Szegénykém!
Jobbulást!
Ezek szerint velem nem volt nagyobb volumenű, mert utánam soha sem lettél beteg:-(((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:28
Jobbulást!
Ezek szerint velem nem volt nagyobb volumenű, mert utánam soha sem lettél beteg:-(((

Törölt felhasználó (368273)

Minden egyes nagyobb volumenű szexelés után beteg leszek, nálam ez már hagyomány!
Múltkor a bölcsességfogam, most meg ez.....Mi vár még rám?

azt feltételezem, hogy te már akkora volumen voltál, hogy nem mert megbetegedni, mert lemarad a következő nagy dobásodról:):):) hm?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:48

Szegénykém!
Jobbulást!
Jobbulást!

Na most még a hasam is megy, előtte meg kvízjátékban élve eltemettek...hát ez nem az én napom.....
Pusz mindenkinek!
Pusz mindenkinek!
Szia Drága!!
Mmi van Veled?Rég beszélgettünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 12:00
Mmi van Veled?Rég beszélgettünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na most még a hasam is megy, előtte meg kvízjátékban élve eltemettek...hát ez nem az én napom.....
Pusz mindenkinek!
Pusz mindenkinek!
mar asszem tisztaztuk,hogy a seggemhez semmi kozod :D
szerintem valami ambient zenet kellene tenni.Amugy mindenkinek jo etvagyat
szerintem valami ambient zenet kellene tenni.Amugy mindenkinek jo etvagyat
ejnye, te is lekaptad ezt a rohad vírust...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 12:00

Pusz mindenkinek!
Pusz mindenkinek!
ez csülök? basszus rá nem jöttem volna, azt hittem valami natúr husi füszeres trutyival leöntve:D:D:D:D
na jó, azért nem vagyok annyira gasztronómiai bunkó:)
hát ha csülök rendesen el van baltázva! csülöknek nagyon randán néz ki egyébként gusztusos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 12:50

ez csülök? basszus rá nem jöttem volna, azt hittem valami natúr husi füszeres trutyival leöntve:D:D:D:D
A csülök babbal igazán jó :-d
tegyünk bele egy kis hordósképosztát is!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
minek elrontani?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
elrontani???? akkor Te még nem ettél finomat!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
most mi van? csak én vagyok ilyen hülye érzelgős picsa?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:11

kedves barátaim!
megtörtént az 1000. hsz (taps charlotte-nak)...mondanék pár szót(egy könnycsepp)... amikor pár napja benéztem ide, és beleültem egy nagy lófaszba, még nem gondoltam, hogy megtalálom azokat az embereket (elcsukló hang), akik életem részévé válnak...basszátok meg én tényleg elérzékenyültem!...tehát kedves charlotte, édespille, kelyhecske, vad, rumi, surda, joe cuncus, zsolt (ugye nem hagytam ki senkit)...köszönöm nektek, hogy boldoggá tettétek napjaimat...és veletek ugyanitt a 2000.nél!!!
megtörtént az 1000. hsz (taps charlotte-nak)...mondanék pár szót(egy könnycsepp)... amikor pár napja benéztem ide, és beleültem egy nagy lófaszba, még nem gondoltam, hogy megtalálom azokat az embereket (elcsukló hang), akik életem részévé válnak...basszátok meg én tényleg elérzékenyültem!...tehát kedves charlotte, édespille, kelyhecske, vad, rumi, surda, joe cuncus, zsolt (ugye nem hagytam ki senkit)...köszönöm nektek, hogy boldoggá tettétek napjaimat...és veletek ugyanitt a 2000.nél!!!
Érzelgős vagy, az igaz...de nem hülye!
Mail-t kaptál a nemfrímélesre! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mail-t kaptál a nemfrímélesre! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Eprecske! Nem tudom, hogy vigasztal-e de én és a gyermekem is dögrováson vagyunk. A kölyöknek ráadásul fülgyulladása van, éjjelente 40 fok körüli lázzal. Én "csak" nyelni nem tudok. Jobbulást neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Iszonyatosan beteg lettem tegnapról mára, 1-2 jó szót kaphatok?:-) Utána meg gyűjtöm az erőt az éjjeli hétvégés műszakokra

Most olvasom, hogy a szex döntött ágynak ;-)
Akkor már nem is sajnállak annyira :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:28
Akkor már nem is sajnállak annyira :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden egyes nagyobb volumenű szexelés után beteg leszek, nálam ez már hagyomány!

Nyugi, én is hüppögök, ha arra gondolok, hogy összejött ez a jó kis társaság. És néha mérges vagyok, mert lemaradok egy csomó jó beszélgetésről, csak így utólag tudok betűzdelni ezt-azt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre a hétre elhagyom a nappalit!
Kellemes, szexben gazdag hétvégét!
Kézcsókom a Hölgyeknek, üdvözletem az Uraknak!
ByE és Pussy
ByE és Pussy
édes, hiányozni fogsz!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 29. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 13:57

Erre a hétre elhagyom a nappalit!
ByE és Pussy
ByE és Pussy
az már baj, ha nyelni sem tudod! :-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 13:43
Törölt felhasználó (21812)

Eprecske! Nem tudom, hogy vigasztal-e de én és a gyermekem is dögrováson vagyunk. A kölyöknek ráadásul fülgyulladása van, éjjelente 40 fok körüli lázzal. Én "csak" nyelni nem tudok. Jobbulást neked!