'Reggelt !
ahhh...ne is mondd!...eleve nagyon hosszú, kb. 40 cm...mire kézbe veszem, megtalálom az ujjaimnak a megfelelő pozíciót, aztán meg rendesen rá kell fordulni a számmal, és az sem mindegy hogyan kapom be...persze a szám mindig kiszárad az izgalomtól, hogy jól került-e az ajkaim közé, nem győzöm nyalogatni a szélét...tiszta őrület...és akkor még csak most jön a java, mert ugye produkálnom is kell valamit...a megfelelő helyen fogni, erősen tartani, ki ne csússzon a számból...a nyelvemet se mindegy hova dugom...és miután tele van vele az egész beszélőszervem, koordinálnom kell a levegővételt is az orromon...jaj, de nehéz szo.. izé furulyázni... ezt magyarázom az uramnak is, hogy sokat kell gyakorolnomn, ha otthon van, ha nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 30. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 30. szombat 23:26
Törölt felhasználó (21812)

Helló! Téged vártunk, hogy beszámolj nekünk az oboázásról izé furulyázásról...
Helló! Téged vártunk, hogy beszámolj nekünk az oboázásról izé furulyázásról...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 30. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 30. szombat 23:17

ma nagyon üres volt a nappali...héééééé....hol vagytok?.....ma szitává tanultam az agyam...és annyit furulyáztam

erre majd személyesen reagálnék...hp...

ma nagyon üres volt a nappali...héééééé....hol vagytok?.....ma szitává tanultam az agyam...és annyit furulyáztam

tegnap a 10 éves hazajött és megkért, hogy engedjem el a barátaihoz, mert azok találtak egy trabantot(!) és segítene nekik eltolni..mondtam, hogy szó sem lehet róla...akkor engedjem el bringázni...mondtam eriggy...cca. 3 óra múlva előkerült, de nem tolták el a trabantot, hanem találtak egy szamarat(!) amelyik nagyon szomjas volt, és adtak neki vizet a patakból, mert már a fa kérgét rágta lefele...ilyenkor vagyok boldog...hogy az én fiam is átéli azt a boldog gyerekkort, amiben nekem volt részem...mondjuk mi nem találtunk sose trabantot, meg szamarat...hogy ezt hol a rossebbe találták?
"...Míg felül széles, ám pille mellkasa..."
hoppá! rimbe faragták nevem!
hoppá! rimbe faragták nevem!

persze hogy imádod a karácsonyi dekorációt! még húsvétkor is az lóg kinn.
súg: naggggggyon kellemmmmmmes randim volt :)

súg: naggggggyon kellemmmmmmes randim volt :)
*nagyot nyel, vágyakozik*
Mikor egy igazi férfi nők közelében találja
magát, hímtagja megnő, erőssé, férfiassá, keménnyé
válik; lassan teszi meg a célhoz vezető
utat, s ha kifújta magát, újra útra kész.
Az ilyen férfi kedves és becses a nők szemében,
mert a nő csak az egyesülés kedvéért
szereti a férfit. Szerszáma ezért legyen kielégítő
széltében s hosszában. Legyen széles
mellkasa és súlyos fara, tudja, hogyan kell
lassan, de biztosan célba érni és készen állni
újra a csatározásra. Szerszáma súrolja és töltse
ki a vulvát.
Az ilyen férfit szeretni fogják a nők, mert
ahogy a költő mondja:
Ifjakban kerestek olyan tulajdonságokat,
Mik érett férfi dísze csak:
Szépség, élvezet, tartózkodás, erő,
Hosszú gyönyört ígérő, robusztus, nagy verő,
Mit hátulról irányít súlyos fara,
Míg felül széles, ám pille mellkasa.
Magját lassan veti a jó szántóvető,
Ám hosszan arat, ha jő a nyáridő.
Csorbuló kaszáját ki-kikalapálja,
S helyét a munkában mindvégig megállja.
Ilyen a férfi, kit megbecsül a nő,
Öröm az néki és szemében nagyra nő.
magát, hímtagja megnő, erőssé, férfiassá, keménnyé
válik; lassan teszi meg a célhoz vezető
utat, s ha kifújta magát, újra útra kész.
Az ilyen férfi kedves és becses a nők szemében,
mert a nő csak az egyesülés kedvéért
szereti a férfit. Szerszáma ezért legyen kielégítő
széltében s hosszában. Legyen széles
mellkasa és súlyos fara, tudja, hogyan kell
lassan, de biztosan célba érni és készen állni
újra a csatározásra. Szerszáma súrolja és töltse
ki a vulvát.
Az ilyen férfit szeretni fogják a nők, mert
ahogy a költő mondja:
Ifjakban kerestek olyan tulajdonságokat,
Mik érett férfi dísze csak:
Szépség, élvezet, tartózkodás, erő,
Hosszú gyönyört ígérő, robusztus, nagy verő,
Mit hátulról irányít súlyos fara,
Míg felül széles, ám pille mellkasa.
Magját lassan veti a jó szántóvető,
Ám hosszan arat, ha jő a nyáridő.
Csorbuló kaszáját ki-kikalapálja,
S helyét a munkában mindvégig megállja.
Ilyen a férfi, kit megbecsül a nő,
Öröm az néki és szemében nagyra nő.
Rémlik, hogy hallottam már róla. Kérünk kedvenc részeket bemásolni!!!
Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 21:38
Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

