Nem inkább az én ölembe.-)))))))))))))
Jóccakát mindenkinek! Holnap találkozunk.?
jóregg:)
kaptam egy kellemesen bizsergetős erotikus történetet az egyik nagyon kedves fórumozótól:)
az jutott eszembe, hogy rendezek egy erotikus történetíró versenyt:)
összeszedem a pályázati feltételeket és közreadom hamarosan:):):)
kaptam egy kellemesen bizsergetős erotikus történetet az egyik nagyon kedves fórumozótól:)
Jó reggelt mindenkinek.
Még nem értem a hétvégi termés végére, de látom elfáradt a banda! Hétfőn reggel első hozzászólás negyed 10 után. Na gratulálok:)
Még nem értem a hétvégi termés végére, de látom elfáradt a banda! Hétfőn reggel első hozzászólás negyed 10 után. Na gratulálok:)
"édespille #21475 | 2007.02.17
én a himnuszt szoktam énekelni tus alatt."
Ez jó! Elképzelem Pillét, amint vigyázba állva énekel a zuhany alatt, miközben hull reá a vizpermet. Még a bimbói is vigyázzban vannak.
Jó regg... mindenkinek.
én a himnuszt szoktam énekelni tus alatt."
Ez jó! Elképzelem Pillét, amint vigyázba állva énekel a zuhany alatt, miközben hull reá a vizpermet. Még a bimbói is vigyázzban vannak.

Jó regg... mindenkinek.
Húú, én még kiscsikó koromban írtam egyet, vagy 14 évesen :D
Ha fent van az egyik site-on, talán belinkelem, ha nem szégyenlem halálra magam :D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:17
Ha fent van az egyik site-on, talán belinkelem, ha nem szégyenlem halálra magam :D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia CPT! Ez szerintem azér' van, mert tegnap (#21626 | tegnap 22:35) este óta nem lehetett belépni a GG-re, csak most.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:26

Jó reggelt mindenkinek.
Ilyet én is írtam, néhány évvel ezelőtt. Igencsak elengedtem a fantáziámat..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:17

Valóban, most hogy mondod, reggel én is próbáltam belépni és nem ment. De azt hittem csak pillanatnyi zavar, mint ahogy sajnos szokott lenni rendszeresen. De köszönöm a magyarázatot, amilyen szétszórt vagyok eszemeb se jutott.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:34

Szia CPT! Ez szerintem azér' van, mert tegnap (#21626 | tegnap 22:35) este óta nem lehetett belépni a GG-re, csak most.
Szívesen, nincs mit. Én is egyszer hozzájutok, hogy hétvégén este itt lehessek egy kicsit, erre leáll az egész hóbelevanc

Keresem a legbizsergetőbb erotikus történet íróját

Azért erre a címre küldd, mert a szaftos sztorikat jeligével ellátva teszem közzé egy erre alkalmas topicban, majd meghatározott ideig várjuk a szavazatokat

Egyéb infók:: kötetlen témaválasztás, kultúrált szöveg, a helyesírással ne törődj, majd ráküldöm a Word csapatát

Nyeremény: még nem tudom pontosan, de valamit kitalálok...szóval lesz jutalom

Időpontok: Február 20-március 5. -->sztorik beküldési ideje
Március 5-12ig --> szavazás
Március 14. --> eredményhirdetés
Miután ellenőrizni nem tudom minden esetben, hogy saját a sztori, ezért csak bízom minden pályázó becsületességében...ha a közreadott sztorik között bárki felfedez plágiumot, az jelezze nekem a pontos fellelhetőséggel együtt...de azért ez nem vérre menő dolog, tehát kerüljük a vádaskodásokat, vitákat

Jó munkát: MmePrune

halihó mindenkinek!
nem hiszem!
lehet lenne vagy 5 hszel több!
az utóbbi időbe ez az ami jellemző! CPT és én tartjuk a frontot nap közben, és aztán nyema!
és ráadásul a lotyókám sincs sehun!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:35
nem hiszem!
az utóbbi időbe ez az ami jellemző! CPT és én tartjuk a frontot nap közben, és aztán nyema!

