A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1183 1184 1185 1186 1187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#444   2006. 09. 27. szerda 08:35
MmePrune MmePrune
ohhh de kár...csak 36,5 :(:(:(
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 08:34
hat igen, de legalabb 55 fokos legyen :D
#443   2006. 09. 27. szerda 08:34
cuncus cuncus
hat igen, de legalabb 55 fokos legyen :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 08:32
szilvalé kell? :D:D:D:D:D:D
#442   2006. 09. 27. szerda 08:32
MmePrune MmePrune
#441   2006. 09. 27. szerda 08:21
cuncus cuncus
kupica
#440   2006. 09. 27. szerda 08:20
cuncus cuncus
ilyen sorrenden, utanna 1 kipuca szilvapalinka
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 08:13
jóregg neked is! szivar, kávé?
#439   2006. 09. 27. szerda 08:13
MmePrune MmePrune
jóregg neked is! szivar, kávé?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 27. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 08:05
szep jo reggelt mindenkinek
#438   2006. 09. 27. szerda 08:13
MmePrune MmePrune
#437   2006. 09. 27. szerda 08:05
cuncus cuncus
szep jo reggelt mindenkinek
#436   2006. 09. 27. szerda 07:55
BigJoe23 BigJoe23 VIP
tényle jópofa
#435   2006. 09. 27. szerda 06:47
MmePrune MmePrune
grat...ez tényleg nagyon jó forgatókönyv..és mosolyogtam is rajta...komolyan tetszik....a zárójelesek nem mindig fedik az igazságot...és a párbeszédek mögött vannak privát tartalmak, amiket te nem érthetsz...de bizisten nagyon ügyes vagy!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 23:16
Most poénkodom, sértődés ne essék!
Nagyon igéretesen indult-folytatódott! vigyor2 wave Bizisten - és ebben biztosan igazat adtok nekem -, ez egy tökéletes forgatókönyv:

Gennyzsákszem NAPPALIja (nyitott, bárki bejöhet) | Nyitotta: Gennyzsakszem (2004.09.20 05:45)

*MmePrune :(berobban a színre, sóhajtozva): Üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem...(köszi gorgh0) pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben l

*gonoszKismalac:(teljesen unottan, legyintve) Tőllem, ezeket mind megkaphatod, de igazán a kefélést élveznéd szerintem...

*MmePrune : (teljesen felvillanyozva, lelkesen): Kefélünk egyet most?

*BigJoe23[VIP] :(nehéz testi munkától zihálva, kétségbeesetten): Már megint nem velem :-(

*gonoszKismalac :(élesen, bántón) : Még mindig...!

*MmePrune: Oh, joe! te láttál engem képen, és mégis akarsz? micsoda kitartás! lehet, hogy tényleg kéne makkokat számolgatnunk?

*BigJoe23[VIP] : Én már csak ilyen vagyok :-D

*a.anita.82 :(hirtelen berobban a "köztudatba") : Kellemes napot mindenkienk? Mivel szogáljátok ki az újonnan érkezőket?

*charlotte : (mintha csak nem is venné észre anitát, MmePrune-nek lárifárizik buzgón): Én is bejövök egy kis csevegésre.
Érdekes, hogy a topicnyitó nevének hatására eleve gyalázkodó a hangnem, pedig Gennyzsákszem is biztos olyan kis aranyos, jóravaló pasi lehet :-)
Na, és mit csináljunk ebben a nappaliban, ha már összegyűltünk páran? Üvegezéshez mit szóltok? Pörgetek :-) Ejnye, kisasszony, ez egy nappali!!! Itt nem kefélünk. Legalábbis addig nem, amíg elő nem kapom a fényképezőgépemet, hogy készítsek rólatok egy jó kis malackodó sorozatot ;-)

*tom1019[VIP][ADMIN]:(becaplat, hozzávágja a rumosüveget Charlotte-hoz, majd nyersen ráförmed): Nálad állt meg az üveg szája, vedd csak le a blúzodat!

*charlotte :(nem hagyja magát): Ácsi, először a kabátom jön, baromi hideg van itt, senki nem hozott fát a kandallóba :-)

tom1019[VIP][ADMIN]: (megjuhászodva): Nálunk jó az idő! Fürdőnaciban és egy köppenyben vagyok, megyek úszni...

*charlotte : (gúnyorosan): Nem mersz ittmaradni ennyi ruhában üvegezni, igaz? ;-)

*MmePrune :(mintegy felocsúdva): Pörgettem! tom, le a nacival!!!!!! lássuk a medvét! :):):)
.................................................

