igen de mindkét féltöl és a bizalom rol is sterintem
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:44

Puding próbája az evés, de az biztos , hogy a dolog partner függő és izgalmi foktól is sok minden függ..

Puding próbája az evés, de az biztos , hogy a dolog partner függő és izgalmi foktól is sok minden függ..
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:40

szasztok! nektek mi a perverz az anál!
élesben kellene kipróbálni lehet, hogy nem tenné meg akkor még nem volt az illetö soha elégé felizgatva.
élesben kellene kipróbálni lehet, hogy nem tenné meg akkor még nem volt az illetö soha elégé felizgatva.
Kicsit gondold át, hogy mit szeretnél írni, és használj a gondolatok között vesszőt, pontot, mert nem értem.
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:40

Te perverz állat!!!
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy én ezt a kérdést írtam eredetileg:
Neked hol a perverzió határa?
a) análszex
b) pisiszex
c) fétisizmus
d) szado-mazo
e) állattal
f) mindegyik
g) egyik sem
Ezt dolgozták át.
Neked hol a perverzió határa?
a) análszex
b) pisiszex
c) fétisizmus
d) szado-mazo
e) állattal
f) mindegyik
g) egyik sem
Ezt dolgozták át.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:32
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Az az érdekes, hogy az emebr megfogalmazza magának mia perverzió szerinte, de ha élesben kellene kipróbálni lehet, hogy nem tenné meg azt amit eredetileg nem gondolt perverz dolognak...
Nálad hol kezdődik ez a határ?

nálam ott kezdödik, ha a lány megfogja a kezemet;)
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:25

hát már bocsi de jó hülye kérdés volt, azaz rosszul lett feltéve, merthát ha ott van elöted kettö, hogy anál vagy kaki a perverz akkor jóhogy a kaki viszi a pálmát, de ha ezekkel kapcsolatban azt kérded hogy hol kezdödik, akkor sokan az análra szavaznak, pedig gyanítom mindenki azt atrtja inkább perverz, gusztustalan, stb...-nek
Én értettem, hogy mit akartál mondani. Azon lepődsz meg, hogy sok a szavazat az anális szexre? Hát, eddig még csak 56 ember voksolt, ebből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:31

basszus nem tudok fogalmazni, szal:
gynítom mindenki a szerint a sz@rral perverzebb dolog pl a mellkason találkozni, mint a popsiban, ha az ember épp arra jár, de a perverzió mégis az análnál kezdödik, vagy mi
gynítom mindenki a szerint a sz@rral perverzebb dolog pl a mellkason találkozni, mint a popsiban, ha az ember épp arra jár, de a perverzió mégis az análnál kezdödik, vagy mi
Az az érdekes, hogy az emebr megfogalmazza magának mia perverzió szerinte, de ha élesben kellene kipróbálni lehet, hogy nem tenné meg azt amit eredetileg nem gondolt perverz dolognak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:27

Törölt felhasználó (21812)

Már bocsi, de a válaszokat nem ebben a sorrendben írtam eredetileg, a GG átdolgozta. Ráadásul, ha valakinek az anál perverz, akkor azt fogja kattintani, szerintem.
basszus nem tudok fogalmazni, szal:
gynítom mindenki a szerint a sz@rral perverzebb dolog pl a mellkason találkozni, mint a popsiban, ha az ember épp arra jár, de a perverzió mégis az análnál kezdödik, vagy mi (Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
gynítom mindenki a szerint a sz@rral perverzebb dolog pl a mellkason találkozni, mint a popsiban, ha az ember épp arra jár, de a perverzió mégis az análnál kezdödik, vagy mi (Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

hát már bocsi de jó hülye kérdés volt, azaz rosszul lett feltéve, merthát ha ott van elöted kettö, hogy anál vagy kaki a perverz akkor jóhogy a kaki viszi a pálmát, de ha ezekkel kapcsolatban azt kérded hogy hol kezdödik, akkor sokan az análra szavaznak, pedig gyanítom mindenki azt atrtja inkább perverz, gusztustalan, stb...-nek
Már bocsi, de a válaszokat nem ebben a sorrendben írtam eredetileg, a GG átdolgozta. Ráadásul, ha valakinek az anál perverz, akkor azt fogja kattintani, szerintem.
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:13

Oh, megható, hogy megint az én kérdésemet tették be :-)
Jó éjt!
Jó éjt!
éjszaka van lassan kihalt a nappali akkor elmegyek és beleülök a nappali sarkában lévő kádba egyedül és elindítom a pezsgőfürdőt meg a zenét..

Oh, megható, hogy megint az én kérdésemet tették be :-)
Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:02
Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

jééééééé, én most meg is lepődtem az álláson, persze friss a kérdés, de hogy az anális szex ennyire perverz lenne?
álmos vagyok, elmentem aludni, cupp mindnekinek!!!
jééééééé, én most meg is lepődtem az álláson, persze friss a kérdés, de hogy az anális szex ennyire perverz lenne?
hékás! látta mán naccsád az új kérdést a heti szavazásban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:57

Honnan vagyok eltűnve? Itt irkálok egész este...
Honnan vagyok eltűnve? Itt irkálok egész este...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:55
Törölt felhasználó (38040)

Charlotte:D El vagy tűnve:D Mi van már?:D
na látod nem lesz itt gond..ez a típus nekem is bejön:D:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:52

A francokat! Látni akarok mindent! Vizuálisan is emlékezni akarok az első hármasszexemre. Amúgy nincsenek nagy igényeim: oltári nagy farka legyen és baszottul gazdag :-))))))
Charlotte:D El vagy tűnve:D Mi van már?:D