Na, megint lekéstem egy kefélést...
:-)
:-)
szoval semmi sirkereses, nem vagy se oreg se csyunya, TEDD szet a labad :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:48
több, mint 10 perce felajánlottam szexuális szolgálataimat...és nem mutatkozott igény...vagy öreg vagyok és csúnya...vagy csúnya vagyok és öreg...megyek megkeresem a síromat
persze hogy johet egy jo szexparti,csak az ember meg munkaba is el kell erjen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:48
több, mint 10 perce felajánlottam szexuális szolgálataimat...és nem mutatkozott igény...vagy öreg vagyok és csúnya...vagy csúnya vagyok és öreg...megyek megkeresem a síromat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:34
édes cuncus!
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés?
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés?
te jó ég! kígyót melengettünk eddig a keblünkön? rumcájsz tegnap este végigdugta az összes topicot:D:D:D:D:D:D
édes cuncus!
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:18
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Isten eltessen titeket, de en is hozzatok tartozok, szulinapos vok, tehat en is osszekulcsolt kezzel varom a sort
jóregg!
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is
Isten eltessen titeket, de en is hozzatok tartozok, szulinapos vok, tehat en is osszekulcsolt kezzel varom a sort
Na, akkor itt a következő gondolkodtatós kérdésem. Remélem, hogy reggel, amikor bejöttök ide, észreveszitek és válaszoltok.
Szóval: épp a Veszedelmes viszonyok c. filmet nézem és azon gondolkodtam, hogy szeretnék ebben a korban élni. Ilyen ruhákban járni, stb.
Kép a filmből
Kép a filmből 2
Kép a filmből 3
(persze ármánykodni nem szeretnék, ahogy ebben a filmben teszik. Amúgy pedig imádom ezt a filmet. Aki látta, biztos egyetért velem).
Szóval a kérdésem:
TI MELYIK KORBAN SZERETNÉTEK ÉLNI ÉS MIÉRT?
Szóval: épp a Veszedelmes viszonyok c. filmet nézem és azon gondolkodtam, hogy szeretnék ebben a korban élni. Ilyen ruhákban járni, stb.
Kép a filmből
Kép a filmből 2
Kép a filmből 3
(persze ármánykodni nem szeretnék, ahogy ebben a filmben teszik. Amúgy pedig imádom ezt a filmet. Aki látta, biztos egyetért velem).
Szóval a kérdésem:
TI MELYIK KORBAN SZERETNÉTEK ÉLNI ÉS MIÉRT?
Megvolt az első hármasszexem, és nem is emlékszem rá. :-(((
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nabasszus, úgy dugtam, hogy ott sem voltam. Holnap úgy csináljuk, hogy jelen is legyek, jó?
;-)
;-)
én is elmentem aludni, az utolsó kapcsolja le a villanyt, és a vazit takarja be, csak fordított sorrendben
jesszusom! micsoda egy erkölcsi fertő
mi van? most 3an dugunk? charlotte, rumi meg én?
Ez a topic az utóbbi időben mindig benne van az első ötben. Soha nem kellett még lejjebb görgetnem :-)))
nohát...már itt vagyok...az ügyeletes vazi betakaró csaj...de hol a vazi?...neeeeem, rumcájsz, drága barátom! mi most is nyitva tartunk:D:D:D:D:D
Felébredt a kisded. Én is mentem. Sziasztok!
Mára én is kiköltözöm!
Pussy a Hölgyeknek
Csákó az Úraknak!
Pussy a Hölgyeknek
Csákó az Úraknak!
köcce. majd hagyunk nektek is a tortából.
most én is megyek. sziasztok.
most én is megyek. sziasztok.
Like a virgin
Touched for the very first time (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 15:49
Touched for the very first time (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Iiigeeen...pont így szeretem......
És még azt mondod szűz vagy:-P
És még azt mondod szűz vagy:-P

Gennyzsakszem

Anita