nahhhh...holnap furulyázom, meg a nyelvemet erősítem:D:D:D:D:D de csak énekórám meg beszédművelésem lesz:):):) délután benézek a nappaliba, addig jót ne halljak...és jóccakát....jah, charlotte beszereztem egy arab irodalmi remeket, afféle erotikusat, az illatos kert, majd beleszagolászunk itt a többiekkel:D:D:D:D:D:D
nahhhh...holnap furulyázom, meg a nyelvemet erősítem:D:D:D:D:D de csak énekórám meg beszédművelésem lesz:):):) délután benézek a nappaliba, addig jót ne halljak...és jóccakát....jah, charlotte beszereztem egy arab irodalmi remeket, afféle erotikusat, az illatos kert, majd beleszagolászunk itt a többiekkel:D:D:D:D:D:D
Fullextrás lecsó... megkóstolnám.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 21:03

már egy kölök "fürdetésén" túl vagyok...van még egy, aztán majd én :D:D és aztán jön apuka, akinek meg kell mosni a hátát:):)
még a lecsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy annak idején, mikor anyukám még vágott házityúkot, akkor a vérét és a máját is belefőzte a lecsóba...és megboldogult keresztapám 16os keveréknek hívta...basszus, de finom volt...
még a lecsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy annak idején, mikor anyukám még vágott házityúkot, akkor a vérét és a máját is belefőzte a lecsóba...és megboldogult keresztapám 16os keveréknek hívta...basszus, de finom volt...
már egy kölök "fürdetésén" túl vagyok...van még egy, aztán majd én :D:D és aztán jön apuka, akinek meg kell mosni a hátát:):)
még a lecsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy annak idején, mikor anyukám még vágott házityúkot, akkor a vérét és a máját is belefőzte a lecsóba...és megboldogult keresztapám 16os keveréknek hívta...basszus, de finom volt... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 20:54
még a lecsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy annak idején, mikor anyukám még vágott házityúkot, akkor a vérét és a máját is belefőzte a lecsóba...és megboldogult keresztapám 16os keveréknek hívta...basszus, de finom volt... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Hát, szépen végigsikálod magad popsitörlő kendővel, ahogy én csináltam pár napja, amikor itt nem volt víz :-)
Én egyszer egy kötőgéppel kötöttem egy pulcsit a páromnak (később feleségül vett, talán pont ezért :-)))
De tényleg. Azóta is emlegeti, hogy ilyen jó ajándékot még nem kapott senkitől.
Aztán persze a mosásban megnyúlt az ujja a pulóvernek, de kirándulásra még mindig felveszi. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 18:55
De tényleg. Azóta is emlegeti, hogy ilyen jó ajándékot még nem kapott senkitől.
Aztán persze a mosásban megnyúlt az ujja a pulóvernek, de kirándulásra még mindig felveszi. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)

én is kötögettem kb. annyi idősen, de nem lett belőle semmi...viszont odáig fejlesztettem, hogy "vakon" csináltam a sima és a fordított szemeket, hoppá...:D:D de aztán meguntam...és varrtam már géppel kerti szék párnahuzatot, de az rém egyszerű, és a kutya nem nézi meg milyen szép...vagy ronda
Hát, szépen végigsikálod magad popsitörlő kendővel, ahogy én csináltam pár napja, amikor itt nem volt víz :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 20:35

nálunk nics víz, valamit magyaráztak az M6osról, meg valami főnyomócső izé....most nem tudok fürdeni...és holnap reggel el kell mennem itthonról...és ha akkor sem lesz víz? ...lesz helyem a vonaton :D:D:D:D:D kihez mehetnék fürdeni?
Egész jól viseli. Én már rég ágyban fetrengenék, ha olyan magas lázam lenne, mint neki, ő meg itt futkározik. De azért persze nyűgös sokat. :-(
Pár nappal ezelőtt nem kapott éjszaka levegőt, 20-30 percenként ébredt. Na, az volt a durva... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 18:57
Pár nappal ezelőtt nem kapott éjszaka levegőt, 20-30 percenként ébredt. Na, az volt a durva... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Szia, olvastam ti is ágynak dőltetek:-( Pici hogy viseli?
írd a címet:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
jöhetnél lehet hogy a párom őrülne neked...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 20:35

nálunk nics víz, valamit magyaráztak az M6osról, meg valami főnyomócső izé....most nem tudok fürdeni...és holnap reggel el kell mennem itthonról...és ha akkor sem lesz víz? ...lesz helyem a vonaton :D:D:D:D:D kihez mehetnék fürdeni?