na mit táncolsz?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:10

Jelentem Én a tutajos és csapatát nézem vissza videóról.. mert az este mást néztem
Aztán meg nemsokára megyek táncra...

Aztán meg nemsokára megyek táncra...
sziasztok

szia BB! pusszancs! (juj de nyálas vagyok) :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:29
Törölt felhasználó (62015)
VIP

sziasztok

Törölt felhasználó (69371)

szia BB! pusszancs! (juj de nyálas vagyok) :)))
Naaaa, az elveszett kismadár!!! Csak visszajöttél! Hiányoztál ám majd mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:29

VIP

sziasztok

jól csak belémkötött a 230 V, egy napig korházban voltam! de minek!? ilyet nem láttam még: a korházban minden embernek megy a hasa! valami nem stimmel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:32
hogy vagy Te drága?
VIP

Pedig nekem valami aszonta oan randa vagy, hogy még az ipari áram se b@szna meg! (NEM BESÉRTŐDNI, CUKKOLLAK!!!).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:35

jól csak belémkötött a 230 V, egy napig korházban voltam! de minek!? ilyet nem láttam még: a korházban minden embernek megy a hasa! valami nem stimmel!
egész este világítottam a korházban, én vagyok a fény az éjszakában! lol-lálipop
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:36

Pedig nekem valami aszonta oan randa vagy, hogy még az ipari áram se b@szna meg! (NEM BESÉRTŐDNI, CUKKOLLAK!!!).

na mit táncolsz?
Erre van egy megtörtént sztorim: A rendőrségi fogdáról kórházba kellett vinni egy faszit, mert belefejelt a csapba és beszakadt a feje. A Kórházban meg kellett röntgenezni. A faszi fexik a röntgenasztalon, odakint meg ugye a röntgenorvos, mellette vagy 3 zsaru, a kísérők. Na, ugye a röngtengép már tiszta számítógép, billentyűzet, stb. A röntgenezés is az "ENTER" lenyomására indult. Amikor megtörtént, az egyik zsaru odaszólt a társának: "Üss már neki még vagy 3 Entert, és este úgy fog világítani a feje a zárkában, hogy megverik a zárkatársai, mert nem tudnak tőle aludni!". A hatás leírhatatlan volt, a röntgenorvos csaj sztem még most is röhög, pedig ez nem ma volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:37

egész este világítottam a korházban, én vagyok a fény az éjszakában! lol-lálipop
ezt egészítsd ki a zsaru és a röntgenes dokinő szexjelenetével, és már küldheted is priviben:):):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:41

Erre van egy megtörtént sztorim: A rendőrségi fogdáról kórházba kellett vinni egy faszit, mert belefejelt a csapba és beszakadt a feje. A Kórházban meg kellett röntgenezni. A faszi fexik a röntgenasztalon, odakint meg ugye a röntgenorvos, mellette vagy 3 zsaru, a kísérők. Na, ugye a röngtengép már tiszta számítógép, billentyűzet, stb. A röntgenezés is az "ENTER" lenyomására indult. Amikor megtörtént, az egyik zsaru odaszólt a társának: "Üss már neki még vagy 3 Entert, és este úgy fog világítani a feje a zárkában, hogy megverik a zárkatársai, mert nem tudnak tőle aludni!". A hatás leírhatatlan volt, a röntgenorvos csaj sztem még most is röhög, pedig ez nem ma volt.
Hááát, hogy utána mit csináltak, nem tudom... Vagy hogy csináltak-e valamit... De a csávó fejére aznap este az összes fogdás zsaru feltette a mobilját tölteni... :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:47

ezt egészítsd ki a zsaru és a röntgenes dokinő szexjelenetével, és már küldheted is priviben:):):):):)
szép estét, kedveseim :)
(******) úr bécsben gyógyittatja magát. nem bizik a magyar szakmában.
(aki érti, törli, aki nem érti...)
(* a név kimoderálva, pol. jellege miatt!)
(******) úr bécsben gyógyittatja magát. nem bizik a magyar szakmában.
(aki érti, törli, aki nem érti...)
(* a név kimoderálva, pol. jellege miatt!)

most, hogy igy belegondolok, tán azért éneklem a himnuszt és a szózatot a tus alatt, mert ott nem kell vigyázban állni. kipróbálom igy is. nem feltétlen jó az, ha mindig az előirtak, a szabályok szerint cselekszünk, néha át is kell hágni őket. igy meg... igy meg szabály áthágva, himnusz kipróbálva nem vigyázzban állva. :):):)
nem sokáig maradok ma se mert pakolászok már meg készülök,tudod írtam h elutazom....remélem megkaptad a mail-t:))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:32

Naaaa, az elveszett kismadár!!! Csak visszajöttél! Hiányoztál ám majd mindenkinek!

gyors voltál

jaj, azt meg elfelejtettem: örülök, hogy kedvelsz, szeretsz, tisztelsz :) (s ezért nem tilc ki egy hétre)

Én is kedvelek ceretlek stb

még egy ember, ki nem tilt :) abbamaradt az éjszakai műszak?
ez sexi lehet! kíváncsivá tettél!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)