charlotte, lekicsinyited a fotód, fekete-fehérited, meg ilyesmi. nem hinném, hogy a faludbeliek felismernének. és biztosan nem is járnak ilyen borzasztó, megbotránkoztató oldalakra.
Ja, és még kitakarom a szememet, számat és a fülemet is. Akkor meg mi értelme?
Hát én vagyok az élő példa, hogy járnak a faluból ilyen gusztustalan, perverz honlapon. Persze én is csak erőszak hatására, magamtól soha nem tennék ilyet :-)))
Hát én vagyok az élő példa, hogy járnak a faluból ilyen gusztustalan, perverz honlapon. Persze én is csak erőszak hatására, magamtól soha nem tennék ilyet :-)))
Olyan kíváncsi vagyok, hogy KI HÁNY ÉVES köztünk?
Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

Elment az összes pénzem a gyertyára és a jó portugál borra !
A hintaszékre már nem maradt....
Sebaj a lábamon is lehet lovagolni ahogy a kisgyerekek szoktak és mondhatod gyí te paci! gyí!

A hintaszékre már nem maradt....

Sebaj a lábamon is lehet lovagolni ahogy a kisgyerekek szoktak és mondhatod gyí te paci! gyí!

Akkor nekünk az első négy szériaszámunk megegyezik az alvázszám többi részében és a motorszám tekintetében lehetnek csak apróbb eltérések.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:38

Törölt felhasználó (21812)

Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

akkor vonulunk a fürdőbe romantikázni? vedd magadhoz azt a finom portugál bort

majdnem egyidősek vagyunk. én fiatalabb vagyok pontosan egy évvel.
kitakarni nem kell az arcod. csak kicsinyited a fotót. sejtet valamit, mégsem ismernek fel a gonosz szomszédok.
kitakarni nem kell az arcod. csak kicsinyited a fotót. sejtet valamit, mégsem ismernek fel a gonosz szomszédok.
Aha! Én már el is mentem..
Na nem úgy hanem csak a fürdőbe..
Na jó ez sem igaz...
De , hogy most mennem kell az igen
Megyek egy barátomhoz akivel elmegyünk egy barátjához, hogy megnézzük milyen képeket csinált a 8mp-el gépével az erotika parádén és kiállításon..
ciao:mindenkinek..
Na nem úgy hanem csak a fürdőbe..
Na jó ez sem igaz...
De , hogy most mennem kell az igen
Megyek egy barátomhoz akivel elmegyünk egy barátjához, hogy megnézzük milyen képeket csinált a 8mp-el gépével az erotika parádén és kiállításon..
ciao:mindenkinek..

Affene... én a 26 évemmel most pofátlanúl fiatalnak érzem magam....
Hurááááááááááááááááááááááááááááá
Hurááááááááááááááááááááááááááááá
33 (lesütött szemmel)
jaj ne haragudj, nem akartalak megbántaníííí
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha a "padlásra" tennénk? azt a címet körbe tudom küldeni
dehogyis! szeretek ennyi lenni:D:D az érett nő kategória, lásd poénok topicban (asszem) és ha azt nézzük, hogy a nő olyan, mint a bor...:):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hiszek ebben, de nehogy besavanyodj :-DDDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 19:33

dehogyis! szeretek ennyi lenni:D:D az érett nő kategória, lásd poénok topicban (asszem) és ha azt nézzük, hogy a nő olyan, mint a bor...:):):):)
33
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:38

Törölt felhasználó (21812)

Én 32 vagyok.
Én 32 vagyok.

Még mindig azt mondom, hogy olyan képet nem érdemes közzétenni, ami sejtet valamit, ha az a cél, hogy lássuk egymás arcát. Biztos mindenki megsértődne, aki normális képet közöl.
Akkor pille, te és én épp követjük egymást :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a padlás? Most már nagyon érdekelne!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd megtámaszkodsz a fütyiden, ha kirúgják a mankódat :-))))
van ruminak egy freewebes oldala, a padlásos, és oda felkerülhetnének a képek..persze csak a nappalilakók tudják majd az elérést...vagyis olyan, mint az okos lányos mese, nyilvános is meg nem is