erősit-erősit

szia vad.
fotón? hát, itt nem lehet fotón megtekinteni. majd kérj egyet prunétől.
apropó, hintaszék van? addig már eljutottam, hogy átrendezitek a nappalit. hoztatok hintaszéket? olyan rengeteget társalogtatok ma itt, nem győzöm olvasni (csak olvasom, mert követni igazán nem tudom :) )
fotón? hát, itt nem lehet fotón megtekinteni. majd kérj egyet prunétől.
apropó, hintaszék van? addig már eljutottam, hogy átrendezitek a nappalit. hoztatok hintaszéket? olyan rengeteget társalogtatok ma itt, nem győzöm olvasni (csak olvasom, mert követni igazán nem tudom :) )
cuncus, majd hányhatsz a szőnyegre nyugodtan. a tulaj esetleg utána jól belecsavar téged
prune, nem osztod meg a gyönyörű farkakat barátnőiddel? egyik nap beszúrtam ide pár sort a barátságról. hát farokügyileg irigy vagy? hát nem is vagy igazi barát? tényleg, hol tartunk a párbajban? - megyek, megnézem.

prune, nem osztod meg a gyönyörű farkakat barátnőiddel? egyik nap beszúrtam ide pár sort a barátságról. hát farokügyileg irigy vagy? hát nem is vagy igazi barát? tényleg, hol tartunk a párbajban? - megyek, megnézem.
Megyek vásárolni az auchanban egy kis illatos gyertyát és néhány kiló fürdősót.
Remélem lesz egy-két léányzó akit a nappaliból áttudok csábítani a fűrdőszobába egy kis illatos fürdőre.
Eldugnám a kcsáamta víz alatt azt kéne megkeresni.
Ki vállalkozik rá?!
Remélem lesz egy-két léányzó akit a nappaliból áttudok csábítani a fűrdőszobába egy kis illatos fürdőre.
Eldugnám a kcsáamta víz alatt azt kéne megkeresni.

Ki vállalkozik rá?!

hozz finom füstölőt is. és hintaszéket is lécci. és egy üvegecske finom bort.
most akkor erősít-erősít vagy romantikázol?
okszi hozok.
HA már a nappaliban nem biztosítnak helyet nekünk akkor elfoglaljuk a kádat!
HA már a nappaliban nem biztosítnak helyet nekünk akkor elfoglaljuk a kádat!

de hintaszéket is, majd bevisszük a fürdőszobába
nappalilakók, mi van a fényképekkel? tényleg, rakjunk be mindannyian magunkról egyet. az olyan lenne, mintha a nappali falán lógnának. hm? vélemények?

nappalilakók, mi van a fényképekkel? tényleg, rakjunk be mindannyian magunkról egyet. az olyan lenne, mintha a nappali falán lógnának. hm? vélemények?
emezt irtad: "...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek...amíg a többiek meg nem erősítik őszinte szavaimat..."
erősitem őszinte szavaid: erősit-erősit
erősitem őszinte szavaid: erősit-erősit

véleményem? rólad? nem változott az elmúlt 4 év során...érzéseim? irántad? baszd meg, sose volt még ilyen barátnőm...tudja meg mindenki, hogy kurvára szeretem pillét!
a szavak a szimpla baszás-nyalás-szopásra vonatkoztak...te meg itt lovakkal romantikázol?

nem rólam a vélemény. a fotókról mi a vélemény? tom simán lenyuszizott minket. hát nyuszik vagyunk?
ja, egyébként köszönöm a szeretetet
ja, egyébként köszönöm a szeretetet

ja, értem már. semmi romantika, ne aggódj. majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben

téged is szeretlek, csak én nő vagyok, az első lépést meghagynám neked...
megfogtam tomot a gg háziasszonya topicban

Hűha!
Most bajba vagyok...
Én csak romantikázásra és fürdőruhás közös fürdésre gondoltam...
Ajjaj ez már "majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben"
veszélyesn hangzik!

Most bajba vagyok...
Én csak romantikázásra és fürdőruhás közös fürdésre gondoltam...

Ajjaj ez már "majd mi a kádban kufircolunk-szopunk-nyalunk. és a hintaszékben"
veszélyesn hangzik!

én is azt hazudtam az uramnak, hogy rendbeteszem a konyhát, aztán gyorsan idejöttem megnézni, hogy mit rosszalkodtatok, amíg nem voltam itt.
ha akarod, nemes lovag, romantikázhatunk is az ordenáré dolgok előtt.
apropó, a hintaszéket hoztad? nem látom hátad mögött kezeidben. egyáltalán megjártad már az auchant?
charlotte, rumcájsz.
én is igy vagyok ezzel a nappalival. ahogy hazaérek, nyomom be a gépet, aztán olvasok, nevetek, olvasok, nevetek. olyan sokat irtok napközben, nem győzöm a hozzászólásokat követni.
charlotte, rumcájsz.
én is igy vagyok ezzel a nappalival. ahogy hazaérek, nyomom be a gépet, aztán olvasok, nevetek, olvasok, nevetek. olyan sokat irtok napközben, nem győzöm a hozzászólásokat követni.
Fotó? Milyen fotó?
Én egy kicsi faluban lakom ahol elképesztően rosszindulatúak az emberek, úgyhogy nem szeretném nyilvánosságra hozni az arcomat.
Én egy kicsi faluban lakom ahol elképesztően rosszindulatúak az emberek, úgyhogy nem szeretném nyilvánosságra hozni az arcomat.