'Reggelt...
Szep jo reggelt mindenkinek! Kernek 1 kvt
tehát vazelinátor néha bekukkant a nappaliba és becontrolvézi gennyzsák nyitódumáját?
na, én is megyek aludni. jó éjt nektek is.
na, én is megyek aludni. jó éjt nektek is.
Én most Cotton Club Singerst hallgatok :-D
Imádom a Jethro Tullt. Voltam a koncertjükön pár éve.
És nem játszották az Oriont a szemetek!!!
És nem játszották az Oriont a szemetek!!!
mit = kit, el = meg
;-))
mindjárt ezer hozzászólás, ez a nem semmi :-)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
;-))
mindjárt ezer hozzászólás, ez a nem semmi :-)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
most ezt miért szúrtad ide be?
apropó, ha már itt vagy, hoztál valami finomságot?
apropó, ha már itt vagy, hoztál valami finomságot?
jaj vazi, már megint mit basztunk el?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 20:27

Gennyzsakszem #1 | 2004.09.20
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj :)
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik :)))
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj :)
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik :)))
Gennyzsakszem #1 | 2004.09.20
hát neked is nehéz volt a napod? nem nagyon szeretem a nehéz napokat. hm, a nehéz éjszakákat, hm... azokat szeretem.

jól van, no, nem kell morgolódni. abból indultam ki, hogy nappal a nappaliban szerény személyem nem szokott iddogálni. (mellékesen jegyzem: nincs nappalim)
Szilva mindent megerdemel.Amugy majd kerjed tolle,mert kuldtem neked valamit
most szol:Your Possible Pasts
szerintem igen, en csak del korul tudtam belepni kedves nappalinkba, de azota tisztaztunk par dolgot rumcsajszal, meg ittunk egy jot..
gondoltam, hogy tagadás lesz a válasz. én is ezt szoktam felelni efféle kérdésekre.
a mai nap is jól telt - egyébként?

a mai nap is jól telt - egyébként?
nem tudod mire kepes Szilvacska...

kikerrremm maggamnak, itt senki sseeeem reeszeg
pussz mindenkinek, itt a nappaliban.
látom, ismét nagy volt az ivászat. esetleg józan még valaki?
látom, ismét nagy volt az ivászat. esetleg józan még valaki?

egy utolso slukk es vege...
Hát azt nem ígérhetem, hogy olyan sokszor fogok benézni, dolgozó emberke vagyok, kérem szépen, néha-néha egy szabadnap azért betérek egy kis fülledt erotikára:-)) De ma itt töltöttem az egész délutánom, így a ruhavásárlásnak annyi!:-)
Most rohanok, h. legalább a boltba odaérhessek!:-))
Most rohanok, h. legalább a boltba odaérhessek!:-))