#434   2006. 09. 26. kedd 23:16
Katinka Katinka
Most poénkodom, sértődés ne essék!
Nagyon igéretesen indult-folytatódott! vigyor2 wave Bizisten - és ebben biztosan igazat adtok nekem -, ez egy tökéletes forgatókönyv:

Gennyzsákszem NAPPALIja (nyitott, bárki bejöhet) | Nyitotta: Gennyzsakszem (2004.09.20 05:45)

*MmePrune :(berobban a színre, sóhajtozva): Üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem...(köszi gorgh0) pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben l

*gonoszKismalac:(teljesen unottan, legyintve) Tőllem, ezeket mind megkaphatod, de igazán a kefélést élveznéd szerintem...

*MmePrune : (teljesen felvillanyozva, lelkesen): Kefélünk egyet most?

*BigJoe23[VIP] :(nehéz testi munkától zihálva, kétségbeesetten): Már megint nem velem :-(

*gonoszKismalac :(élesen, bántón) : Még mindig...!

*MmePrune: Oh, joe! te láttál engem képen, és mégis akarsz? micsoda kitartás! lehet, hogy tényleg kéne makkokat számolgatnunk?

*BigJoe23[VIP] : Én már csak ilyen vagyok :-D

*a.anita.82 :(hirtelen berobban a "köztudatba") : Kellemes napot mindenkienk? Mivel szogáljátok ki az újonnan érkezőket?

*charlotte : (mintha csak nem is venné észre anitát, MmePrune-nek lárifárizik buzgón): Én is bejövök egy kis csevegésre.
Érdekes, hogy a topicnyitó nevének hatására eleve gyalázkodó a hangnem, pedig Gennyzsákszem is biztos olyan kis aranyos, jóravaló pasi lehet :-)
Na, és mit csináljunk ebben a nappaliban, ha már összegyűltünk páran? Üvegezéshez mit szóltok? Pörgetek :-) Ejnye, kisasszony, ez egy nappali!!! Itt nem kefélünk. Legalábbis addig nem, amíg elő nem kapom a fényképezőgépemet, hogy készítsek rólatok egy jó kis malackodó sorozatot ;-)

*tom1019[VIP][ADMIN]:(becaplat, hozzávágja a rumosüveget Charlotte-hoz, majd nyersen ráförmed): Nálad állt meg az üveg szája, vedd csak le a blúzodat!

*charlotte :(nem hagyja magát): Ácsi, először a kabátom jön, baromi hideg van itt, senki nem hozott fát a kandallóba :-)

tom1019[VIP][ADMIN]: (megjuhászodva): Nálunk jó az idő! Fürdőnaciban és egy köppenyben vagyok, megyek úszni...

*charlotte : (gúnyorosan): Nem mersz ittmaradni ennyi ruhában üvegezni, igaz? ;-)

*MmePrune :(mintegy felocsúdva): Pörgettem! tom, le a nacival!!!!!! lássuk a medvét! :):):)
.................................................

#433   2006. 09. 26. kedd 22:25
Katinka Katinka

József Attila:
A Dunánál
1
A rakodópart alsó kövén ültem,
néztem, hogy úszik el a dinnyehéj.
Alig hallottam, sorsomba merülten,
hogy fecseg a felszin, hallgat a mély.
Mintha szivemből folyt volna tova,
zavaros, bölcs és nagy volt a Duna.

Mint az izmok, ha dolgozik az ember,
reszel, kalapál, vályogot vet, ás,
úgy pattant, úgy feszült, úgy ernyedett el
minden hullám és minden mozdulás.
S mint édesanyám, ringatott, mesélt
s mosta a város minden szennyesét.

És elkezdett az eső cseperészni,
de mintha mindegy volna, el is állt.
És mégis, mint aki barlangból nézi
a hosszú esőt - néztem a határt:
egykedvü, örök eső módra hullt,
szintelenül, mi tarka volt, a mult.

A Duna csak folyt. És mint a termékeny,
másra gondoló anyának ölén
a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen
és nevetgéltek a habok felém.
Az idő árján úgy remegtek ők,
mint sírköves, dülöngő temetők.

2

Én úgy vagyok, hogy már száz ezer éve
nézem, amit meglátok hirtelen.
Egy pillanat s kész az idő egésze,
mit száz ezer ős szemlélget velem.

Látom, mit ők nem láttak, mert kapáltak,
öltek, öleltek, tették, ami kell.
S ők látják azt, az anyagba leszálltak,
mit én nem látok, ha vallani kell.

Tudunk egymásról, mint öröm és bánat.
Enyém a mult és övék a jelen.
Verset irunk - ők fogják ceruzámat
s én érzem őket és emlékezem.

3

Anyám kún volt, az apám félig székely,
félig román, vagy tán egészen az.
Anyám szájából édes volt az étel,
apám szájából szép volt az igaz.
Mikor mozdulok, ők ölelik egymást.
Elszomorodom néha emiatt -
ez az elmulás. Ebből vagyok. "Meglásd,
ha majd nem leszünk!..." - megszólítanak.

