Van némi igazság, Mr. Genyau méltóságteljesebb.
a macskat ki kell vinni szarni
nehogy idepiszkoljon

szep jo reggelt mindenkinek!
Szerintem a macsek neve túl parasztos egy ilyen előkelő nappali miliőjéhez, mondjuk, lehetne Mr. Genyau is, de ez csak privát vélemény, ugyis a többség dönt, ha alkohol-és hangulatszintje ezt megengedi...

nem rossz, igazán nem rossz.
ha a többiek elfogadják...
Cicának név? Legyen Genyó, utalva a nappalink alapítójára. Lehet becézni persze: Genyóci (röviden Geci), Genyócska, stb

Jó reggelt mindenkinek!

mindenki alszik még?
keressünk a cicának egy szép nevet. mégsem élhet név nélkül.
keressünk a cicának egy szép nevet. mégsem élhet név nélkül.
basszus! javitanám, ez halál ciki: engedéLY. elnézést, nemrég keltem.

Rumcájsz: a svábbogárka volt múltkoriban a csengőhangom! ugye milyen arrri?
ja, kérlek, majd adj engedéjt prunének, hogy nekem is megmutassa a farkincás képet. már én is kiváncsi vagyok ám.
ja, kérlek, majd adj engedéjt prunének, hogy nekem is megmutassa a farkincás képet. már én is kiváncsi vagyok ám.

para, drága. biztos nem vagy prunére rossz hatással. esetleg az lehet a probléma, hogy teniszleckéket adtál neki. túl jól birja az iramot.
egyébként megnyugtatok mindenkit, prune a világ legédesebb, legkedvesebb, legtüneményesebb nője, mi megszülethetett (ha néha nem is úgy tűnik).
egyébként megnyugtatok mindenkit, prune a világ legédesebb, legkedvesebb, legtüneményesebb nője, mi megszülethetett (ha néha nem is úgy tűnik).
látom mindenki alszik még...felfrissítettem magamat horzi és pille kádjában...beszívom a füstölőjük maradék illatát..vazi már napok óta nem hortyog itt a foteljában...pille macskája meg ráfeküdt a medvebőröm sarkára...ha most cuncus átfordulna a másik oldalára pont nyakon vágná a macsot...mi a neve a macskának?...de ha cuncus átfordulna, akkor nem tudnám megcsókolni a nyakát...(cuppcuppcupp-aludj még kedves)...na elmentem okosodni
jó hajnalt!
eddig arra vágytam, hogy üljek kint a teraszon,alattam a fiftievnyu, igyam a forró kávémat, és közben a szándéjtájmzot vagy miaszart olvassam...mint az amerikai filmekben..aztán reggeli tiffanynál blabla...de most itt ülök a nappalim(!) sarkában, alattam a bőrfotel, iszom a forró kávémat és olvasom a topicokat...asszem inkább erre vágytam mindig
eddig arra vágytam, hogy üljek kint a teraszon,alattam a fiftievnyu, igyam a forró kávémat, és közben a szándéjtájmzot vagy miaszart olvassam...mint az amerikai filmekben..aztán reggeli tiffanynál blabla...de most itt ülök a nappalim(!) sarkában, alattam a bőrfotel, iszom a forró kávémat és olvasom a topicokat...asszem inkább erre vágytam mindig
hát nem eszközölök gyakran akkora huszárvágást hogy az análszex után a kocsimosást kezdjem firtatni...
szóval:
az tuti ha olyan partnerem akadna aki bevállalná végre az anális gyönyöröket(pffffff), én nem ijednék meg
szóval:
az tuti ha olyan partnerem akadna aki bevállalná végre az anális gyönyöröket(pffffff), én nem ijednék meg
Na mentem én is..ciao...
továbi jo dumcsit szasztok
ja
és melyik felén álnál?
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:48

az tuti ha olyan partnerem akadna aki bevállalná végre, én nem ijednék meg
Mitől?
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2006. 10. 06. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 23:48