én sem énekelek a zuhany alatt...ellenben bárhol, bármikor, bármit

DUDOLGASD KEDVEDRE? KIRÁLYNŐNK!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 16. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 22:48

én sem énekelek a zuhany alatt...ellenben bárhol, bármikor, bármit

én a himnuszt szoktam énekelni tus alatt. a szózatot is. az érik a szőlővel zárom.
elég idétlen választás egy fürdőszobához, de annyira fantasztikus, próbáljátok ki tus alatt a himnuszt, gyönyörű!
egyébként szia mindenkinek.
elég idétlen választás egy fürdőszobához, de annyira fantasztikus, próbáljátok ki tus alatt a himnuszt, gyönyörű!
egyébként szia mindenkinek.
mikor fiam csepp volt, ezt a számot énekelgettem neki, szinte minden nap. imádta. ő ült az óriási ágyon, én meg... én meg bohóckodtam a szoba közepén. sokat kacagott, de ő is mutogatta szépen sorjában a testrészeket :) (a belső szerveknél kissé gondban voltam az elején, de megoldódott)

Én a vén európát dúdolgatom néha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 21:39
Törölt felhasználó (24620)

Sajn nem én vagyok, de látom már mit fogok holnap a zuhany alatt énekelni...
ténleg...
SZOKTATOK-E A ZUHANY ALATT ÉNEKELNI, ÉS HA IGEN, MIT?
ténleg...
SZOKTATOK-E A ZUHANY ALATT ÉNEKELNI, ÉS HA IGEN, MIT?
Sze !
Mi ezt üvöltöttük a Sicu-ban,hetröl-hetre,egy par even keresztül.Tancolni is megprobaltunk ra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ezt üvöltöttük a Sicu-ban,hetröl-hetre,egy par even keresztül.Tancolni is megprobaltunk ra...

no igen, himnusz-székelyhimnusz nekem is megy néha a tus alatt :) Hiába no, ha egyszer tetszik.
Oztán vótam ma a pejacon.
Nézzétek csak milyen csuda vásárfiát hoztam!

(500Ft-ért nem tudtam otthagyni)

én is piacoztam. :) 50 foritért nem tudtam otthagyni :):):)

50HUFért én öngyutacsot vettem a pipázáshoz (rendeset sajna nem találtam, csak pucérnéniset, meg vihargyújtót, csak az nem jó a pipához)

Nekem ez tetszik nagyon!

Hopsz, most nézem csak, balra tőlem mi van a falon. :D:D:D (anyunak valami posztere, itt szokott angolórát tartani)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 12:57

Jut eszembe, haverom is a zuhany alatt énekelte, cska az apja rászólt, hogy ne pont ott kéne :D
Ha te vagy a maszk alatt, akkor tőled jobbra van!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 13:21

Hopsz, most nézem csak, balra tőlem mi van a falon. :D:D:D (anyunak valami posztere, itt szokott angolórát tartani)
nektek balra, nekem jobbra! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 13:23
Törölt felhasználó (7767)

Ha te vagy a maszk alatt, akkor tőled jobbra van!!!

Édespille "darabja" végtelenítve forog most éppen, talán ez pont zuhanyozni való. Egyre jobban tetszik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 13:22

Jut eszembe, haverom is a zuhany alatt énekelte, cska az apja rászólt, hogy ne pont ott kéne :D
téjjeg tetszik?
örülök :) tanuld be a szöveget, énekeld a tus alatt. annnnnyyyyyyira erotikusan lehet énekelni, s közben pózolgatni!

Rossz vasar volt...viragot nem lehet,nem szabad gazmaszkaval szagolni...es itt csak illatos,büszke viragszalak vannak,kik illatukat terjeszteni nem riadosok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 12:57

nagyon szeretem:) az egészet:) egyszer a corában szembe jött velünk a vikidál, mikor hazaértünk beraktam a kazit, és végig hallgattuk...és szoktam is énekelni...a legerotikusabb dal is ebben van:)
az egyik legszexisebb dal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
az egyik legszexisebb dal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)