Nekem vagy egy répám:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:26
Törölt felhasználó (21812)

Különben is, miért gondolod, hogy nincs esélyem a Woody Harrelsonnál? Bármikor megszerzem magamnak. Csak füttyentenem kell. Úristen! Nem tudok fütyülni... Adjatom sárgarépát, gyoooorsaaaan!!!
Különben is, miért gondolod, hogy nincs esélyem a Woody Harrelsonnál? Bármikor megszerzem magamnak. Csak füttyentenem kell. Úristen! Nem tudok fütyülni... Adjatom sárgarépát, gyoooorsaaaan!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:21

Lyányok!
miért ilyen elérhetetlen 'álom'pasik után csorgatjátok a nyálatokat, amikor itt vannak köztetek a jobbnál-jobb, elérhető pasik????
Fene sem érti a nőket...
miért ilyen elérhetetlen 'álom'pasik után csorgatjátok a nyálatokat, amikor itt vannak köztetek a jobbnál-jobb, elérhető pasik????
Fene sem érti a nőket...
Naja, mert akkor én is nő vagyok!
Ugyan már! Ez csak vizuális élvezet. Az elérhető közelségemben lévő pasimra is csorgatom a nyálam, ne félj ;-)))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Lyányok!
Fene sem érti a nőket...
Fene sem érti a nőket...
ebben latod igazad van...lenyomok 1 unicumot is banatomban, sot asszem elhagyom a nappalit es megyek a haloba :(((

Lyányok!
Fene sem érti a nőket...
Fene sem érti a nőket...
Lyányok!
Fene sem érti a nőket...
Fene sem érti a nőket...
Jaja, kiprovokált nálam egy kis nyálcsorgást ;-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:18

az nem akadály:D:D:D:D benyomsz egy pohár bort, és a bébi édesen fog durmolni...:D:D:D:D:D:D:D...áhh, én sem ittam szoptatás alatt...a hajós egy istenkirályvagymifene...imádom...és a woddy is..láttad a larry flint-et vele?...huuuuu
az nem akadály:D:D:D:D benyomsz egy pohár bort, és a bébi édesen fog durmolni...:D:D:D:D:D:D:D...áhh, én sem ittam szoptatás alatt...a hajós egy istenkirályvagymifene...imádom...és a woddy is..láttad a larry flint-et vele?...huuuuu
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:15

Ja, és szoptatok. Ennyit meg a borozásról...
De a Hajóst azért élvezem a képernyőn ;-)
Ja, és ha már előjött a Született gyilkosok: Woody Harrelson sem egy utolsó pasi :-))
Ja, és ha már előjött a Született gyilkosok: Woody Harrelson sem egy utolsó pasi :-))
Nééééégy??!!! Gratulálok! És minden elismerésem a feleségedé. Éljen Manka!!!
Nagyon megcsinálták ám annak a filmnek a zenéjét. Rongyosra hallgattam a cédét :-)))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:15

nem hiszem el,hogy meg a fil soundtrackjet is ismered.Kurva jo az is.Ha Szilvike nem lesz feltekeny akkor nyomok 1 nagy puszit a homlokodra.Valakinek sor?
persze, hogy nem mindig, de gyakran lehet...nekem szerencsém van az anyámmal, mert közel lakik, és kezdettől fogva támogatta efféle elképzeléseimet, annak ellenére, hogy dolgozik...de meghálálom neki...és szuper, ha van az embernek gyereke, de hidd el nekünk is jár egy kis pihenés
Ja, és szoptatok. Ennyit meg a borozásról...
Ja, és ha már előjött a Született gyilkosok: Woody Harrelson sem egy utolsó pasi :-)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:11
Ja, és ha már előjött a Született gyilkosok: Woody Harrelson sem egy utolsó pasi :-)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

azért teremtette isten a nagymamákat, hogy az unokájuk boldoggá tegye őket, amíg nagylányuk, nagyfiúk élvezi az életet...:D:D:D:D:D én maximálisan igyekszem a nagymamát boldoggá tenni, hiszen mégiscsak a gyereke vagyok...így fejezem ki hálámat, hogy felnevelet...:D:D:D és így én is élvezhetem hajós andrist, meg a tokaji borozást...
nem hiszem el,hogy meg a fil soundtrackjet is ismered.Kurva jo az is.Ha Szilvike nem lesz feltekeny akkor nyomok 1 nagy puszit a homlokodra.Valakinek sor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:13

Nemtom, hogy tudod-e már azóta, hogy ki az a Cohen, de azt hiszem, hogy ha láttad a Született gyilkosokat akkor abban két szám is van tőle: Waiting for the miracle, The future.
már ha van bevethető nagyi...
#430: 1 gyereknél csak a több gyerek ér többet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
#430: 1 gyereknél csak a több gyerek ér többet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

azért teremtette isten a nagymamákat, hogy az unokájuk boldoggá tegye őket, amíg nagylányuk, nagyfiúk élvezi az életet...:D:D:D:D:D én maximálisan igyekszem a nagymamát boldoggá tenni, hiszen mégiscsak a gyereke vagyok...így fejezem ki hálámat, hogy felnevelet...:D:D:D és így én is élvezhetem hajós andrist, meg a tokaji borozást...
Nálunk mindkét nagyi 300 km-re lakik. Ennyit erről.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemtom, hogy tudod-e már azóta, hogy ki az a Cohen, de azt hiszem, hogy ha láttad a Született gyilkosokat akkor abban két szám is van tőle: Waiting for the miracle, The future.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:07

majd én nyomok neki egyet, de szigorúan a homlokára...hiszen a kebelbarátnőm...erről jut eszembe, imádom a büszkeség és balítéletet, ahogy az az édes colin firth tud nézni....huh... és az értelem és érzelem is nagyon jó..alan rickman..ah..és ohhhh...és mmmm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:01

Nem vagyunk egyedül. Az utánfutó állandóan a sarkunkban van. :-)))
Néha úgy érzem, hogy bármit megadnék azért, ha egy napot újra egyedül tölthetnék egy fesztiválon, koncerten, moziban, akárhol...
De nem panaszkodom, a kiskölyök mosolyáért hajlandó vagyok lemondani ezekről - egy időre :-)
Néha úgy érzem, hogy bármit megadnék azért, ha egy napot újra egyedül tölthetnék egy fesztiválon, koncerten, moziban, akárhol...
De nem panaszkodom, a kiskölyök mosolyáért hajlandó vagyok lemondani ezekről - egy időre :-)
La vita e bella, Vanilla Sky,A bug's life,Schindler listaja, Szuletett gyilkosok stb..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
én is szeretlek beneteteket
jol átsütve citrommal a szájba ... ha rosszalkodtok

jol átsütve citrommal a szájba ... ha rosszalkodtok
majd én nyomok neki egyet, de szigorúan a homlokára...hiszen a kebelbarátnőm...erről jut eszembe, imádom a büszkeség és balítéletet, ahogy az az édes colin firth tud nézni....huh... és az értelem és érzelem is nagyon jó..alan rickman..ah..és ohhhh...és mmmm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:03

Jaja, én is erre gondoltam reggel. Meg arra, hogy Édespillét látni itt a legritkábban...
Gyere ide, Pillécske, hadd nyomjunk egy puszit a homlokodra azért, hogy beköltözhettünk ide!
Gyere ide, Pillécske, hadd nyomjunk egy puszit a homlokodra azért, hogy beköltözhettünk ide!