Stella alkoholmentes felszolgalva a kedvesemnek, Vadnak meg 1 fagyos Heineken
én is.... és akkor mi van?
1 söröcskétől nem megyek este a falnak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
1 söröcskétől nem megyek este a falnak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
valaki után tőltené a poharam vagy az infuzios alkoholom?
felébretem és sok a csacsogás, akkor inkább a kábaság.. hazai vegyes is jo lesz vizes pohárral
felébretem és sok a csacsogás, akkor inkább a kábaság.. hazai vegyes is jo lesz vizes pohárral
Hei Nekem!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem egy alkoholmenteset prezentálj bébi, ma még vezetek
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
amilyet eppen csak kivansz, csak mondd ki mi kell
Milyen sört kapok?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:40

sorok kibontva,mar felig leittam az enyemet.Az asztalteritest meg a lanyokra hagyom :D
sorok kibontva,mar felig leittam az enyemet.Az asztalteritest meg a lanyokra hagyom :D
csak a neten
meg nem,sajnos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Oda is követni foglak...szeretem, ha van mit fogni a nőn!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:29

zsoltika ezt elk...tad, megettem az egész táblával...na ezért kell mennem a másik topicba, hogy megtudjam kinek jövök be ezek után :D:D:D:D:D:D
rumcájsz, én most elbizonytalanodtam cohen-t illetően...melyik a legismertebb száma? utána kell néznem
pille azt mondta, hogy én biztos elkezdeném énekelni a szövegét, ezért nem lennék képes dugni zenére...de a fülembe súghatod...az tetszene...csak hát nagyon közel kéne hajolnod, mert nyilván nem hallanám a zenétől
mindegy, milyen a csoki... a tálalás a lényeg... melyik testrésedről egyem, nylogassam le?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 12:20

olyan csokim van...lila tehenes, maracuja & hibiscus
honnan kéred?
honnan kéred?
zsoltika ezt elk...tad, megettem az egész táblával...na ezért kell mennem a másik topicba, hogy megtudjam kinek jövök be ezek után :D:D:D:D:D:D
cuncus elment..elment? :):):)
jöhetne már charlotte felolvasni...
rumcájsz! cuncus küldött képet már...
cuncus, itt ma már nem dugunk kettesben (kuncogás)
olyan csokim van...lila tehenes, maracuja & hibiscus
honnan kéred?
honnan kéred?