek, hogy "Ne felejtsétek Valentint!", és hogy "Szeretlek benneteket!" Mint kitűnhet, a szeretet motívuma mindhárom esetben meghatározó erővel van jelen, s ennyiben mintegy előkészíti napjaink megemlékezéssorozatát.

... 956 957 958 959 960 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!