Ilyet én is írtam, néhány évvel ezelőtt. Igencsak elengedtem a fantáziámat..
Meg én is bekukk néha, de mostanság elhavaz a munka.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:53

halihó mindenkinek!
nem hiszem!
nem hiszem!

Szia Surda!
Charlotte írta, hogy a gyerkőc nem alszik napközben, meg hogy az orra is lyukas
(mármint a gyereknek) szóval csak esténként ér rá. Hát öszinte részvétem
! Veled szomorkodom én is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 09:53

halihó mindenkinek!
nem hiszem!
nem hiszem!

igaz!
a hőmérős járt mán erre felé?
és Cuncus? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
a hőmérős járt mán erre felé?
és Cuncus? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi!
de az egyetlen lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 10:09
de az egyetlen lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Surda!
(mármint a gyereknek) szóval csak esténként ér rá. Hát öszinte részvétem
! Veled szomorkodom én is

helyesen:
surdapapa #21640 | ma 10:11
köszi!
de az egyetlen jelen lévő lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!!
Válasz CPT üzenetére (21638)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 10:11
surdapapa #21640 | ma 10:11
köszi!
de az egyetlen jelen lévő lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!!
Válasz CPT üzenetére (21638)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi!
de az egyetlen lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!!
de az egyetlen lyukasunk is más topicocba Admint jáccik törölgeti az alattvalók hozzászólásait!!!
Rájöttem!!!!! Megfejtettem!!! Zseni vagyok!!!
Nem értettem minek Szilvánknak a sok erotikus történet, de megvan. Ugye most óvónénit játszi, a gyerekek meg ugye olyanok, hogy nem egy könnyen alszanak délután. A mesékből Prune kifogyott így most újakat gyüjt, és mégha a legjobb történet szerzőének díjat is kell adnia
biztos megéri neki.
Nem értettem minek Szilvánknak a sok erotikus történet, de megvan. Ugye most óvónénit játszi, a gyerekek meg ugye olyanok, hogy nem egy könnyen alszanak délután. A mesékből Prune kifogyott így most újakat gyüjt, és mégha a legjobb történet szerzőének díjat is kell adnia

Gyerekek a kereskedelmi TV-k alul bírják még múlni saját magukat???
pénteken a legújabb produkcióa Szarok a jégen című mindent alúlmúlt!
hogy jöhet egy ilyen barom produkció ahhoz, h egy ezredik senkit egy senki által nem nézett sorozatból sztárnak nevezzen egy világ, vagy európa bajnoki mezőnyben eredményt elérő (3. vagy 4. volt, ráadásul a verseny szépségkirálynője!)versenyzőnőhöz képest!
ennél felháborítóbbat!
az undorító ebben, h szegény Póth Diának (és a többinek) a pénz miatt el kell vállania az ilyet!
hogy jöhet egy ilyen barom produkció ahhoz, h egy ezredik senkit egy senki által nem nézett sorozatból sztárnak nevezzen egy világ, vagy európa bajnoki mezőnyben eredményt elérő (3. vagy 4. volt, ráadásul a verseny szépségkirálynője!)versenyzőnőhöz képest!
ennél felháborítóbbat!
az undorító ebben, h szegény Póth Diának (és a többinek) a pénz miatt el kell vállania az ilyet!
Hogyne! A szombat esti párbajjal (állítólag).
Milyen jó, hogy én nem néztem...
Biz'Isten jabban jártok, ha a két hagyományost nézed, vagy előveszel egy könyvet.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 10:22
Milyen jó, hogy én nem néztem...
Biz'Isten jabban jártok, ha a két hagyományost nézed, vagy előveszel egy könyvet.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek a kereskedelmi TV-k alul bírják még múlni saját magukat???
ennél felháborítóbbat!
ennél felháborítóbbat!