Megszólítanak, mert ők én vagyok már;
gyenge létemre így vagyok erős,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az őssejtig vagyok minden ős -
az Ős vagyok, mely sokasodni foszlik:
apám- s anyámmá válok boldogon,
s apám, anyám maga is ketté oszlik
s én lelkes Eggyé így szaporodom!

A világ vagyok - minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa -
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel - mai magyarok!

... Én dolgozni akarok. Elegendő
harc, hogy a multat be kell vallani.
A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
egymást ölelik lágy hullámai.
A harcot, amelyet őseink vivtak,
békévé oldja az emlékezés
s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 09. 26. kedd 18:01
Ha te iszod meg...
ravasz1
Amúgy nehogy megsértődj a főszereplő románsága miatt, Appolinaire nem tehet róla, hogy mi magyarok keserű szájízzel gondolunk erre a népre...
Másfelől, ha már idejöttél, talán valami kedvesebb bemutatkozó szöveggel kellett volna nyitnod, nem pedig nyomni itt a fikázást...
#432   2006. 09. 26. kedd 22:16
Katinka Katinka
Én is! vigyor2 wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 22:12
én itt mindenkit egyformán akarok szeretni..aki a másikat bántja, az engem is bánt...és ez a nappali eddig mentes volt az ilyen hsz-ektől...hagyjuk a fikázást, hagyjuk a mocskolódást és a szemétkedést az ajtó előtt...katinka bármikor szívesen látott vendég vagy közöttünk, de charlotte felolvasásai pusztán irodalmiak, és mindenki élvezi
#431   2006. 09. 26. kedd 22:12
MmePrune MmePrune
én itt mindenkit egyformán akarok szeretni..aki a másikat bántja, az engem is bánt...és ez a nappali eddig mentes volt az ilyen hsz-ektől...hagyjuk a fikázást, hagyjuk a mocskolódást és a szemétkedést az ajtó előtt...katinka bármikor szívesen látott vendég vagy közöttünk, de charlotte felolvasásai pusztán irodalmiak, és mindenki élvezi
#430   2006. 09. 26. kedd 22:10
X Törölt felhasználó (21812)
Őszintén gratulálok a bemutatkozásodhoz.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:36
bejelentkeztem= bemutatkoztam
#429   2006. 09. 26. kedd 21:57
Katinka Katinka
Kedves, én soha, de soha nem bántottalak, lécci, végy be engem is a "bandába"! smile wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 19:04
mi itt nagyon jó hangulatban töltjük napjainkat kölcsönös szeretetben és boldogságban (kismadarak repkednek szanaszét)...szívesen látunk mindenkit, aki felveszi ezt a feelinget...ha te is, akkor téged is, de ha nem, akkor kérlek ne gyere ide mocskolódni
#428   2006. 09. 26. kedd 21:54
Katinka Katinka
Kismadarak repkednek szanaszét,
S a konyak gőze hörög a pult fölött...
Lábaim, ó mondd, mért is tárjam szerteszét,
Ha kihegyzett gúnyod szemembe így döföd!???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 26. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
mi itt nagyon jó hangulatban töltjük napjainkat kölcsönös szeretetben és boldogságban (kismadarak repkednek szanaszét)...szívesen látunk mindenkit, aki felveszi ezt a feelinget...ha te is, akkor téged is, de ha nem, akkor kérlek ne gyere ide mocskolódni
#427   2006. 09. 26. kedd 21:49
Katinka Katinka
Tudod, oly szép ez a nap, s holnap talán a reggel is szép leend, ha saját magadat kérnéd fel arra, hogy legalább itt, a fórum hasábjain embernek érezzelek! Hagyd "Prune"-t, hogy ő mondja meg, mire is reagált! Kérlek!
A szemétkedést meg hadd ne piszkáljam, hogy honnan is "gyökérkedik"!
Ez a "nappali" nekem is nyittatot!!! vigyor2 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 09. 26. kedd 21:43
Előítélet akkor van, amikor nincs előzmény. Prune a te "kedves" szövegedre reagált.
És én is megkérnélek, hogy menj máshová szemétkedni.
#426   2006. 09. 26. kedd 21:43
X Törölt felhasználó (21812)
Előítélet akkor van, amikor nincs előzmény. Prune a te "kedves" szövegedre reagált.
És én is megkérnélek, hogy menj máshová szemétkedni.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 21:38
Tudod, előitéletből nem mindig kötelező orrbavágni a hozzászólót! Téged sem így ismerlek! confused vigyor2 wave
#425   2006. 09. 26. kedd 21:38
Katinka Katinka
Tudod, előitéletből nem mindig kötelező orrbavágni a hozzászólót! Téged sem így ismerlek! confused vigyor2 wave

... 1183 1184 1185 1186 1187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!